- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
بخاطر اینکه توی اینه ماشین جلویی درست خونده شه و راه بدن بهش :)چرا كلمه امبولانس روى خودروى امبولانس برعكس نوشته ميشه؟
بخاطر اینکه توی اینه ماشین جلویی درست خونده شه و راه بدن بهش :)چرا كلمه امبولانس روى خودروى امبولانس برعكس نوشته ميشه؟
پینترستشايد خيلى به درد اينجا نخوره اما تصادفا به ذهنم اومد:
شما عكس پروفايل خوب از كدوم سايت پيدا مى كنيد؟

گویا اینجوری بوده که اول یک ساعت رو یک بار تقسیم بر 60 کردن و شده دقیقه ؛ بعدها دیدن که باید کوچکتر باشه و یک ساعت رو دوبار تقسیم کردن به 60 و ثانیه به وجود اومدهرفتم پرسیدم انگار تو فرانسوی هم همچین چیزی هست =) اینو کجا دلم بذارمبعد همون که ازش پرسیدم گفت به دو زبون (لابدفرانسه و انگلیسی) سرچ کرده چیزی پیدا نکرده :((

من فکر میکنم که چون موقع تعریف ثانیه، کوچکترین واحدِ زمان بوده وچجوریه که ثانیه و second هم معنی واحد زمان میدن هم "دوم"؟ چه ارتباطی بین ۲ و ثانیه هست؟!

تنه درختیقبل از کشف قهوه؛به رنگ قهوه ای چی میگفتن؟
فک کنم اگ اون ایمیلشو تو برازرش وارد کرده باشه و با اون وارد شده باشه تو هم ایمیل و پسوردش رو داشته باشی و تو برازر خودت وارد کنی فک کنم بتونیتنه درختی![]()
چجوری به سابقه سرچ گوگل کسی دست پیدا کنم؟
فک کنم اگ اون ایمیلشو تو برازرش وارد کرده باشه و با اون وارد شده باشه تو هم ایمیل و پسوردش رو داشته باشی و تو برازر خودت وارد کنی فک کنم بتونی
ولی اینکارو نکن شاید پشیمون شی..

زبان اشاره و انواع ارتباطات غير زبانى باعث مى شد اون زبان بين طرفين پس از مدتى مفهوم پيدا كنه و بفهمنش.اولین بارهایی که زبان اختراع شد آدما چجوری فهمیدن طرف مقابل چی میگه؟
تا اونجایی ک من میدونم ن ندارنپنگوئنا زانو دارن؟

من هنوز درگیر نحوه ساخت کلماتمترکیب ت و ش (اول تلفظ ت بعد بلافاصله ش) میشه چ مثلا تو فونتیکهای انگلیسی هم برای چ از دو فونتیک مربوط به ت و ش استفاده میشهچرا چانیول به عربی میشه تشانیول؟؟؟؟؟؟
قاعدتا باید میشد شانیول یا حداکثر تانیول
این دیگه چیه:/
بله دارن . در قسمت بالای استخوان پا که البته چون با پر پوشونده شده ، دیده نمیشه .پنگوئنا زانو دارن؟

این رو کجا خوندی ؟بله دارن . در قسمت بالای استخوان پا که البته چون با پر پوشونده شده ، دیده نمیشه .
اره راس میگن زانو دارن @_@بله دارن . در قسمت بالای استخوان پا که البته چون با پر پوشونده شده ، دیده نمیشه .
این رو کجا خوندی ؟
منم شنیده بودم که زانو ندارن