این دیگه چجور کلمه ایهبه نقل از تاثیر زیاد امتحان نهایی درکنکور :متضاد کسل : حرک یا جدد ؛ به معنای حرکت کرد
و تلاش کرد
درست نیست![]()
والا تو گاج متضادشو سعی و الاقدام نوشته که همین معنی رو میدهبه نقل از تاثیر زیاد امتحان نهایی درکنکور :متضاد کسل : حرک یا جدد ؛ به معنای حرکت کرد
و تلاش کرد
درست نیست![]()
با این نظر کاااااااملا موافقمبه نقل از کبک :خب اگه راهنمای تصحیح رو ببینی نوشته به جوابای درست غیر از کلید هم نمره بدین البته بستگی داره چجور آدمی صحیح کنه![]()
![]()
منم سعی رو نوشتم.با اون دو تا.اون اشتباه تایپی بود جددبه نقل از drpardis :والا تو گاج متضادشو سعی و الاقدام نوشته که همین معنی رو میده
نشاط رو امتحان نهایی خونده بودم
نه دخملم...منم همینو نوشتمبه نقل از drpardis :یکی جواب منو بده
بعد به جای تلامیذ نوشتم طالبون غلطه؟![]()
شاید چون سعی رو نوشتی قبول کنهبه نقل از تاثیر زیاد امتحان نهایی درکنکور :منم سعی رو نوشتم.با اون دو تا.اون اشتباه تایپی بود جدد
من هم نوشتم حرک هم سعی و..
حالا اگه بشه که اینقد جوش نزن شمابه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :الان نمي شه هيچ جور اعتراض كرد؟؟؟؟؟آقا اعتراض نمي خوام فقط از كسي كه كليدارو طراحي كرده مي خوام بپرسم چرا پارسال معناي فعل رو جدا گرفتي امسال تو جمله گرفتي .اين سوال رو نمي شه هيچ جوره پرسيد؟؟؟؟
من ديني شايد نزديك به يه نمره غلط داشته باشم ولي خوب بلد نبودم برا همين ناراحتي نداره ولي اين قضيه نه بي دقتي كردم و نه بلد نبودم ،فقط اومدم سوالاي سال ٩٣ رو حل كردم ،همين برا همين جوش مي زنم X-( X-(به نقل از ღ Melika ღ :حالا اگه بشه که اینقد جوش نزن شما![]()
عربی تموم شد دیگه ادبیاتبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :من ديني شايد نزديك به يه نمره غلط داشته باشم ولي خوب بلد نبودم برا همين ناراحتي نداره ولي اين قضيه نه بي دقتي كردم و نه بلد نبودم ،فقط اومدم سوالاي سال ٩٣ رو حل كردم ،همين برا همين جوش مي زنم X-( X-(![]()
![]()
جدی؟؟؟منم نوشتم طالبونَبه نقل از ღ Melika ღ :نه دخملم...منم همینو نوشتم
بنده شانس ندارم....میدونم که مصحح امتحانم فوق العاده ازم نمره کم میکنه..میدونم.به نقل از کبک :خب اگه راهنمای تصحیح رو ببینی نوشته به جوابای درست غیر از کلید هم نمره بدین البته بستگی داره چجور آدمی صحیح کنه![]()
![]()