به نقل از کبک :با این حرفت موافقم من کسی رو میشناسم 2 نمره ننوشت بعد 20 شد چون باباش از کله گنده ها بود

سر چی؟ یه ساعت دیگه که کلید اومد حالتو میگیرم بعدشم این سوال تکراری بود دکتر جونبه نقل از erfan aali :اره چه جووورم

پس چرا سبز فیروزه ای نداریم؟به نقل از target :فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگهای (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)
و با توجه به اینکه زمرد سبزه و سوالم رنگ مشترک خواسته نتیجه میگیریم جواب سوال کاملا واضح و مبرهن بوده و فقط و فقط سبز میباشد. :)

هر چی مطمئنم که نمیشه !به نقل از کبک :سر چی؟ یه ساعت دیگه که کلید اومد حالتو میگیرم بعدشم این سوال تکراری بود دکتر جون

آفرین قربون آدم چیز فهمبه نقل از target :فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگهای (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)
و با توجه به اینکه زمرد سبزه و سوالم رنگ مشترک خواسته نتیجه میگیریم جواب سوال کاملا واضح و مبرهن بوده و فقط و فقط سبز میباشد. :)

به نقل از target :فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگهای (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)

تقلب میکنن؟به نقل از incognito :نهایی از هر امتحان دیگه ای بی در و پیکر تره
همه ی بچه های فرزانگان باهمن و هر مدرسه دیگه ای هم بچه ها شون با همن
مراقب ما که کلا سرش تو گوشیش بود
بچه ها تا دلت بخواد تقلب کردن
بعد اونموفع حق من یا کسایی ک نمیخوان تقلب کنن ضایع نمیشه؟
از اون طرفم تو تصحیحها کلا مصحح ها با نظر و عقیده ها و شیوه های مختلفن
واقعا مسخره
 نمیدونم چی بگم والا
   نمیدونم چی بگم والا  مثلا نهاییه ها
     مثلا نهاییه ها  مثلا
 مثلا
خنده هیستیریکه ؟به نقل از h@d!s :امتحان ادبیات بسی سخت بود......خیلی سخت بوددددد
 بیا با هم بخندیم
 بیا با هم بخندیم   

آگه سبز نباشه پس بیخود کردن نوشتن رنگ تو صورت سوال X-(به نقل از pooryadarijani :ببینید دوستان من خودم سر اون سوال رنگ مشترک شک دارم هنوز ولی از نظرتون رنگ سبز جوابش بشه آیا 0/5 نمره زیادش نیست به نظر من برای این جواب 0/25 هم زیاده . اصلاً هیچ وقت یه رنگ به زیبایی و کارکرد ادبی !!! ( منطقی نیست )یک بیت اضافه نمی کنه . نامردن اگه تو کلید بنویسن سبز