alibasirat
کاربر حرفهای

به نقل از امــیـــررضـــا :در رابطه با سطح سوالات و میزان تاثیرش در کنکور
[/quo
سلام....
بچه ها میگم من خیلی استرس دارم...از صبح استرسم بیشترم شده..اخه نمره های نهاییم همه بیسته فقظ زیست و فیزیکم 19 . 19/5 شدم... به نظرتون تو کنکور خیلی تاثیر داره ؟
به نقل از simsim1377 :سلام....
بچه ها میگم من خیلی استرس دارم...از صبح استرسم بیشترم شده..اخه نمره های نهاییم همه بیسته فقظ زیست و فیزیکم 19 . 19/5 شدم... به نظرتون تو کنکور خیلی تاثیر داره ؟

نه خیر توجه کنینبه نقل از MERRY :عاغا اصلا جانبازی چه ربطی به سهمیه ی تحصیلات داره ؟ من قبول دارم که اون جانباز که خیلی هم پیش ما احترام ویژه ای داره کل زندگیشو فدا کرده برای دفاع از وطن .خُب برای جبران فداکاری های ایشون بیان انقدر بهشون پول و زمین و خونه و هزار تا مزایای دیگه بدن که تا چند نسل بعد از خودش از مال دنیا بی نیاز بشن ولی این اصلا و ابدا درست نیست که بخوایم برای کنکور و امثال هم سهمیه بدیم.
اینطوری حق خیلیا که واقعا زحمت کشیدن و درس خوندن پایمال میشه لطفا یکم به حرفایی که میزنید فکر کنید.
ومن الله توفیق

مگه چن بار میشه اعتراض کرد ؟ مطمینی معلم بود ؟به نقل از Miro :اگر واقعا معتقدید اشتباه صحیح میکنن، بازم اعتراض کنید؛ ما یه معلم داشتیم گفت دانش آموز داشتم شیمی شد 15 خودش صحیح میکرد میگفت 18 میشم اعتراض کرد شد 13 دوباره اعتراض کرد شد 17 دوباره اعتراض کرد 20 شد!
پررو باشید!
اگر درست یادم باشه قانونش بعد از دفعه ی سوم برگه رو جلو خودتون صحیح میکنن...

خب چطور ممکنه ؟ گوشه ی ورقه چهار تا نمرس خب ؟ اولی و دومی که مال دو تا تصحیحه ، سومی مال مغایرت تصحیح اول و دومه ، بعد اگه اعتراض ندید همون نمره ی سومی رو مینویسن به چهارمی ، اگه هم بدید نمره ی جدید رو مینویسن. وسلامبه نقل از Miro :بله میشه چندبار اعتراض کرد خودم ادبیات 2 بار اعتراض کردم پارسال؛ بله مطمئنم معلم بود![]()

به نقل از Miro :اگر واقعا معتقدید اشتباه صحیح میکنن، بازم اعتراض کنید؛ ما یه معلم داشتیم گفت دانش آموز داشتم شیمی شد 15 خودش صحیح میکرد میگفت 18 میشم اعتراض کرد شد 13 دوباره اعتراض کرد شد 17 دوباره اعتراض کرد 20 شد!
پررو باشید!
اگر درست یادم باشه قانونش بعد از دفعه ی سوم برگه رو جلو خودتون صحیح میکنن...
)
به نقل از Miro :یعنی حساب کتاب نمرتون رو به چنتا باکس کنار صفحه بستید؟! اگر اعتراضتون به حق باشه تو چرک نویس اصلا نمرتونو میدن! به این چیزا کار نداشته باشید! مملکت حساب کتاب نداره که![]()

دوستان واسه نيم نمره و .٢٥ كه اين چند بار اعتراضو نميشه زد..ميشه ايا؟؟
حتمن بابد نمره درشت كم باشه يعني؟؟