سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از Kenji :
مم یه لحظه نا امید شدم که نمیدونی :-" ;))

خب شاید نمیخواسته زیست و فیزیک و شیمی بخونه :-" دلیل از این مهمتر ؟ ;D
نه بابا :)) این مهشید که میگم همونه که تو مجله کانون همیشه عکسش بود!ینی آدم تنبلی نبود که بخواد از این چیزا فرار کنه :دی

• لایک
امتیازات: Kenji

.از تجربی میشه رفت روانشناسی.مگه اینکه اینقدر اینجا داد و بیداد کنید که اینم بردارن از تجربی!!! بد بخت بشیم. تجربی تعداد رشته هاش به خودی خود داره به صفر میل میکنه حالا هی ازش کم کنین....

روانشناسی توی تجربیا خیلی راحت‌تر نیست قبول شدنش؟ دخترعمو من پارسال با رتبه ۲۸مطقه۲ انسانی روانشناسی تهران و بهشتی قبول نشد٬ الان دانشگاه اصفهان می‌خونه :‌| اصلاً این داغ‌ش هنوز رو دل من سنگینی می‌کنه :‌| :‌|

به نقل از فهــــیمه :
روانشناسی توی تجربیا خیلی راحت‌تر نیست قبول شدنش؟ دخترعمو من پارسال با رتبه ۲۸مطقه۲ انسانی روانشناسی تهران و بهشتی قبول نشد٬ الان دانشگاه اصفهان می‌خونه :‌| اصلاً این داغ‌ش هنوز رو دل من سنگینی می‌کنه :‌| :‌|

چرا اونو میگی حسابداری که تو انسانی تهران قبول شدن رتبه زیر 200 میخواد از ریاضی فیزیک با 6,7 هزار میشه تهران قبول شد :دی

به نقل از sahere :
الان اگه فقط یه :| بذارم اسپم حساب میشه؟

من به این نتیجه رسیدم اگه میرفتم ریاضی بعد معماری میخوندم تو داغوز آباد الان بهتر از این وضع بود.چرا تجربی هیچی نداره :|
:-"

من الان اگه نخوام برم شهر دیگه.بعد کلا پزشکی و اینام که بیخیال.چه گزینه ای میمونه؟ :-"

روان شناسی قشنگه... ;;)

اما به بینایی سنجی + فیزیوتراپی هم فکر کن ;)

به نقل از صــــدف :
روان شناسی قشنگه... ;;)

اما به بینایی سنجی + فیزیوتراپی هم فکر کن ;)

من اول فیزیوتراپی میخواستم بعد روانشناسی ولی فک میکنم شرایط کاری فزیوتراپ سخته.ینی با یه سری ادم که دردی رو تحمل میکنن مدام باید سرو کار داشته باشی.خیلی باید مقاوم باشی خب.میترسم افسردگی بگیرم :-"

بینایی سنجی هم خوب بود ولی انگار جای پیشرفتی نداره خب :|
کار داره ولی از لحاظ علمی تو ایران هیچی!

خب احتمالا( به نظر من) امکاناتی رو براش فراهم میکنن اونجا که دیگه بر نگرده >)

با رتبه 18000 چی میشه خوند؟ ;))

به نقل از فَــرز :
جان هر کی دوس دارین برا مهندسی شیمی تبلیغ نکنین! ;D
اینجوری تقاضا زیاد شه مایِ بیچاره قبول نمیشیم خُ :-"

مهنديس شيمي اون قدر رشته ي خوبيه حرف نداره منم مي خواستم برم حيف تجربيم نمي شه ;D

سازمان سنجش ديروز ظرفيت قبولي تو رشته هاي پزشكي رواين طوري اعلام كرده

پزشكي 4700نفر

دندان1500نفر

دارو 1250نفر

به نقل از sahere :
من اول فیزیوتراپی میخواستم بعد روانشناسی ولی فک میکنم شرایط کاری فزیوتراپ سخته.ینی با یه سری ادم که دردی رو تحمل میکنن مدام باید سرو کار داشته باشی.خیلی باید مقاوم باشی خب.میترسم افسردگی بگیرم :-"

بینایی سنجی هم خوب بود ولی انگار جای پیشرفتی نداره خب :|
کار داره ولی از لحاظ علمی تو ایران هیچی!

بيهوشي ام خوبه من يه دوستي داشتم با6000 تو تبريز بيهوشي مي خوند الان سال آخره كارم داره ماهي 700 مي گيره

به نقل از goldstar :

پزشكي 4700نفر

دندان1500نفر

دارو 1250نفر

دستت درد نکنه ;;)
سال قبل هم اطلاع دارین بچه ها ؟ بیشتر شده یا کمتر ؟ :-? :-?

ظرفیتها که ثابته.ولی به طور کلی تعداد داوطلبان تجربی زیادتر شده و شانس قبولی کمتر.

به نقل از goldstar :

پزشكي 4700نفر

دندان1500نفر

دارو 1250نفر

فکر میکنم اشتباه میکنید ها !! :o

ظرفیتها باید بیش از این حرفا باش!! :-?

وقتی یکی با رتبه 3000منطقه 2 که حدود 6یا 7 هزاره کشوری میشه پزشکی قبول میشه پس فکر کنم ظزفیتا بیش از این حرفا باشه!!

البته فکر کنم ,مطمعن نیستم!! :-/ :-/

به نقل از یه دوست :

وقتی یکی با رتبه 3000منطقه 2 که حدود 6یا 7 هزاره کشوری میشه پزشکی قبول میشه پس فکر کنم ظزفیتا بیش از این حرفا باشه!!

ظرفيت ها رو كه سازمان سنجش تعيين كرده تو سايت شم بايد باشه. تو سايت قلم يكي از بچه ها نظر گذاشته بود (نمي دونم درسته يا نه ) كه نسبت به پارسال 450 نفر اضافه شده البته بين 3 منطقه تقسيم مي شه

به نقل از یه دوست :

نه اینی که تو می گی به خاطر اینه که همه انتخاب رشته نمی کنن و حاضر نیستن هر شهری برن ;;) یه دلیل دیگه هم می تونه پسر بودن فردی باشه که قبول شده ;D یا بومی بودن....پزشکی بندرعباس و اینا رو ببین چه رتبه ای می خواد... :o

دلیل دیگه یادم اومد می گم ;))

ظرفیتا همین قدره :-"

به نقل از فهــــیمه :
ها؟ :o فامیل دوست من رتبش سه رقمی بود دانشگاه تهران داره روانشناسی میخونه :-" (از انسانی )

اتفاقا منم یه مدتی به فیزیوتراپی فک میکردم 8-^ولی دیدم زیاد علاقه ندارم :-"

به نقل از مــُـنـــا :
ها؟ :o فامیل دوست من رتبش سه رقمی بود دانشگاه تهران داره روانشناسی میخونه :-" (از انسانی )

سه رقمی منطقه۲؟ :-? والّا دخترعمو من که ۲۸ منطقه۲ و ۶۰ و خورده‌ای کشور شد نتونست قبول بشه! تو سایت کانون هست٬ ببین!

بچه ها یه سوال نمیدونم اینجا همه شاخن و خیلی خوبن تو درس یا من خنگم ;D
هر چییی من تو این تاپیک خوندم کلی که برق دانشگاه تهران و امیرکبیر اینا
یک عده ایم که مهندسی شیمی و مکانیک و این رشته تاپ ها باز تو دانشگاه های خفن کشور
یعنی من خیلی خنگ بودم و هستم؟؟ :(( :(( :(( :((

Back
بالا