به نقل از یسنا. :بچه های چهارم تجربی ؛ سوال 96 ریاضی رو میشه یکی توضیح بده جوابشو ؟
![]()
+ از این جلسه های مسخره ی رفع اشکال بعد آزمون شماهاعم دارید ؟ نامردا به ما دفترچه پاسخ نمیدن اگه نمونی![]()
زیست پیش و خوداموز ژنتیکبه نقل از انیـــس :کدوم یکی از کتابای قلمچی خوبن به نظرتون؟

پیشنهاد میشه درس ـایی رو که بیشتر توشون اشکال دارین یا کمتر تا حالا کار کردین روشون رو برا ترم اول انتخاب کنین.این ترم وقت تون بیشتر ـه بهتر میتونین کار کنین درس ـایی رو که انتخاب می کنید.به نقل از افخم نیا :سلام لطفا با تجربه ها بگن برا آزمون کدوم زوج درسا رو نیمه اول وکدومارو نیمه دوم انتخاب کنیم مرسی

فک کنم اگه تمرکز ـتون رو یه درس باشه خیلی بیشتر به نفع ـتون میشه،مخصوصا اگه فارغ التحصیل نباشین و مدرسه و ... داشته باشین.به نقل از shima tajeddin :نمی تونیم که جفت درسا رو باهم بخونیم(یعنی هم شیمی 2 رو بخونیم مثلا هم شیمی 3 رو برای هر آزمون) بعد یه آزمون یکی ش رو امتحان بدیم ازمون بعد اون یکی رو؟ اینطوری که درس ها یه دور بیشتر مرور میشوند برای کسی که تابستون درس نخونده بهتر نیست؟

فیزیک رو اگر فیزیک 3 برداری خیلی بهتره . فیزیک دو ، دو فصلش تکرار میشه توی پیش و ترم دوم کار رو راحت تر میکنهبه نقل از افخم نیا :سلام لطفا با تجربه ها بگن برا آزمون کدوم زوج درسا رو نیمه اول وکدومارو نیمه دوم انتخاب کنیم مرسی

به نقل از shima tajeddin :شب قبل از آزمون ها بهتره که درس بخونیم یا نه؟ مثلا مرورمون که تموم شد دیگه کاری نکنیم؟!
کلا شب قبلش چه جوری باشه بهتره؟

زمان زیاد بود بنظرمبه نقل از @@sin :زمانش خییلی کم بود یا فقط من اینجور بودم؟؟؟؟
بابا یکی به داد برسه برا زمان
فکر کردم طبق روال پارساله که جواب هم ندیم تاثیر نذاره رو ترازمون.

اصن این چه وضعشه..

حجم مباحث وبرنامه ریزیش خوبه.به نقل از SickMind :هدفشون چیه آخهاصن این چه وضعشه..
![]()
وقتشم افتضاح بود..
اصن اینا انتظار دارن ما تو دو هفته همه ی مباحث رو تموم کنیم بعد به به یه تسلط فوق العاده برسیم..![]()
خب این ینی چی.. #![]()