- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS
[size=12pt]سلام...
این تاپیک رو زدم که اگه کسی از بچه ها راجع به نوشتار و اصول مقاله نویسی حالا هم انگلیسی و هم فارسی، و اصول ارائه ی مقاله یا مطلب در کنفرانس و ... چیزی میدونه به بقیه هم کمک کنه... چون فکر میکنم به درد همه ی دانشجو ها میخوره...
اگر هم کتابی راحع به اصول نوشتار مقاله و مطلب به صورت رسمی و فرمال به انگلیسی میشناسین ممنون میشم اگه معرفی کنید...[/size]
این تاپیک رو زدم که اگه کسی از بچه ها راجع به نوشتار و اصول مقاله نویسی حالا هم انگلیسی و هم فارسی، و اصول ارائه ی مقاله یا مطلب در کنفرانس و ... چیزی میدونه به بقیه هم کمک کنه... چون فکر میکنم به درد همه ی دانشجو ها میخوره...
اگر هم کتابی راحع به اصول نوشتار مقاله و مطلب به صورت رسمی و فرمال به انگلیسی میشناسین ممنون میشم اگه معرفی کنید...[/size]

) استادش هم خوبه... ولی خب من بیشتر دنبال رفرنس میگردم، ینی یه کتابی که بیاد کلا راجع به این موضوع بحث کنه که مقاله چطوری باید باشه، از چه جملاتی باید بیشتر استفاده کرد، از چه چیزایی باید پرهیز کرد توو نوشتار یا ارائه ی مطلب به زبان انگلیسی، اصطلاحات رایج چیه... اگه یه کتاب یا ebook باشه و بشه بهش مراجعه کرد خیلی خوبه....