پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
به نقل از tigon :
المپیادی سالبالایی

ولی بازم اعلان همدردی

+ تقریباً درست میگن...
آقا من جداً در تعجبم شما چرا میرید سراغ سایت کانون و گزینه ۲ و جزوههای بنیهاشم و اینا؟
سؤالا و کلیدشون از سایت مرکز سنجش آموزش و پرورش:
http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=112
بهونه هم نگیرید که نامرتب ه و اینا. من پارسال یه روز نشستم کلشون را دانلود کردم، بر اساس درس طبقهبندی کردم، اگه حسش بود میخوندم

ضمناً بعد امتحان همین سایت هم کلید میذاره. بقیه سایتها از رو این کپی میکنن
چند تا نکته:
× دربارهٔ شخص من، پارسال اولین امتحان که دینی بود، با دو نمره اختلاف شد بدترین امتحانم. پس این طوری نباشه که یه امتحان را خراب کردید بگید بدبخت شدید و از این مزخرفات.
× فکر نکنید نهایی سخت ه نمیشه بیست شد. خیلی کار غیرممکنی نیست معدل قابل قبول (بالای ۱۹) گرفتن، یا حتی ۱۹.۹۶ (آنا مثلاً

) یا ۲۰ حتی...
× از اون طرف فکر نکنید آسون ه منم سمپادی ام پس حتماً بیست میشم

دیفرانسیل واقعاً برا من و سه چهارتا دوستام چیزی بدیهیای بود، ولی غلطهای ریز باعث شد بیست نشم؛ همچنین فیزیک و عربی.
× این که در طول سال درس خوندید یا نخوندید یا ضریب هوشیتون چند ه ربطی به نهایی نداره. بشینید تمرینای کتاب را بخونید که نمرهٔ خوب بگیرید. نهایی خوراک شب امتحان ه اصلاً...
× برای یه درس حفظی مثل دینی حتماً حتماً حتماً سؤالای سالای قبل را بخونید.
× برای یه درسی مثل ریاضی۳، دیف، فیزیک، شیمی و اینا حتماً کلید خود آموزش پرورش را برای یکی دو تا آزمون دقیق چک کنید. بعضی وقتا یه چیزایی بارم دارند که از نظرتون بدیهی ه و نمینویسیدشون و الکی نمره از دست میدید.
× أیها الریاضیون... أوصیکم بـ حفظکردن تکتک قضایای فصل آخر هندسه ۲ که توی کتاب اثبات شدند.
× یه واقعیت این ه که نهایی کلاً چیز غیراستانداردی ه؛ طراحی سؤالاش، کلیدش، حوزهٔ امتحانی و تصحیحش. بعضی مصححا الکی نمره میدن، بعضیا الکی نمره کم میکنن. به قول یه استادی «دادگاه عدل الهی نیست». ار الآن آمادگی چنین چیزایی را داشته باشید...
فعلاً همینا... آرزوی موفقیت