امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NAUTICA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)

ما معلمون وقتی درس زاغ و کبک رو درس داد فیروز رو سبز معنی کرد :-& { شکلکه بش میخورد :D }

فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگ‌های (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)

و با توجه به اینکه زمرد سبزه و سوالم رنگ مشترک خواسته نتیجه میگیریم جواب سوال کاملا واضح و مبرهن بوده و فقط و فقط سبز میباشد. :)

به نقل از کبک :
با این حرفت موافقم من کسی رو میشناسم 2 نمره ننوشت بعد 20 شد چون باباش از کله گنده ها بود ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

از این کارا تو کنکور هم میشه باو . . .یا همون گزینش دانشگاه . . .

خودتو نگران نکن

تا بوده همین بوده ...

فقط باید به این چیزا فک نکنی و به ذهنت تلقین کنی که همه چی با عدالته تا با خیال راحت درس بخونی

به نقل از erfan aali :
اره چه جووورم
سر چی؟ یه ساعت دیگه که کلید اومد حالتو میگیرم بعدشم این سوال تکراری بود دکتر جون :-L

امروز مورخ 6/3 من به چشم خویش دیدم که دو نفر خیلی واضح از صندلیشون بلند شدن و تا هنگامی که رفتن برگه رو بدن مراقب ؛ 3 تا سوال رو نوشتن از رو هم. و به سلامت کامل از حوزه خارج شدن.
# آرمان های امتحان نهایی.

به نقل از target :
فیروزه با فرمول شیمیایی CuAl6 [ (OH)2 - PO4]4.4H2O یک کانی کمیاب و ارزشمند به رنگ‌های (آبی روشن تا سبز) و از ردهٔ فسفات است.(ویکی پدیا)

و با توجه به اینکه زمرد سبزه و سوالم رنگ مشترک خواسته نتیجه میگیریم جواب سوال کاملا واضح و مبرهن بوده و فقط و فقط سبز میباشد. :)
پس چرا سبز فیروزه ای نداریم؟

وجدانا اون سوال رنگه خیلی مزخرف بود.بعدش نمیدونم چرا طراحان کمر به نابودی ما بستن.اخه مگه کیفیت اموزش رو بالا بردن که الان سوالات رو سخت تر میکنن.این نظام آموزشی هیچیش با عقل جور در نمیاد. X-( X-(

آقا فیروزه آبی نیست یه چیزی بین سبز و آبیه

به نقل از کبک :
سر چی؟ یه ساعت دیگه که کلید اومد حالتو میگیرم بعدشم این سوال تکراری بود دکتر جون :-L
هر چی مطمئنم که نمیشه !

به نقل از target :

آفرین قربون آدم چیز فهم

اصن سوال رنگ خواسته شما میدونستین زمرد سبزه پس متغیر شما فیروزه بود که نمیدونستید آبیه یا سبز بعد دوتا رنگ بیشتر تو بیتا نبود پس خیلی واضح میشد سبز

به نقل از target :

آقا این حرفا چیه مگه شیمیه.این طراحای عمومی چرا این قدر عقده ای بازی درمیارن. ~X( ~X(

ببینید دوستان من خودم سر اون سوال رنگ مشترک شک دارم هنوز ولی از نظرتون رنگ سبز جوابش بشه آیا 0/5 نمره زیادش نیست به نظر من برای این جواب 0/25 هم زیاده . اصلاً هیچ وقت یه رنگ به زیبایی و کارکرد ادبی !!! ( منطقی نیست )یک بیت اضافه نمی کنه . نامردن اگه تو کلید بنویسن سبز

به نقل از incognito :
نهایی از هر امتحان دیگه ای بی در و پیکر تره
همه ی بچه های فرزانگان باهمن و هر مدرسه دیگه ای هم بچه ها شون با همن
مراقب ما که کلا سرش تو گوشیش بود
بچه ها تا دلت بخواد تقلب کردن
بعد اونموفع حق من یا کسایی ک نمیخوان تقلب کنن ضایع نمیشه؟
از اون طرفم تو تصحیحها کلا مصحح ها با نظر و عقیده ها و شیوه های مختلفن
واقعا مسخره
تقلب میکنن؟ :-? نمیدونم چی بگم والا =D> مثلا نهاییه ها :-? مثلا

به نقل از h@d!s :
امتحان ادبیات بسی سخت بود......خیلی سخت بوددددد :))
خنده هیستیریکه ؟ :)) بیا با هم بخندیم :))

منم موندم چرا نیم نمره داره امیدوارم سبز کافی باشه براش

به نقل از pooryadarijani :
ببینید دوستان من خودم سر اون سوال رنگ مشترک شک دارم هنوز ولی از نظرتون رنگ سبز جوابش بشه آیا 0/5 نمره زیادش نیست به نظر من برای این جواب 0/25 هم زیاده . اصلاً هیچ وقت یه رنگ به زیبایی و کارکرد ادبی !!! ( منطقی نیست )یک بیت اضافه نمی کنه . نامردن اگه تو کلید بنویسن سبز
آگه سبز نباشه پس بیخود کردن نوشتن رنگ تو صورت سوال X-(

حالا چرا همدیگرو میزنین؟؟ :-"

1ساعت دیگه کلیدش میاد دیگه میبینین سبز میشه :-ss

turquoise-firoze-stone-sang-500x500.jpg

عاقا ما خودمون از مهده فیروزه ایم نیشابور :D

اشتباه از این اعصاب خورد کن تر که ویژگی شخصیت راوی رو فکرکردم ویژگی متن رو میگه نوشتم نزدیگ به زبان گفتار - جملات کوتاه و... :-<

× یادمه دبیرمون موقع تدریس اون درس گفت که " فیروزه ای " رو قبلا ها بهش سبز میگفتن و منظور از فیروزه ای سبزه و اینا
بعدشم یکم به مصرع توجه کنین میگه : شاهد آن روضه ی فیروزه فام آخه باغ آبیه؟

فکر کردم منظور از رنگ بیان جلوه و نحوه بیانه :/ رنگ تو صورت سوال مجاز از نحوه اس مثن : |

بدترین ادبیات عمرم بود و اولین باریه که ادبیاتو کامل نمیشم و خیلی اعصابم خورده...

××والا بعید نیست امتحان بعدی بدن که ویژگی مشترک اریتروسیت و نطفه چیست ؛ بنویسیم هردو قرمزن مثن :|

×××در ضمن اون سوال امام خمینی اغراق داشت ولی وسعت در جهان نگنجیدن کنایه از عظمت و بزرگیه

×××× ته دلم موند : خاک بر سرشون -__- بلد نیستن بدن من سوال خوب درآرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا