سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه تو کلش آف کلنز، توی زمینی که همه دیواراش تخریب شده دیوارشکن بزاریم چیکار می کنه؟
یهویی به ذهنم رسید، نمیتونم از فکرش دربیام :))

اگه تو کلش آف کلنز، توی زمینی که همه دیواراش تخریب شده دیوارشکن بزاریم چیکار می کنه؟
میرن دشمنو ارشاد میکنن

تو انگلیسی واسه آزاد باش چی میگن؟
Free?

ی سوال عجیب و مسخره:
من چرا ی چند ساعتی ک درس میخونم پوست سرم درد میگیره... قشنگ پس کله ام اون بالاش درد میگره😂

Be free
شماها زبان رو چطوری پاس کردین ؟

چرا غواصا موقع پریدن تو آب باید با کله برن تو آب؟
از پا هم میشه پرید فکر کنم تو یه مستندی دیده بودم ولی علتش اینه که اگه به پشت بپرن چون سطح تماس زیادی با آب دارن کمرشون میشکنه

چطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟
تکامل. اگر مثلا یه مادری بچه اش رو تو جنگل ول می کرده و بی عاطفه بوده احتمالا نصلش انتقال پیدا نمی کرده ولی اونی که کنار خودش نگه میداشته شانس انتقال ژناش بیشتره
پس تو نصل های بعدی شانس اینکه یک مادری با احساس تر باشه بیشتره چون غلظت ژن های مربوط به این ویژگی تو استخر ژنتیکی بیشتره البته در حال حاظر به این نتیجه رسیدن که بیشتر ویژگی های اخلاقی ارثی نیستن ولی باز هم تاثیر گذاره (من به هیچ عنوان در این موضوع تخصصی ندارم و فقط یه کتاب رندوم از داخل کتابخونه مدرسه خوندم پس اگر اشکالی داشت لطفا بگین)

فکر کنم کلا شتاب نمیگیرن

جایی یا دوره ای میشناسن تند خوانی درس بده و خوب باشه؟

Back
بالا