شما تموم نکردین من که تمومیدمبه نقل از h@d!s :شوخی میکنی؟؟؟ما هنوز دینی رو تموم نکردیم.
عربی؟!!!!!![]()

من دور سومم بعد از استرس همچنان دارم میخونم بعد هی با سوال های جدیدی روبرو میشمبه نقل از koorosh99 :شما تموم نکردین من که تمومیدم

به نقل از روح عمه ی مصحح کلیه ی امتحانات :من دور سومم بعد از استرس همچنان دارم میخونم بعد هی با سوال های جدیدی روبرو میشم![]()

کاش میشد جای من امتحان بدیبه نقل از koorosh99 :بنده همه شو حفظم B-) B-) B-) B-) B-)
کانون فرهنگی آموزش قلمچی داره سوالا روبه نقل از tigon :یه انسان خیری لینک سوالای نهایی دینی 93 رو بدهترجیحا شهریورو دی هم باشه علاوه بر خرداد

به نقل از N@JMEH :کاش میشد جای من امتحان بدی![]()
![]()
کانون فرهنگی آموزش قلمچی داره سوالا رو
![]()

یه انسان خیری لینک سوالای نهایی دینی 93 رو بدهترجیحا شهریورو دی هم باشه علاوه بر خرداد

کرامت به چه معناست؟![]()

:)

سایت کانون هم سوالاش هست هم امتحان دی رو واست با فیلم توضیح دادهبه نقل از tigon :یه انسان خیری لینک سوالای نهایی دینی 93 رو بدهترجیحا شهریورو دی هم باشه علاوه بر خرداد

اینو من پرسیدم قبل گفتا عینا مث کتاب باشهبه نقل از h@d!s :یه نفر جوب سوال منو بده خواهشا
حتما باید جواب سوالات مثل کتاب باشه؟؟اگر نباشه نمره کسر میشه؟؟؟

حرف شما کاملا متینه..اما وقتی هنوز کتابو تموم نکردی مجبوری از خوابت بزنی..هیچ کسی بی خوابی رو دوس نداره..هیچ کسبه نقل از مُجتبی :× یه چیزی گفتم بگم با اینکه ما چن سال پیش نهایی دادیم ؛ گفتم تو حلق ـم نمونه ((:
اینکه خواب کافی خیلی مهم ـه خیلی (: حالا از ما گفتن بود

ممنون که جواب دادی عزیزم..به نقل از روح عمه ی مصحح کلیه ی امتحانات :اینو من پرسیدم قبل گفتا عینا مث کتاب باشه
ولی خب مهم کلمات کلیدی و ایناس صرفا خود جمله و اینا مهم نیس برو ببین راهنماهای تصحیح رو : )