• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

سلام. یه سوالی داشتم ازتون. در مورد رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی. اولا این که چقدر اینا فرق دارن و چند واحد حدودا. دوما میشه مثلا رقت مهندسی شیمی شریف و بعد با مکانیک دو رشته ای کرد یا تغییر رشته داد؟ سوما میصرفه که مثلا رفت مهندسی مکانیک تهران، یا به جاش رفت مهندسی شیمی شریف( اولویت من مکانیک هست، چون شنیدم م.شیمی هم تقریبا شبیهشه، گفتم شاید بد نباشه رفت م.شیمی رو یه جای بهتر خوند). ممنون میشم کمک کنید.

سلام دوستان
کسی از رشته های دانشگاه تهران مشترک با دانشگاه ایندیانا پردو که تو دفترچه نوشته خبر داره؟
حدود چقدر رتبه نیاز هست؟ آیا دو سال اول تو خود دانشگاه تهرانه یا پردیس هاش هست؟
مثل اینکه پارسال شرط معدل نهایی نداشتن اما امسال نوشته معدل نهایی بالای ۱۶. هیچ راه دیگه ای نداره با معدل کمتر ؟
ممنون

ی سوال داشتم . تغییر رشته تو دانشگاه از ی مهندسی به ی پایه مثل علوم کامپ باز هم به سختی و نشدنی بودن برعکسشه؟!

سلام
من یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی بلده جواب بده.
اگه کسی در یک دانشگاه دولتی به صورت روزانه مشغول تحصیل باشه(فرض کنید یه رشته مهندسی) آیا میتونه در یک رشته بدون کنکور دانشگاه پیام نور هم به صورت هم زمان تحصیل کنه؟(فرض کنید یه رشته علوم پایه)

سلام
اگه کسی در یک دانشگاه دولتی به صورت روزانه مشغول تحصیل باشه(فرض کنید یه رشته مهندسی) آیا میتونه در یک رشته بدون کنکور دانشگاه پیام نور هم به صورت هم زمان تحصیل کنه؟(فرض کنید یه رشته علوم پایه)
نه.

چون می ترسم از ریاضی زیاد علوم کامپ . دلیلش ترسه :))
خب نه. این ترس اشتباهه. اتفاقا خیلی هم خوبه ریاضی بیسد بودنه. من اسمتو نمیدونم. مه، ببین نایکی؛ یکم توضیحش طولانیه بعدا که یه دیوایس بهتر از تلویزیون داشتم بهت میگم کاملا در موردش اما تهش اینه که اون ریاضیش خیلی مفیده اتفاقا و به خاطر این ترس دور سی اس رو خط نزن.

میگم این دانشکده های فنی دانشگاه تهران که توی فومن و قم و اینا هست آیا استاداشون با دانشگاه تهران یکیه؟ و مدارکی که میدن با مدرک دانشگاه تهران فرق داره؟

خب نه. این ترس اشتباهه. اتفاقا خیلی هم خوبه ریاضی بیسد بودنه. من اسمتو نمیدونم. مه، ببین نایکی؛ یکم توضیحش طولانیه بعدا که یه دیوایس بهتر از تلویزیون داشتم بهت میگم کاملا در موردش اما تهش اینه که اون ریاضیش خیلی مفیده اتفاقا و به خاطر این ترس دور سی اس رو خط نزن.
هوم من المپ فیزیکی بودم‌‌ مثلا می دونم با ریاضیات دیفرانسیل طور حال می کنم و می دونم چیزی نیست که کم بیارم توش ولی ی ترس قدیمی از ترکیبیات طورا دارم ، حس می کنم خوفه :)) و این باعث تردیدم هس .
نیوشا هستم :د
ممنون خیلی لطف می کنید واقعا ^___^

سلام

به لحاظ قانونی امکان نداره . ولی دوتا از همکلاسی های من همزمان با عمران پیام نور حقوق هم میخونن . مثل اینکه توی پیام نور آشنا داشته باشی و هیچ کدوم از دانشگاها متوجه نباشن که دانشجو هستی :-" پیچیده شد ؟خلاصه باید پارتی داشته باشی :-"

میگم این دانشکده های فنی دانشگاه تهران که توی فومن و قم و اینا هست آیا استاداشون با دانشگاه تهران یکیه؟ و مدارکی که میدن با مدرک دانشگاه تهران فرق داره؟
مدرک که یکیه ولی خب ذکر میشه.
+مدرک پردیس حداقل تو رشته ریاضی کم از مدرک خود دانشگاه نداره.
نیوشا: فردا توضیح میدم.

هوم من المپ فیزیکی بودم‌‌ مثلا می دونم با ریاضیات دیفرانسیل طور حال می کنم و می دونم چیزی نیست که کم بیارم توش ولی ی ترس قدیمی از ترکیبیات طورا دارم ، حس می کنم خوفه :)) و این باعث تردیدم هس .
نیوشا هستم :د
ممنون خیلی لطف می کنید واقعا ^___^
من هم دقیقا مثل شما هستم.
خیلی حساب دیفرانسیل دوست دارم ولی از ترکیبیات بیزارم از اون طرف هم عاشق کد هستم فکر کنم مهندسی برید بهتر باشه.

من هم دقیقا مثل شما هستم.
خیلی حساب دیفرانسیل دوست دارم ولی از ترکیبیات بیزارم از اون طرف هم عاشق کد هستم فکر کنم مهندسی برید بهتر باشه.
به خواستن نیست به توانستنه .

اون جا این سوالو پرسیدم ، کسی بلد نبود

کسی خبر داره چرا کل رشته های دانشگاه مالک اشتر از دفترچه 96 انتخاب رشته حذف شده ؟
توی دفترچه 95 وجود داشته

اون جا این سوالو پرسیدم ، کسی بلد نبود

کسی خبر داره چرا کل رشته های دانشگاه مالک اشتر از دفترچه 96 انتخاب رشته حذف شده ؟
توی دفترچه 95 وجود داشته
مالک اشتر جزو دانشگاه های با رشته های خاص است و اگر قبل کنکور اطلاعیه ی اعلام علاقه بندی داده باشه ممکنه توی اصلاحیه کدرشته هاشو بیاره و اگر اطلاعیه ی اعلام علاقه مندی نداده باشه پس امسال نمیگیره دیگه.

Back
بالا