به نقل از کبک :با این حرفت موافقم من کسی رو میشناسم 2 نمره ننوشت بعد 20 شد چون باباش از کله گنده ها بود![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سر چی؟ یه ساعت دیگه که کلید اومد حالتو میگیرم بعدشم این سوال تکراری بود دکتر جونبه نقل از erfan aali :اره چه جووورم
پس چرا سبز فیروزه ای نداریم؟به نقل از target :فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگهای (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)
و با توجه به اینکه زمرد سبزه و سوالم رنگ مشترک خواسته نتیجه میگیریم جواب سوال کاملا واضح و مبرهن بوده و فقط و فقط سبز میباشد. :)
هر چی مطمئنم که نمیشه !به نقل از کبک :سر چی؟ یه ساعت دیگه که کلید اومد حالتو میگیرم بعدشم این سوال تکراری بود دکتر جون![]()
آفرین قربون آدم چیز فهمبه نقل از target :فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگهای (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)
و با توجه به اینکه زمرد سبزه و سوالم رنگ مشترک خواسته نتیجه میگیریم جواب سوال کاملا واضح و مبرهن بوده و فقط و فقط سبز میباشد. :)
به نقل از target :فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگهای (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)
تقلب میکنن؟به نقل از incognito :نهایی از هر امتحان دیگه ای بی در و پیکر تره
همه ی بچه های فرزانگان باهمن و هر مدرسه دیگه ای هم بچه ها شون با همن
مراقب ما که کلا سرش تو گوشیش بود
بچه ها تا دلت بخواد تقلب کردن
بعد اونموفع حق من یا کسایی ک نمیخوان تقلب کنن ضایع نمیشه؟
از اون طرفم تو تصحیحها کلا مصحح ها با نظر و عقیده ها و شیوه های مختلفن
واقعا مسخره
خنده هیستیریکه ؟به نقل از h@d!s :امتحان ادبیات بسی سخت بود......خیلی سخت بوددددد![]()
آگه سبز نباشه پس بیخود کردن نوشتن رنگ تو صورت سوال X-(به نقل از pooryadarijani :ببینید دوستان من خودم سر اون سوال رنگ مشترک شک دارم هنوز ولی از نظرتون رنگ سبز جوابش بشه آیا 0/5 نمره زیادش نیست به نظر من برای این جواب 0/25 هم زیاده . اصلاً هیچ وقت یه رنگ به زیبایی و کارکرد ادبی !!! ( منطقی نیست )یک بیت اضافه نمی کنه . نامردن اگه تو کلید بنویسن سبز