مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

یه نظرتون کسی که پزشکی رو بیشتر دوست داره ولی بهتر بودن شرایط دندون باعث شده شک کنه باید چجوری تصمیم بگیره؟

خب الان مثلا آزاد شبستر به چه دردم میخوره؟
شهریه دانشگاه + هزینه خوابگاه + هزینه زندگی میزنه ماهی ۱۰۰ تومن میشه (تو شهرستانای آ.ش فقط مراغه و سراب علوم پایه دارن اونا هم سراسری ان)

ترمی تهش ۵۰ میدم تبریز میخونم دیگه چه کاریه
ببین با توجه به شرایط ات باید بهترین تصمیم بگیری
هزینه آزاد رو قسط بندی میکنی خونه هم گروهی میگیرین و زندگی دانشجویی هم تجربه نداشتی بدونی میشه یه ماه با یه تومن سر کرد :))
علوم پایه اگر علاقه نداری و دیوانه و جوینده علم نیستی انتخاب خوبی نیست.
آزاد تبریز پرستاری فکر میکنم بیاری

• لایک
امتیازات: panah
ببین با توجه به شرایط ات باید بهترین تصمیم بگیری
هزینه آزاد رو قسط بندی میکنی خونه هم گروهی میگیرین و زندگی دانشجویی هم تجربه نداشتی بدونی میشه یه ماه با یه تومن سر کرد :))
علوم پایه اگر علاقه نداری و دیوانه و جوینده علم نیستی انتخاب خوبی نیست.
آزاد تبریز پرستاری فکر میکنم بیاری
دفترچه آزاد که پر کردم اینه (به ترتیب اولویت شهرا) :

اتاق عمل : علوم پزشکی تهران . تبریز . ارومیه

هوشبری : علوم پزشکی تهران . تبریز

علوم تغذیه : علوم تحقیقات .رودهن

علوم آزمایشگاهی : علوم پزشکی تهران . تبریز . ارومیه . اردبیل

زیست سلولی مولکولی : تهران‌مرکز . تهران‌شمال . تبریز . کرج . اردبیل . شهرقدس . اسلامشهر . پرند

شیمی کاربردی : تهران . تبریز

یه نظرتون کسی که پزشکی رو بیشتر دوست داره ولی بهتر بودن شرایط دندون باعث شده شک کنه باید چجوری تصمیم بگیره؟
دندون
چون شک داری
(اگه به دندان علاقه داری چرا که نه ولی پزشکی واقعا علاقه صددرصدی لازم داره)
یه چیز دیگه اینکه لزوماً هر دندون پزشکی موفق و خوشحال نیست و پزشک های زیادی هم هستن که وجود سختی های رشتشون هنوز ذوق روز اول رو دارن.
راستش من میخواستم شهر خودم باشم و دندان شهر خودم نمیاوردم ولی کلا از اول هم پزشکی رو ترجیح میدادم.دیگه خیلی تحقیق کن چون واقعاً دو دنیای متفاوتن

دفترچه آزاد که پر کردم اینه (به ترتیب اولویت شهرا) :

اتاق عمل : علوم پزشکی تهران . تبریز . ارومیه

هوشبری : علوم پزشکی تهران . تبریز

علوم تغذیه : علوم تحقیقات .رودهن

علوم آزمایشگاهی : علوم پزشکی تهران . تبریز . ارومیه . اردبیل

زیست سلولی مولکولی : تهران‌مرکز . تهران‌شمال . تبریز . کرج . اردبیل . شهرقدس . اسلامشهر . پرند

شیمی کاربردی : تهران . تبریز
نمیدونم آزاد تبریز پرستاری داره یا نه ولی بهتره پرستاری تبریز و تغذیه و پرستاری مرند هم مدنظر داشته باشی
منطقا اگه هزینه هاهم برات مهمه توی تبریز یا آذربایجان شرقی کلا کمتر میشه هزینه هات تا رودهن

نمیدونم آزاد تبریز پرستاری داره یا نه ولی بهتره پرستاری تبریز و تغذیه و پرستاری مرند هم مدنظر داشته باشی
منطقا اگه هزینه هاهم برات مهمه توی تبریز یا آذربایجان شرقی کلا کمتر میشه هزینه هات تا رودهن
شهرستانای تهران رو زدم چون عملا تهران محسوب میشن
رودهن رو هم کلا حذف کردم
شهرستانای آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل رشته های جالبی ندارن
حتی زنجان هم میخواستم بزنم ولی چیزی نداشت برای تجربی

به عنوان یک سال دومی و آشخور این رشته عرض میکنم

لطفا و خواهشا با چشم باز و علاقه بیاید سمت پزشکی
نه صرفا چون ساناز جون تو پیج اینستاگرامش با روپوش سفید استوری گذاشته که شما رو جذب کنه

در این تایم باقی مونده سایت امیرمحمد قربانی تا حدی چاره گشاست😁

بچه ها من ساکن اصفهانم
به نظرتون پزشکی شیراز ارزش اینو داره که قبل پزشکی اصفهان بزنمش؟
و در کل اگه تجربه ای از تحصیل تو علوم پزشکی هر یک از این دو شهر دارین ممنون میشم در اختیار من بذارین
و همینطور ع.پ کاشان

Back
بالا