سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
۹۱۳ مال اصفهانیا بود قبلنا
بله اصفهان و کرمان و یزد و اینا
قبلنا برا هر منطقه ای همراه اول پیش شماره مشخص داده
اینا هم باقیمانده هموناس ولی دیگه مهم نیس کجایی
مثلا طرفای ما ۰۹۱۴ هس یا مثلا تهران و زنجان ۰۹۱۲ هست که گرون ترین سیمکارتن
۰۹۱۱ : گیلان و مازندران و ...
۰۹۱۲: تهران و زنجان و البرز
۰۹۱۳ : کرمان اصفهان یزد
۰۹۱۴ : آذربایجان شرقی غربی اردبیل
۰۹۱۵: خراسان و سیستان
۰۹۱۶: لرستان و خوزستان
۰۹۱۷: هرمزگان و بوشهر
۰۹۱۸: کردستان و کرمانشاه

چطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟

چطوری مادر ها انقدر از خود گذشتگی میکنن ؟ چی باعث میشه حاضر باشن از همه چیشون به خاطر بچه هاشون بزنن؟
از نظر قشر های مختلف متفاوته جواب..
اما از نظر زیستیا😂😂:توی سیر تکامل مادرایی ک بیشتر از خودگذشتی کردن و بچه های بهتر و قدرتمند تری به بار اوردن، ژنشون(ک یکیش از خودگذشتگی برای فرزند بوده) بیشتر به نسل بعد منتقل شده و در گذر زمان جمعیت غالبو تشکیل دادن

ممکنه به خاطر فشار عصبی خیلی بالا یهو اشک ادم در بیاد؟
نه خیلی های های گریه.. دو س تا قطره یهویی.. بعدم بند بیاد..؟

همه مادر ها هم اینطوری نیستن
در مورد اغلب مادر ها هم شدت و ضعف داره
ولی من تو حیوانات هم دیدم ، ما یه گربه داشتیم غذا نمیخورد تا بچه هاش بخورن و اونا هم خیلی کوچیک نبودن و بالغ بودن.

😂 هروقت مادر شدی به جوابت میرسی 😅💔.... فکر میکنم همون مهری هست که توی دل آدم جوونه میزنه... بلاخره یکی از پوست و خون آدمه دیگه....ما آدما کلا وقتی به یه چیزی وابسته میشیم جدایی ازش برامون سخت میشه پس باهاش سازش پیدا میکنم....برای مثال من خیلی به گوشی وابسته ام .. همین که دستمو کنم توی جیبمو گوشیمو حس نکنم نفسم میگیره...کلا دنیا رو بهم میریزم تا پیداش کنم 😂💔.... فکر میکنم بچه برای یه مادر همچین معنی داشته باشه

بچه ها به نظرتون تو سرتیفیکیت گرفتن از کورس هایی که IBM میذاره دچار مشکل میشیم؟
من میترسم این همه زمان بذارم و نتونم سرتیفیکیت بگیرم...

چرا دین ها هیچ سلاحی جز اینکه تو باید باور داشته باشی ندارن؟ برهان ها و منطق هاشون هم حول اون باور اولیه میچرخه. البته که من عالم العلوم نیستم.
دارن...
فقط آدمایی ک به عنوان مرشد دین دورت بودن دین داریشون به درد خودشون می‌خورده

این انیمیشن های کوتاهی که گاها بین آگهی های صدا و سیما نشون داده و میشه و اردک دارن جریانشون چیه

Back
بالا