به نقل از ناهمساز :نه خارج مربع

کدوم سوال؟ کدوم گزینه میشه؟به نقل از ناهمساز :بله! تو پاسخنامه هم زده.

همون بهتر که نزدمبه نقل از am.ma :نمیدونم گزینه چند بود ، ولی میشد 8رادیکال5

:-s
چرا شد، بعدا سر وقت اثباتشو میذارم؛ فیض ببرین!!!به نقل از عَـــژدَر B-) :پشیزا ده میشد :/ با استقرا فک نمیکنم ثابت شه که دهه :/ ولی دهه :/ :-

به نقل از »LYRA :بعد سوال ۵ رو چرا گفته ۷۱۵؟؟ چرا ۶۹۶ نمیشه؟! خب توانش باید زوج باشه، مگه نه؟! بعد همشونم که ـن؛ پس کلا به ازای ـای زوج مربع کامله...(؟):-s

پس با این حساب مربع کامل ـای فرد ـم قبولن...به نقل از khashi246 :به جای a بزار 9 خب 9 قبول داری فرد هست؟قبول داری 9 به توان هر چی برسه مربع کامله؟پس حرفت نقض شد![]()
![]()

من به دست آوردم ولی به همون دلایلی که دوستان عارض شدن ( اینکه کامل توی لیوان قرار میگیره و اینا) نزدمبه نقل از am.ma :نمیدونم گزینه چند بود ، ولی میشد 8رادیکال5

فک کنم برا 3 تا پشیز اثبات کردین میشه 1 بعد حدس زدین که که باید جواب بشه یه عدد از تعداد پشیزا کم کن بعد لگاریتم مبنا 2 بگیر میشه اون انرژیه، ولی میدونین با این کار کلی انرژی صرف کردید؟به نقل از »LYRA :چرا شد، بعدا سر وقت اثباتشو میذارم؛ فیض ببرین!!!![]()
کار بهتر از آخر بیایم! :
با یه نمودار درختی به جواب میرسیدی.
در مورد اون نی ـا باید بگم که همونطور که توی سوال گفته "جا نشود" توی جواب ـا ـم به علاوه یه اپسیلون رو نگفته...به نقل از مُشک :خب پس جواب درست میشه 8 رادیکال 5 به علاوه یه اپسیلون! که توی گزینه ها نیست
و سوال هم نگفته از بین گزینه های زیر کدوم به صرفه تره.
الان فهمیدید و قبول کردید؟
نیاز نبود البته اینارو بنویسی!با یه نمودار درختی به جواب میرسیدی.

) 
پس بدون نگرانى
بشينيد بخونيد واسه مرحله دو..!

به نقل از Mtz1378 :بعد اینکه نمودار درختی چیه واقعا؟!؟مگه غیر از اینه که سوال با یک فیثاغورس حل میشد؟
) ( اصلا ميگين نه؟! بريد امتحان كنيد
) ( آيا باز هم كتمان ميكنيد؟! :-$ ) ( واى بر شما..! ) ( همانا ما اثبات ميكنيم تا به طرز غير قابل وصفى ضايع شويد
) بعدشم تو سوال اصلا مذكور نشده بود كه تاجر فوق الذكر به طور غير قابل باورى پول دوست تشريف داره و ميخواد كم پول خرج كنه..! من به طور جد خواستار حذف سوال مي باشم..!