big_bang
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـا(') امیــ(')
- شهر
- نجف آباد
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - علوم انسانی
پولدوستیا ((:
خب اخه پولا که مال من نیست ؛ مث اینه بری دم کبابی فقط بوی کباب به دماغت بخوره ولی کباب نخوری.
نمیدونم ؛ فعلاً که نزدم تو انتخابام ، ولی شاید تا فردا نظرم عوض بشه :د
آخه کار تو بانکم دردسرای خودشو داره ؛ مخصوصا اینکه تحویل دار باشی ،حالا اگه از همون اول معاون شعبه میشدم یه چیزی ((:
+ وکالت نمیتونیم بخونیم ک
البته اگه امام صادق ثبت نام کرده باشی میتونی ؛
من ثبت نام نکردم.
آخه خداوکیلی تو این جامعه ی .. تا وقتی وکیل مرد هس کار واسه وکلای زن خ سخت پیدا میشه.
به نقل از sadlove :نه نه
ببین کارمند بانک اتفاقن ارتباط با مردمه اگه پشت بادجه (؟ :د ) باشی ب عنوان تحویلدار ! و حسابهای بانکی و کارای بانکیه با توجه ب اینکه گفتی اشنا داری راحته وارد شدن برات گفتم ! کارت با پوله:- ایکس مثلن یه اتاق دارن تو بانکها یا اگه بانک شعبه ها باشه یه کمد بزرگ دارن از این فلزیاش باز میکنی پر پوله
حقوق تو دولتیا داریم ما تجربیا ؟ حقوق هم خوبه علاوه بر اونهایی ک گفتن . اگه ب کار تو دادگاه اینا علاقه داشته باشی البته . وکالت درامد داره (: فقط ازمونن وکالتی ک میدی سختهیعنی اینجوریه ک بعد از گرفتن مدرکت یه ازمون میدی اگه قبول شدی بت مجوز وکالت میدن
![]()
پولدوستیا ((:
خب اخه پولا که مال من نیست ؛ مث اینه بری دم کبابی فقط بوی کباب به دماغت بخوره ولی کباب نخوری.

نمیدونم ؛ فعلاً که نزدم تو انتخابام ، ولی شاید تا فردا نظرم عوض بشه :د
آخه کار تو بانکم دردسرای خودشو داره ؛ مخصوصا اینکه تحویل دار باشی ،حالا اگه از همون اول معاون شعبه میشدم یه چیزی ((:
+ وکالت نمیتونیم بخونیم ک
البته اگه امام صادق ثبت نام کرده باشی میتونی ؛
من ثبت نام نکردم.
آخه خداوکیلی تو این جامعه ی .. تا وقتی وکیل مرد هس کار واسه وکلای زن خ سخت پیدا میشه.
:- ایکس مثلن یه اتاق دارن تو بانکها یا اگه بانک شعبه ها باشه یه کمد بزرگ دارن از این فلزیاش باز میکنی پر پوله 
(حداقل دانشگاهای تاپ دیگه فقط از انسانی میگیرن.) ارشد پیوسته داره لیسانس هم داره استخدام و ایناش هم توی قوه قضائیه ست پولم میدن تازه. کلاً خوب ه. :دی