گربه سیاه(Retr026)
کاربر خاکانجمنخورده

صحیح
تا حدی جوابمو گرفتم
مرسی
تا حدی جوابمو گرفتم
مرسی

تو سینماتیک یه فرمولی داریم برای سقوط آزاد اجسام در شرایط خلاء:یه نظریه ای گالیله داره که اگه ما یه جسم سنگین مثل چکش و یه پر رو روی زمین و ارتفاع و بدون مقاومت هوا رها کنیم هر دو همزمان به سطح زمین میرسن
و یه ویدیو هم از فضانورد آپولو15 هم اینو تایید کرد و آزمایشو با چکش و پر توی ماه انجام داد و درست بود نظریه گالیله
ولی دلیلش چیه؟

مطالبیه که از فیزیک دوازدهم فهمیدم. 
اول به این فکر کن که روح چیه؟ اصلاً وجود خارجی داره؟ یا چی؟یه سوال دیگه
اگه فرض بر این باشه که روح انسان پس از مرگ وارد جهان آخرت میشه ، این روح تا ابد زنده میمونه و عمر خدایی داره؟؟
مگه میشه؟؟
روح انرژی وجود انسانهاول به این فکر کن که روح چیه؟ اصلاً وجود خارجی داره؟ یا چی؟
پس از کجا میدونیم؟روح انرژی وجود انسانه
بله روح وجود خارجی داره
ولی نه به شکلی که ما فکر می کنیم
روح ما یا انرژی ما پس از مرگ به شی دیگری منتقل میشه
اگه بخوایم با کوانتوم فکر کنیم بله!اون روحی که تصور ماست حقیقیه
ولی با فیزیک کلاسیک همون به انرژی فکر کن
خب...بزار اینجوری بگم...فلسفه...شایعات و مشاهداتپس از کجا میدونیم؟
این نشون میده سوالای فیزیک رو حل نکردیالان از تولد تا 10 سالگی میشه دهه اول زندگی
از 11 تا 20 دوم
از 21 تا 30 سوم
و...؟
چرا دریافت های حسی سمت راست بدن رو نیمکره چپ پردازش میکنه؟ و بالعکس
چرا اطلاعات هر طرف رو نیمکره همون طرف پردازش نمیکنه؟
بسیار متشکرم از پاسخت اما قانع نشدم.خیلی ساده بگیم : وجود ارتباط بین دو نیمه بدن
ممنون که با منم به اشتراک گذاشتیشبسیار متشکرم از پاسخت اما قانع نشدم.
https://jacobimed.org/public/Docs/Ciro's%20Papers/REACHING_BEYOND_THE_MIDLINE.PDF
این مقاله رو پیدا کردم
یه باور وجود داره از نظر من اونم اینه که خلقت خیلی هوشمندانه جلو رفته تا بقا در هر حالتی حفظ بشه و یه جورایی بهینه ترین ها رو توی بدترین چیزها گنجونده...ببینید اگر نیمه ی راست بدن رو نیمکره ی راست ونیمه ی چپ بدن رو نیمکره ی چپ کاملا کنترل میکرد اگر ترومایی برای هر نیمکره رخ بده باعث میشه اون سمت بدن کاملا فلج شه و امکان بازسازی خیلی خیلی کمه و فرد به راحتی نیمی از بدنش بدون عملکرد و یا عملکرد های کنترل نشده از سمت مغز میشد سلول ها فعالیت پایه شون از بیس مشکل پیدا میکرد کنترل شون سخت میشد بافت کم کم از بین میرفت فرد مستقیم می مرد...اما الان اگه بخشی از مغز تروما ببینه چون نیمکره ی مقابل مسئول یه سری از فعالیت های اون سمت هست حداقلش اینه که اگه آسیب خیلی وسیع بود و نیمی از بدنش فلج شد توی مراحل حاد سلول ها فعالیت پایه شون کنترل بشه و فرد طول بقای بیشتری داشته باشه ...من اینجوری فکر میکنم راجع به این موضوعچرا دریافت های حسی سمت راست بدن رو نیمکره چپ پردازش میکنه؟ و بالعکس
اینکه تماما اطلاعات هر سمت رو قسمت مخالفش پردازش میکنه اشتباههچرا دریافت های حسی سمت راست بدن رو نیمکره چپ پردازش میکنه؟ و بالعکس
نه دیگ .ارزش عمر اینجا مشخص میشه که خوب یا بد بودن زندگی بعد از مرگ رو مشخص میکنه .مثل یه آزمون .پس هم محدودیتش توی زمان مهمه که به اندازه کافی کارای خوب بکنی و هم خودش .اگر ی زندگی بعد از مرگی واقعا باشه و ابدی باشه، اونوقت ارزش "عمر" از بین نمیره؟ مگه ارزش زمان به محدود بودنش نبود جناب اقای اسلام :'

خب فک کن حالا رفتی بهشتنه دیگ .ارزش عمر اینجا مشخص میشه که خوب یا بد بودن زندگی بعد از مرگ رو مشخص میکنه .مثل یه آزمون .پس هم محدودیتش توی زمان مهمه که به اندازه کافی کارای خوب بکنی و هم خودش .