به نقل از قـاصـدکـــ :
- هر سال کِی اعلام میکردن مهلت انتخاب رشته تمدید شده ؟ و چقدر تمدید میکردن ؟
من هنوز اولویتام مشخص نیست :-ss
به نقل از قـاصـدکـــ :امکان ویرایش بدون محدودیت تعداد ویرایشها وجود داره ؟ الان من بزنم لیست اولیهم رو ٬ میتونم فردا ویرایش کنم ؟

من اصلا اینجوری دقت نکردم!! لازمه ؟ مهمه که چی تا انتخاب چندم انتخاب بشه؟ مثلا پزشکی واسه دانشگاها متفاوته؟ لطفا جواب بدید ممنوونبه نقل از RaaZ :بچه ها شاهد که نیمه متمرکزه باید تا انتخاب چندم انتخاب شه؟

به نقل از Farnoosh_H :بعد کی دیگه نمیشه ویرایش کرد؟
مثلا تهش باید چیزی بزنیم که نهاییه مثلا؟یا هی تا جایی که مهلت تموم شه ویرایش میشه و بعد اتمام مهلت همون نهایی میشه؟

به نقل از `° ثمین °` :بچه ها.میشه بگید اگه رشته ی متمرکزی مثه تربیت دبیرو قبول شیم و نریم مصاحبه چی میشه؟

به نقل از M!ss Perfect :آقا این پـردیس خودگـردان محرومیت داره یا نه ؟ کسی میتونه اینو واسم بپرسه ؟
اگه قبول بشیم مصاحبه ـش رو ولی نریم برا مصاحبه چی ؟!به نقل از سـوزان :ببین من دقیق یادم نیست شاید درست نباشه
اما مثلا فرض کن تو رشته شیمی قبول شدی بعد برای مصاحبه طراحی صنعتی هم دعوت شدی ، خب تو اگه بری مصاحبه طراحی صنعتی قبول شی ، از بهمن میری طراحی صنعتی ، اگه قبول نشی انگار هیچی نشده همون رشته قبلیت ، کلا مصاحبه رو قبول نشدن مثل اینه که اون انتخاب رو قبول نشده باشی البته این برای مصاحبه هایی بود که توی آبان و مهر انجام میشه اگر مصاحبه تابستون باشه که یا قبول میشی یا نه و اگر قبول شدی همون رشته میشه رشته اصلی و اگر نشدی هم الویت های بعدیت بررسی میشه
برای مصاحبه هایی که آبانن انتخاب رشته رو بدون اون انتخاب انجام میدن ، قبول شی تغییر رشته نشی هم انگار هیچی...
به نقل از مریم :اگه قبول بشیم مصاحبه ـش رو ولی نریم برا مصاحبه چی ؟!

به نقل از مریم :اگه قبول بشیم مصاحبه ـش رو ولی نریم برا مصاحبه چی ؟!

به نقل از `° ثمین °` :من بحثم سر مصاحبه ی رشته هاییه که متمرکزن و سوزان توضیح داد.فرایند مصاحبه ی رشته های متمرکز چطوریه؟
دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی چرابه نقل از سـوزان :رشته های متمرکز که مصاحبه ندارن!