- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بَلْدَةً مَیْتاً
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- معماری
بچه ها کسی مهندس معمار میشناسه که مهاجرت کرده باشه بتونه منو باهاش لینک کنه؟

امکان اشتغال برای خانم ها از اقایون کمتر نیست تو این رشته ؟هوافضا رشتهی خوبیه فقط دو مشکل داره یک اینکه یذره سخته و دو اینکه بازارکارش تو ایران زیاد خوب نیست ولی بقیه کشورا راحت جذب میکنن.
اصولا علم تو مغزه نه بازو ولی خب برخی از کار ها خیلی خشک هست اصولا خانم بهش ورود نمیکننامکان اشتغال برای خانم ها از اقایون کمتر نیست تو این رشته ؟
ببین قطعا قطعا استثنا وجود داره، ولی یه قانون "کلی" وجود داره که رشته ای که خیلی با مفاهیم لوکال یه کشوری سر و کار داره، اپلای کردن براش سخته.بچه ها کسی مهندس معمار میشناسه که مهاجرت کرده باشه بتونه منو باهاش لینک کنه؟
بحث خشک بودن نیست بیاید جای اینکه خودمون و گول بزنیم واقع بین باشیماصولا علم تو مغزه نه بازو ولی خب برخی از کار ها خیلی خشک هست اصولا خانم بهش ورود نمیکنن
بحث خشک بودن نیست بیاید جای اینکه خودمون و گول بزنیم واقع بین باشیم
آینده ی هوافضا داخل کشور با این شرایط به دو جا ختم میشه یا میری توی حرفه ای که زیر شاخه ی درسیه که میخونی یا مجبوری بری وزارت دفاع یا سپاه یا هسا که این ارگان ها اصلا نیروی خانوم نمیگیره. بازار کار بسیار محدود و میشه گفت رو به صفری داره. به فرض مثال یه دانشجوی کارشناسی با گرایش طراحی سازه هوافضایی یا پیشرانش میخواد توی کدوم ارگان خدمت کنه؟ اصن ما موتور جتی نمیتونیم بسازیم که درسش رو خوندی. اصن ما هواپیمایی تولید و طراحی نمیکنیم به اون صورت اگرم بکنیم همش مهندسی معکوس شدست. هیچ ربطی به خشک بودن جو نداره. این یه کلیـشست. من همکارم خانومه و مرتب میره داخل سالن تولید و طراحی بیشتر قطعات به عهده ایشونه و جز افراد با سابقه هم هست. اینکه جذب نمیکنن با اینکه کسی ورود نمیکنه زمین تا آسمون فرقشونه
بحث بیمست دنگ و فنگ نداره واسشوندریا اینطوری نیست اصلا که ما محدود به سپاه بشیم
دفتر طراحی مهندسی هم اصلا یسری ها صرفا خانم میگیرن نمد چرا
این رشته رو نخوندم اما دیدم رو میگمکسی راجع به هوافضا و بازار کارش اطلاعات داره ؟
اتفاقا اروپا با قوانین سختگیرانه تحریم های اتحادیه اروپا اینطوری که میگی هم راحت جذب نمیکنند، امریکا هم نگم!هوافضا رشتهی خوبیه فقط دو مشکل داره یک اینکه یذره سخته و دو اینکه بازارکارش تو ایران زیاد خوب نیست ولی بقیه کشورا راحت جذب میکنن.
حالا اروپا و آمریکا رو حساب کنیم بقیهی کشور ها مثلا هند چین روسیه ژاپن ( یذره سخته تره ژاپن ) و.. جذبش راحت تره.اتفاقا اروپا با قوانین سختگیرانه تحریم های اتحادیه اروپا اینطوری که میگی هم راحت جذب نمیکنند.
اونا هم حسابن مگهحالا اروپا و آمریکا رو حساب کنیم بقیهی کشور ها مثلا هند چین روسیه ژاپن ( یذره سخته تره ژاپن ) و.. جذبش راحت تره.
روسیه هوافضا بخونی عملا فاتحه ات تو فعالیت بین المللی خونده است. همون بلوک شرق گرفتاریچین و هند کشورای بدی نیستن اگ درامدت زیاد باشه.اونا هم حسابن مگهروسیه هوافضا بخونی عملا فاتحه ات تو فعالیت بین المللی خونده است. همون بلوک شرق گرفتاری
ولی جدی اینقدر استانداردا اومده پایین که هند و چین و روسیه اومدن بین اهداف مهاجرت؟
من خیلی اطلاعاتی از شهرهای دیگه ندارم ولی طبق چیزهایی که شنیدم صنعتی اصفهان و شاید فردوسی مشهد و صنعتی تبریز (اگه دارم اسمش رو اشتباه نمیگم؟) هم انگار ارزشش رو دارن، حالا در مورد مشهد و تبریز مطمئن نیستم ولی از صنعتی اصفهان تعریف زیاد شنیدمبا بهتره بخاطر مهندسی به شهر های دیگه هم فکر کنم؟
خیلی کلیه واقعا سوالت.بنظرتون منطقیه رشته های غیر مهندسی بزنم صرفا که دولتی تهران بیارم؟ با بهتره بخاطر مهندسی به شهر های دیگه هم فکر کنم؟