به نقل از h@d!s :هر یک نمره چند صدم از معدل کم میکنه؟؟؟؟
مثلا اگه کسی ازدو تا درس 18بگیره معدلش چه جوری میشه؟؟؟
منظورم معدل نهاییهبه نقل از pouya1997 :باید کل واحد ها رو بلد باشی.مثلا حسابان یا زیست 4 واحده.دینی 3 واحد.بستگی داره تو چی 18 گرفته باشی؟؟
اگه تو عربی باشه 4 نمره از مجموع نمراتت کم میشه.ولی اگه تو تخصصی باشه اون 18 8 نمره از کل نمراتت کم میکنه.
حالا تو کدوم معدل منظورته؟؟نهایی یا کل ؟؟
کاملا موافقم....کنکور مهمه اما نهایی هم بی تاثیر نیستبه نقل از سخنگوی سنجش آموزش کشور. :زیاد حرص نخورید. مهم کنکوره.![]()
#اسپم.![]()
به نقل از h@d!s :منظورم معدل نهایی هست.
یعنی چی 8نمره؟؟؟؟یعنی معدل اون فرد میشه12؟؟؟![]()
الان متوجه شدم. ..ممنون :)به نقل از pouya1997 :منظورم جمع کل بود.خب من خیلی خوب نمیدونم.ولی فرض میکنیم کلا 34 واحد داشته باشیم.الان یه نفر زیست یا حسابان 18 میشه.چون 4 واحده 8 نمره از جمع کل کم میشه.یعنی تو باید اون 8 نمره رو بر تعداد واحد ها تقسیم کنی.8/34=0.2 این یعنی که از معدل نهایی 0.2 کم میشه.البته برای کل میان نوبت اول رو با ضریب 2 نوبت دوم رو با ضریب 6 و مستمر رو با ضریب 1 به دست میارن.
ولی تو اصلا به معدل کاری نداشته باش.چون معدل رو اصلا تاثیر نمیدن.میان تراز هر درس رو به دست میارن وبا توجه به ضریبش تو کنکور تاثیر میدن.
ببینید وقتی اون سوالو بگیریم "درست "یعنی اینکه در سلول های جنسی کرموزوم همتا یافت میشود یعنی درواقع برعکس صورت سوال خوب این جمله دیگه عمومیتی برای همه نداره و مثال نقض مثلا کروموزوم های انسان میشه براش زدبه نقل از ari76 :تو سوال گفته یافت نمی شود یعنی یک مورد نقضم باشه غلط میشه نگفته تو سوال که اکثر یا اغلب که عمومیتو در نظر بگیریم
ببخشید منظورتونو نفهمیدم .یعنی این استدلال من برای این سوال غلطه؟ به خاطر این که به نظر من جمله میگه که شما یک دونه سلول جنسی که داشته باشین توی اون هیچ کروموزوم همتایی نیست که موارد نقضشو گفتم.به نقل از افخم نیا :ببینید وقتی اون سوالو بگیریم "درست "یعنی اینکه در سلول های جنسی کرموزوم همتا یافت میشود یعنی درواقع برعکس صورت سوال خوب این جمله دیگه عمومیتی برای همه نداره و مثال نقض مثلا کروموزوم های انسان میشه براش زد![]()
فک کنم آدم با دقتی باشم !به نقل از reza.e.f.c :ما همه مون بجای اینکه از نخوندن و سخت بودن سوالا بنالیم از بی دقتی می نالیم.یه نفر آدم با دقت اینجا نیس بگه ما چیکار کنیم بادقت شیم؟
سلام . این کتاب زیست چیز واقعا بی ریشه ای هستش اما خب باید مثل پازل تیکه های کتابوو بهم بچسبونیم . فصل 11 فکر کنم میاد میگه سلول جنسی توی پرانتز ، گامت ها ....، بعد میاد فصل ژنتیک و امیتوز میگه گامت ها n مجموعه دارن و هاپلویید هستند. وقتی تعریف گامت یا همون سلول جنسی رو اینجوری نوشته ، پس همتا ندارن ! اون گامتایی که شما فرمودید تعریفش این نمیشه چون ممکنه 2n باشن ! اوکی ؟به نقل از ari76 :ببخشید منظورتونو نفهمیدم .یعنی این استدلال من برای این سوال غلطه؟ به خاطر این که به نظر من جمله میگه که شما یک دونه سلول جنسی که داشته باشین توی اون هیچ کروموزوم همتایی نیست که موارد نقضشو گفتم.
در صفحه 144 خط دوم می گوید اگر گامتی که 2 کروموزوم همتا دارد ... پس یعنی گامت کروموزوم همتا میتواند داشته باشد.به نقل از Happy77 :سلام . این کتاب زیست چیز واقعا بی ریشه ای هستش اما خب باید مثل پازل تیکه های کتابوو بهم بچسبونیم . فصل 11 فکر کنم میاد میگه سلول جنسی توی پرانتز ، گامت ها ....، بعد میاد فصل ژنتیک و امیتوز میگه گامت ها n مجموعه دارن و هاپلویید هستند. وقتی تعریف گامت یا همون سلول جنسی رو اینجوری نوشته ، پس همتا ندارن ! اون گامتایی که شما فرمودید تعریفش این نمیشه چون ممکنه 2n باشن ! اوکی ؟