ببینید نوردادن لامپ یعنی چی؟ یعنی انرژی الکتریکی داره تبدیل میشه به انرژی تابشی و... . یعنی انرژی الکتریکی داره مصرف میشه. هر چی در واحد زمان انرژی الکتریکی بیشتری مصرف بشه (توان بیشتر) یعنی در واحد زمان نور بیشتری داریم. (لامپ پرنورتر ه.) پس چیزی که مهم ه توان مصرفی هستش. و خب فرمول توان را هم خوندید و میدونید که همیشه به دو تا عامل (از سه عامل R و I و V) وابستهست؛ مثلاً P=V.I پس با زیادکردن هر کدوم، توان مصرفی و نوردهی لامپ زیاد میشه.به نقل از sanaz123 :لامپ چه موقع پرنورتر میشه؟؟؟؟وقتی جریان بیشتر بشه یا اختلاف پتانسیل؟!
دیدم جوابی نیومد دوباره نقل قول میکنم بلکه فرجی بشه!به نقل از target :سلام.
جواب پرسش ۴ فصل ۳ چی میشه؟الف و ب فقط...
+اگه تعریفای کتاب پارسال و امتحانای گذشته رو بنویسیم نمره میدن؟ذات کلام همونه یخورده ادبیاتش فرق کرده دیگه نه؟
چون کتاب عوض شده پس کلید امتحانم با توجه به کتاب جدیدهبه نقل از target :دیدم جوابی نیومد دوباره نقل قول میکنم بلکه فرجی بشه!![]()
یکی لطف کنه جواب بده لطفا!
الف) القای خاصیت اهنربایی ب) اینکه همیشه خاصیت اهنربایی نداشته باشه تا اینور و اونور بچسبه!!به نقل از target :دیدم جوابی نیومد دوباره نقل قول میکنم بلکه فرجی بشه!![]()
یکی لطف کنه جواب بده لطفا!
من جز اینا تعریفیام هم موندهبه نقل از h@d!s :اومدم بهتون روحیه بدم
تمرینات اخر فصل و ازمایش ها ونمونه سوالات رو هنوز نخوندم.َََََ...امیدوار باشید دوستان
+قسم به شب![]()
به نقل از Shery :× من که جزوه نخوندم و فقط کتابو خوندم خیلی کار بدی کردم یعنی ؟![]()
به نقل از آنــا :خودتون رو با جزوه درگير نكنين ذهنتون پراكنده ميشه. كتاب فقط
با توجه به امتحانای امسال :-& :-& به نظر بنده امتحان عمراً آسون باشهبه نقل از تو روحت طراح...!!! :کاش مثه پارسال آسون باشه!
بله حتما فقط باید تا صبح بخونی :)به نقل از Mohammadmehdi :به سلامتی تازه فصل دو رو تموم کردم!!
بیست میشم یعنی؟!