• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و بحث های عمومی در مورد انتخاب رشته

به نقل از مریم :
اگه قبول بشیم مصاحبه ـش رو ولی نریم برا مصاحبه چی ؟!

رشته متمرکزه قبلیت رو ادامه میدی

کلّن راجع به بیوتک من یه توضیحی بدم :-"

مثلن شما برای مصاحبه ی رشته ی نیمه متمرکز قبول شدین. میتونین مصاحبه رو شرکت بکنین یا نکنین. اگه شرکت نکنین همون رشته ی متمرکز رو که قبول شدین میخونین. اگه شرکت کردین و مصاحبه هم قبول شدین برای بعضی رشته ها مجبورین که همون رشته رو برین بخونین. برای بیوتک دوباره باید آذر انتخاب رشته کنین.

توی این انتخاب رشته ی جدید اگر بیوتک رو بالاتر بزنین دیگه مجبورین برین همون، اگه رشته ی متمرکزتون رو بالاتر بزنین و قبول شین همون رشته رو ادامه میدین.

من بحثم سر مصاحبه ی رشته هاییه که متمرکزن و سوزان توضیح داد.فرایند مصاحبه ی رشته های متمرکز چطوریه؟

به نقل از `° ثمین °` :
من بحثم سر مصاحبه ی رشته هاییه که متمرکزن و سوزان توضیح داد.فرایند مصاحبه ی رشته های متمرکز چطوریه؟

رشته های متمرکز که مصاحبه ندارن!

به نقل از سـوزان :
رشته های متمرکز که مصاحبه ندارن!
دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی چرا :-؟

عاقا میگم اگه ما تا انتخاب پنجم مطمئن باشیم قبولیم، ترتیب انتخابای بعدی که فرقی نداره چجوری باشه؟ مهم نیستن که؟
الان من تا پنجمی قبولم حتما. یهو بدبخت نشم بخاطر انتخابای بعدی :))

به نقل از `° ثمین °` :
دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی چرا :-؟

nimemotemarkez.JPG

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی هم نیمه متمرکزه ها :-"

تربیت معلمم مصاحبش به همون شکلیه که گفتم ، یعنی اگه قبول شی که میری اگه نه رشته خودتو ادامه میدی.

به نقل از باريون :
عاقا میگم اگه ما تا انتخاب پنجم مطمئن باشیم قبولیم، ترتیب انتخابای بعدی که فرقی نداره چجوری باشه؟ مهم نیستن که؟
الان من تا پنجمی قبولم حتما. یهو بدبخت نشم بخاطر انتخابای بعدی :))
ببین انتخابای زیری مهمن واقعا.... یک هزارم درصد احتمال بدین شرایطی پیش بیاد که مجبور شین برین شهر خودتون پس باید الان وارد کنین کد رشته هاشو ..... اون همه انتخاب دارین بابا جان!!!حتی شنیدم میشه اگه طرف از رشتش راضی نبود بره الویتای پایین ترشو بخونیه به شرطی که قبول شده باشه پایینی ها رو

حالا خودمم شونزده تا بیشتر انتخاب نکردم :))

به نقل از sara999 :
ببین انتخابای زیری مهمن واقعا.... یک هزارم درصد احتمال بدین شرایطی پیش بیاد که مجبور شین برین شهر خودتون پس باید الان وارد کنین کد رشته هاشو ..... اون همه انتخاب دارین بابا جان!!!حتی شنیدم میشه اگه طرف از رشتش راضی نبود بره الویتای پایین ترشو بخونیه به شرطی که قبول شده باشه پایینی ها رو

حالا خودمم شونزده تا بیشتر انتخاب نکردم :))
نه. انتخابای پایینی رو انتخاب کردم. خیلی هم زیاد انتخاب کردم :))
ولی میگم به فرض من برق شریف حتما قبولم و انتخاب اولمه؛ حالا بین اینکه انتخاب دوم نرم افزار شریف رو بزنم و سومی نرم افزار دزفول، با حالتِ برعکس فرقی میکنه؟

به نقل از باريون :
نه. انتخابای پایینی رو انتخاب کردم. خیلی هم زیاد انتخاب کردم :))
ولی میگم به فرض من برق شریف حتما قبولم و انتخاب اولمه؛ حالا بین اینکه انتخاب دوم نرم افزار شریف رو بزنم و سومی نرم افزار دزفول، با حالتِ برعکس فرقی میکنه؟

قطعن وقتي قضيه بين نرم افزار دزفول و شريفه فرق ميكنه :| يك درصد برق شريف قبول نشدي ، انتخاب دومت دزفول باشه خب؟

Back
بالا