به نقل از aalirezaa1376 :کسی نیس جواب مارو بده ؟؟؟![]()
![]()
![]()
بارم بندی همینه ؟؟؟
به نقل از incognito :بابا به این سایتا اعتماد نکینین ببنین خود سنجش چی میگه یا فوقش قلمچی
..يه نيم نمرم بدن كار من حل ميشه...

ميشه بگين چه سايتي بوده؟؟؟؟به نقل از !hanie! :تبريك طبق اعلام دكتر مصطفوي رييس اداره ي سنجش وزارت آموزش پرورش كشور به همه دانش آموزان سال سوم متوسطه ١/٥ نمره به نمره ي نهايي دين زندگي ٣ اضافه ميشود . اين خبر را به اطلاع همه دانش اموزان عزيز برسانيد. منبع خبر فارس نيوز كد خبر ١٢٩٧٩٤٠٣٠٢٢٢٤٥
+ اينو يه سايته گذاشته بود ولي تو خود فارس نيوز پيداش نكردم...![]()

به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :ميشه بگين چه سايتي بوده؟؟؟؟
من به شما تضمين ١٠٠٪ ميدم كه اقلا اين متن پيام كذبه ،

نه ببین؛اینا فقط یه سری حرفای قشنگه.به نقل از تاثیر زیاد امتحان نهایی درکنکور :یه حکیمی میگفت که : سعی کنین تو دنیا جای خودتونو پیدا کنین.
به اندازه کافی جا هست که نخاین جای بقیه رو بگیرین.

یکی نمیگه این خبر درسته یانه؟؟؟به نقل از incognito :بابای دوستم مشاور تحصیلیه.میگه نمره ی 18.5 تا 20 یه تراز بهش اختصاص میگیره
مگه میشه؟![]()

اين كه خبر نيست !!!معلومه غلطهبه نقل از incognito :یکی نمیگه این خبر درسته یانه؟؟؟![]()
حالا من که چیزی نگفتم من هم فرقی نمیکنه واسم.به نقل از ناهیـــــــد :نه ببین؛اینا فقط یه سری حرفای قشنگه.
فرض کن تو کل کشور یک ونیم نمره به همه اضافه بشه؛این تغییری تو حال نمرات زیر هیجدونیم نداره؛ولی اونیکه خودش بیست شده؛یا نوزده و هفتاده و پنج عملا هیچ فرقی با هیجدونیم نخاهد داشت.ینی واقعا؛سوالای دینی انقدر دور از ذهن بود
بحث اصلا سر حسودی و این حرفا نیست؛رقابت.

ساعت دوازده شبكه اموزشبه نقل از drpardis :اقا یکی بگه گزینه جوان چه برنامه ای چه شیکه ای پخشش می کنه