من 1و2و3 و4 رو خوندمبه نقل از drpardis :بچه ها کی خونده حوصلم نمیشه بخونم![]()
به نقل از koorosh99 :اگر کروموزوم اولیه از صورت (ABCDEFG) به صورت (ABFEDCG) درآمده باشد کدام تغییر در ساختمانش رخ داده است ؟؟؟
جواب پلیز![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
از کی شروع کردی ؟به نقل از h@d!s :تازه فصل2رو تموم کردم......
به نظرتون کند میخونم؟؟؟
۲. سؤال ۳۳: توضیحات خود کتاب، شمارهٔ ۶:برخی بار امانت را مسؤولیت، برخی ولایت علی (ع)، برخی معرفت و عرفا آن را عشق دانسته اند.
۳. سؤال ۳۴: خیلی قشنگ بود... تو را نزد گرهگشای عشق (خدا) میفرستم...
ببینید این مورد آره، ولی مثلاً این که سبز را نوشتید تو پرانتز نوشتید آبی ممکن ه طرف کم بکنه. مورد داشتیم که بد تصحیح کنن... بعد ضمناً ایشون خودشون هم سالبالایی بودن هابه نقل از tigon :فک نمیکنم چون تو شعر منظورش از معشوق خدا بوده و ایتکه حتی تو ترجمه خود گاج هم اینجوری معنی کرده بعضی جاهااما چون من نمیدونستم کلید دقیقا چیه ،هردو رو نوشتم ک بهونه نداشته باشن
ولی اگه مثلا این تستی بود یه گزینش خدا بود یکی معشوق هردو گزینه درست بودن
حرفت موقعی درسته ک من ی چیز اشتباه رو کنار درست نوشته باشم![]()
نهایی کلا رمز موفقیتش ت درسای عمومی مخصوصا اینه ک هرچی بلدی و یادته رو بنویسی تا کلید توش پیدا شهبچه های سال بالایی تو همین تاپیک گفتن
محمد.ح هم دیروز گفت![]()
به نقل از h@di :ببینید این مورد آره، ولی مثلاً این که سبز را نوشتید تو پرانتز نوشتید آبی ممکن ه طرف کم بکنه. مورد داشتیم که بد تصحیح کنن... بعد ضمناً ایشون خودشون هم سالبالایی بودن ها![]()
منم هنوز زیست شروع نکردمبه نقل از hamed.yas :از این لحظه 2 روز و 4 ساعت و 20 دقیقه تا پایان جمعه مونده ها
بذارین فردا با هم شروع کنیم دیگه
6 فصل فردا :-: 5 تا پس فردا با یکم نهایی.
بله بلهبه نقل از tigon :*تشکر از توضیحات جامعو خوب ،راستی طلای ادبی دارینولی کنکور ریاضی میدین امسال؟سهمیه ای داره ؟
منم هنوز زیست شروع نکردماندر حکایات مزایای المپ زیستی بودن
ولی قضیه ب شدت ناموسیِ ، ی المپ زیستی 19،75 بشه زیستشو، میره زیر سوال ،یعنی حاضرم زبان فارسی بیافتم ولی زیست 19،75 نشم ب شخصه![]()
به نقل از tigon :*تشکر از توضیحات جامعو خوب ،راستی طلای ادبی دارینولی کنکور ریاضی میدین امسال؟سهمیه ای داره ؟
خواهشبه نقل از hamed.yas :بله بلههادی طلای ادبی عه.
![]()
50 درصد هم اگه اشتباه نکنم به تراز ش اضاف میشه.
اتفاقاً همهٔ المپیادها همین هبه نقل از hamed.yas :سوم اینکه : بر عکس : المپیاد زیست تنها المپیادیه که گند میزنه به زیست مدرسه ت.
چون خیلی جاها تناقض داره.
اعتراف میکنم زبان فارسی ۳ نوزده و نیم شدمبه نقل از tigon :ولی قضیه ب شدت ناموسیِ ، ی المپ زیستی 19،75 بشه زیستشو، میره زیر سوال ،یعنی حاضرم زبان فارسی بیافتم ولی زیست 19،75 نشم ب شخصه![]()
به نقل از hamed.yas :بله بلههادی طلای ادبی عه.
50 درصد هم اگه اشتباه نکنم به تراز ش اضاف میشه.
دوم اینکهافتخار داره ولی جار زدن نداره که
باید خاموش و ساکت حرکت کرد
سوم اینکه : بر عکس : المپیاد زیست تنها المپیادیه که گند میزنه به زیست مدرسه ت.
چون خیلی جاها تناقض داره.
باشگاه نامردی زیاد داره اصولا ،10% جبران نمیکنه تابستونو ،سهمیه نقره برنزم شده 10%به نقل از h@di :خواهشو بله؛ کنکور ریاضی میدم امسال...
حامد جو نده برادر من... [nb]خدا بگم چی کارت کنه... این را نگفته بودی مسأله را تو پ خ حل میکردم[/nb] من اگه ۵۰٪ به ترازم اضافه میشد که الآن این جا نبودم
در جزایر قناریای، هاواییای جایی به سر میبردم مثلاً
یه ۱۰٪ داریم با کلی اما و اگر و در شرایط خاص و اگه بهمون لطف کنن و این حرفها
تابستونمون را هم -اون موقع که ملت داشتن عین چی کنکور میخوندند
- تو باشگاه دانشپژوهان بودیم...
+ توجه داشته باشید بچههای این جا نصفشون مدال دارن بروز نمیدن ها![]()
اتفاقاً همهٔ المپیادها همین هیعنی من الآن بیشتر از شما به کتاب ادبیات ۳ و ادبیات ۲ و اینا فحش میدم
زبان فارسی ۳ حاضرم آتیش بزنم حتی
بچههای فیزیک و نجوم و... را هم دیدم اصلاً از کتابدرسیای مربوط به خودشون دل خوشی ندارن...
× ویرایش: حالا که بحثش شد...اعتراف میکنم زبان فارسی ۳ نوزده و نیم شدمو باز اعتراف میکنم به لطف مصححِ **** ادبیات ۳ بعد از دینی کمترین نمرهٔ نهاییم بود
![]()
از باب این که اولاً فکر نکنید المپ بودید خیلی شاخ هستید نخونده بیست میشید، ثانیاً اگه بیست نشدید خیلی ناراحت نشید![]()
عزیز اینا اشتباهنبه نقل از Ali.Ab :بارم بندی فصل های های زیست برای امتحان ترم دوم :
بخش اول تنظیم و هماهنگی
فصل 1 و 2 : هر کدام 2 نمره
فصل 3 و 4 : هر کدام 1.5 نمره
بخش دوم وراثت تولید مثل و رشد نمو
فصل 5 و 7 : هر کدام 1.5 نمره
فصل 6 و 8 و 9 و 10 و 11 : هر کدام 2 نمره