- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۲
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
پاسخ : امتحانات نهایی سوم

نه بابا دلت خوشهبه نقل از irfan :شاید بیست شدی واقعن !

نه بابا دلت خوشهبه نقل از irfan :شاید بیست شدی واقعن !

خوش بحالتون من بیشتر نمی حوام نمره خودمو بدنبه نقل از Amir HD :خدایی خیلی خوب صحیح کردن من فک میکردم خیلی کمتر از اینا باشم ولی فقط دینی 19.5 شدم بقیه بیست
یعنی زمین مطمین بودم یک نمره غلط نوشتم یا تو عربی سوال اخر غلط نوشته بودم0.25 ولی بیست شدم
یا شیمی همه عدد رو اشتباه گرد کردم واقعا حقم نبود همه رو بیست بشم (البته به جز دینی)

)
اگه به خاطر عددای شیمی ازت نمره کم کردن برو اعتراض بنویس چون نباید نمره کم کنن ازت حداقل تو نیشابور به خاطر این از هیچ کس نمره کم نکردنبه نقل از ReZa...N :زیادم به نهایی اهمیت ندیدن! طرف میگه همه ی عددای شیمی رو به اشتباه گرد کرده ازش نمره کسر نکردن بهش بیست داده اونوقت من واسه خاطر نوشتن 59 به جای 58.91 باید نمرم بره! 19.75 من شرافت داره به بیست اون طرف!
مطمئن باشین تو هر درسی که کم گرفتین نمره تون می ارزه به 20 های الکی ! مطمئن باشین! شاید اینجا حق خیلیا بره ولی مطمئن باشید تو کنکور حق اونایی که رفته به خودشون برمیگرده!و اونایی که از حقشون اضافه گرفتن ...

به نقل از Amir HD :اگه به خاطر عددای شیمی ازت نمره کم کردن برو اعتراض بنویس چون نباید نمره کم کنن ازت حداقل تو نیشابور به خاطر این از هیچ کس نمره کم نکردن
منم اگه اومدم گفتم همه رو به جز دینی بیست شدم هدفم خراب کردن روحیه بقیه نبوده
فقط میخواستم بگم خیلی خوب صحیح کردن برگه ها رو تو مدرسه ما که همه راضی بودن
اگه بخوای به حق بودن نمره نگا کنی خیلیا حقشون ضایع شده
چون تقلب بوده یا مراقبای حوزه ما با بچه های مدرسه خودشون کاری نداشتن ولی ما رو خیلی اذیت میکردن یا یکی برگه دینیش افتاده دست یه پیرزن عینکی سیبلو تا تونسته ازش نمره کم کرده و... یا یکی از هم کلاسیام معدلش 18 شده بعد میگه من بابام 99% جانبازی داره اگه معدلم صفرم بشه از معدل بیستا جلوترم X-(
کسی که به جانبازی و عذاب کشیدن باباش بنازه شاید دکتر بشه ولی آدم نمیشه!به نقل از Amir HD :یکی از هم کلاسیام معدلش 18 شده بعد میگه من بابام 99% جانبازی داره اگه معدلم صفرم بشه از معدل بیستا جلوترم X-(

اعتماد نکردن با ول کردن باهم خیلی فرق دارن منظورم بنده هم این نبود :)به نقل از مریم :دوست ـاتون ـو ول نکنید این سال آخری! چه شکلی دل ـتون میاد؟!
راه بیاین با هم؛ مهربون باشین باهم؛ خیلی زیاد میتونین کمک کنین به همدیگه!![]()