و به مرحله انتخاب بد از بین بد و بدتر رسیدم

بچها منم این مقاله رو خوندم، و خیلی خیلی خیلی عالی و دقیق بود، حتما حتما چند بار بخونیدش.به نقل از Abolfazl97 :سلام دوستان عزیز!
خب کنکور ریاضی هم بالاخره تموم شد وامیدوارم از کنکورتون راضی باشید و انشاالله نتیجه ی زحماتتون رو ببینید.تابستون براتون از ساعاتی پیش شروع شده و خب در کنار استراحت گفتم بیام بهتون یادآوری کنم از همین الان کمابیش به انتخاب رشته هم فکر کنید. من یه مطلبی در این راستا تهیه کردم گفتم براتون بزارم باشد که رستگار شوید:)
http://tinyurl.com/hpavo35
اگر روزانه هر رشته ای قبول بشی سال بعد نمیتونی کنکور بدی بری رشته دیگه. مگر اینکه تا آخر بهمن انصراف داده باشی.به نقل از .شبنم. :اگه هنر انتخاب رشته کنیم و نریم واسه سال بعدش میتونیم تجربی کنکور بدیم ؟محروم نشیم از همه چی
واسه محکم کاریه
روزانه قبول بشی محرومی از کنکور. چه بری چه نری !به نقل از >شماره داوطلبی < :اگر روزانه قبول شی ، آزاد هم قبول شی ، بری آزاد ، ترم 2 مرخصی بگیری واسه کنکور میتونی کنکور بدی؟ یا باز هم چون روزانه رو نرفتی سال بعدش نمیتونی؟ چجوریاس کلا؟
نمیشه تقریبا،کلی دردسر داره،احتمال موافقت با تغییر رشته کمه.خصوصا از علوم پایه به مهندسی که خیلی کمه دیگه. رو تغییر رشته اصلا حساب نکنین،همون اول یه انتخاب درست داشته باشین.به نقل از Girl-دختر پرواز-Flying :بچه ها به نظرتون علوم پایه تو دانشگاه مورد علاقم بردارم بعد از دوترم مهندسی ای که میخوام رو بردارم؟!
خیلی گیج شدم لطفا کمکم کنید

نه نه نهبه نقل از Girl-دختر پرواز-Flying :بچه ها به نظرتون علوم پایه تو دانشگاه مورد علاقم بردارم بعد از دوترم مهندسی ای که میخوام رو بردارم؟!
خیلی گیج شدم لطفا کمکم کنید
فقط؟؟ ینی به بقیه ش ربطی نداره؟به نقل از ملکه شیشه ای :رتبه زیرگروه مربوطه در سهمیه