• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد فیلم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sideways ۲۰۰۴​

• کارگردان: الکساندر پین
  • بازیگران: پل جیاماتی، توماس هیدن چرچ، ویرجینیا مدسن، ساندرا اوه

فیلم جاده ای حال خوب کن

21Grams - 2003
روایت فیلم درهم‌تنیده و غیرخطیه و اگه قبلا از Memento - 2000 خوشتون اومده، احتمالا از این فیلم هم لذت می‌برید، به خصوص که درام به شدت غنی‌ای داره.
دومین فیلم از سه گانۀ (مرگ) آقای ایناریتو هست، و شاید به اندازه فیلم اول (Amores Perros - 2000 [عشق سگی]) دیده نشده.

داستانِ سه خانوادۀ درگیرِ حادثۀ فیلم به لطف داستان و تدوین فوق‌العاده تا اونجا که ممکنه در هم می‌پیچه و در آخر، شمارو با انسجامش غافلگیر می‌کنه.
تجربه درام فیلم برای من فوق‌العاده بود، آمیزش احساسات، غم، حسِ گناه، عذاب، مرگ، عشق، خانواده، دین و درنهایت رستگاری‌ای که شمارو از چاه تاریکِ داستان، خارج میکنه، و این آمیزش تا حد زیادی مدیون روایت خاص و تدوین فیلمه.

خود اسم فیلم هم ممکنه توجهتون رو جلب کنه.
در کل اگه دنبال یه درام قدرتمند هستین توصیه می‌کنم.

21-Grams-2003-.jpg

Modern Family
سیتکام
آمریکایی
زبان انگلیسی
هر قسمت حدود بیست دقیقه درباره ی یک خانواده بزرگ امریکاییه، و به اتفاقات روزمره ی‌ زندگیشون میپردازه.
سریال خوبیه ولی اگر زبانتون در سطح مناسبی نیست ممکنه تعداد زیادی از جوک ها رو متوجه نشید.
من خودم سری اول که به تماشاش نشستم خوشم نیومده بود، چند سال بعد که دوباره رفتم سراغش داشتم قهقهه میزدم.
به طور کلی با نمکه و چند تا جایزه امی برده.

بگم شب های برره زشته؟ من واقعا باهاش خاطره دارم :))

کمدی، ایرانی، زبان اصلی
:-"

بخاطر موضوعاتی که مطرح می‌کرد بارها به مشکل خورد، آخر سر نصفه تمومش کردن. و شما تا حالا سریالی رو دیدید که توی اخبار بیان بگن تموم شد؟ :)) اینو توی اخبار اعلام کردن تموم شد.

الان در لحظه سه تا فیلم شاهکار یادم میاد با پلات‌های عالی. زیر لفظی بدید میام خفن‌تر هم معرفی میکنم.

- The Skin I live in
اسپانیایی. پلات‌توییستش عالیه.
در مورد یه جراحه که روی یه نوع پوست مقاوم تحقیق میکنه.

- The handmaiden
کره‌ای- ژاپنی
پلات‌توییستش خدااااااااااااااااااستتتتتت.
زوج اصلی داستان لزبینن.
درامه فکر کنم ژانرش اما نه درام معمولی :)) درام مریض :))

-the chaser
کره‌ای-جنایی
از اینا که نمی‌تونی از جلوش پاشی :))
داستان از اینجا شروع میشه که یه فرد مشکوک زنگ میزنه چیزخونه یه خانم سفارش میده براش بیارن و وقتی خانومه میره اونجا میبینه خیلی همه چیز مشکوکه اینا بقیشو برید ببینید اسپویل نکنم.

من چون فیلمای مریض خیلی دوست دارم سینمای کره و انیمه‌های ژاپنی خیلی راضیم میکنن. بخاطر همین بیشتر تو این ژانر میتونم کمک کنم.

12monkeys
سریال آمریکایی
یکم طولانیه
ساینس فیکشن و آخر الزمانی طوره
راجع به یه جامعه ایه که با یه ویروس به چوخ سگ رفته حالا در آینده ماشین زمان ساختن برگردن عقب نزارن ویروس دنیا رو به چوخ بده.
خیلی فان بود حقیقتش. پر پلات توییسته. بعضی جاهاش میک سنس نمیکنه ولی کلیت سریالیه که دیدنش لذت بخشه.

Scrubs
سیتکام
آمریکایی
زبان انگلیسی
تا صفحه اول تاپیک هستیم این سریال رو حتما باید معرفی کنم.
به شدت سریال آندرریتدی هست، و هم سطح سریالایی مثل فرندز، افیس و هو آی مت یور مادر قرار میگیره.
داستان راجع به یه دانشجوی پزشکیه و از دوران اینترنی شروع میشه و تا تخصص گرفتن و تدریسش ادامه میده. طنز مخصوص به خودش رو داره و تا مدت ها باهاتون باقی میمونه
فصل اخر اصلا ارزش دیدن نداره و افتضاحه.
امتیازش از نظر من 7.5/10 عه

یه انیمه هم بگم.
Terror in resonance
کلا یازده اپیزود بیست‌ دقیقه‌ایه و تموم میشه.
داستان در مورد دو نفره که میان تو یوتیوب میگن میخوایم بمب‌گذاری کنیم فولان ساعت ولی هیشکی باور نمیکنه تا اینکه واقعا یه جا تو همون ساعت میترکه. از دفعه‌های بعدی موقعی که میان اعلام کنن هربار یه معما هم برای پلیس طرح میکنن، که اگه پلیس اون معمارو حل کنه قبل از ساعت وعده‌ داده شده، میتونه مکان رو پیدا کنه و بمب رو خنثی کنه. و داستان با همین معماها میره جلو که حقایق عجیب‌تری رو میشه.

خیلی خیلی پیشنهادش میکنم. البته غمگین هم هست.

Nocturnal animals
دوستش داشتم و حین دیدنش به فکر فرو میرفتم و میزدم عقب تا سکانس های از دست رفته رو دوباره ببینم
ارزش دیدن داره
دوست داشتم الان حوصلم میشد راجع بهش بنویسم ...
به جاش این نقد زومجی رو داشته باشین و برای اینکه براتون اسپویل نشه فقط چند پاراگراف اول رو میتونین بخونین https://www.zoomg.ir/movie-tv-show-review/158481-nocturnal-animals-review/

Unbelievable 2019
مینی سریالی جنایی که ارزش یک بار دیدن رو داشت!
داستان دو کارآگاه خانم و تلاششون برای دستگیری یک متجاوز
فیلنامه اقتباسی از ماجرای واقعی دستگیری متجاوزی سریالی بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۱ است. گزارش این پرونده در مقاله ای با عنوان "داستان باورنکردنی یک تجاوز" نوشته تی.کریستین میلر و کن آرمسترانگ موفق شد در سال ۲۰۱۵ جایزه پولیتزر را به‌دست آورد

آقا من دیشب پریشب sunset Blvd رو دیدم.
کلاسیک آمریکاییه
قبل دیدنش بچه ها گفتن اگه کلاسیک بینی ببین وگرنه خوشت نمیاد. کلاسیک بین نیستم ولی دیدمش و عشق کردم.
ارزش هر ثانیه ش رو داشت.

solar opposites
انیمیشن سریالی کمدی علمی تخیلی
امریکایی
بعد از چندین بار ریواچ کردن ریک و مورتی بالاخره ازش خسته شدم و دنبال پیدا کردن یه انیمیشن مشابه رفتم و به سولار اپازیتس رسیدم. داستان راجع به چهار تا موجود فضاییه که بعد از نابود شدن سیارشون به زمین میان تا به وسیله ی "پیوپا" (یه موجود نوزاد مانند) سیاره رو برای زیست گونه ی خودشون اماده کنند
در طول زمان این چهار موجود فضایی از قالب همکار بودن درمیان و شبیه به یک خانواده رفتار میکنند.
تم انیمیشن به اندازه ی ریک و مورتی دارک نیست و اون دیدگاه پوچ انگارانه درش دیده نمیشه. کیفیت فصل به فصل فرق داره ولی از نظر من روی هم رفته امتیازش 6/10 عه

من کلاً تا حالا با کتاب و فیلمی گریه نکرده بودم ولی این فیلم من رو خیلی تحت تأثیر داد و نه تنها من بلکه همه خانواده کلی گریه کردیم

آیلا دختر جنگ ۲۰۱۷

ساخت کره جنوبی و ترکیه

داستان درمورد یک سرباز اهل ترکیه ست که به کره اعزام میشه اونجا با بچه ای آشنا میشه که پدر و مادرش رو از دست داده

داستان براساس واقعیت‌ه و حتی همین حالا که اینا رو تایپ کردم موهای تنم سیخ شد.

موزه معصومیت museum of innocence
ساخت ترکیه
۹ قسمت
از روی رمان ساخته شده و روایت یه عشق عجیب
به موزه هم تو ترکیه به این اسم وجود داره

• لایک
امتیازات: Pixel
آقا من بنده فیلم و سریالای زامبی گونه م.
یه سریالی دیدم z nation
آمریکاییه.نسبتا طولانیه ولی واقعاً فانه. چیزی نیست که بگم شاهکاره و اینا ولی موقع دیدنش بهم خیلی خوش گذشت. بعد ازون سریال های زامبی گونه ریل نیست. یکم فاز فانتزی و علمی تخیلی داره.
بعد کلا اپروچش به یه آخرالزمان زامبی گونه با اپروچ کلاسیک فرق داره. اسپویل نکنم ولی کلیتش تکامل زامبی ها و تقسیمشون به گونه های مختلفشون رو نشون میده.
من دوستش داشتم.

Four weddings and a funeral
با فیلمنامه ای از ریچارد کرتیس و بازی هیو گرنت و کلی بازیگر جالب دیگه
یکی از قشنگ ترین و انسانی ترین فیلما تو ژانر خودش با طنز ظریف و بی نظیر

I am love (زبان: ایتالیایی)
فیلمی به کارگردانی لوکا گوادانینو با بازی تیلدا سوئینتن
با وجود اینکه شاید درام فیلم یه جاهایی غلیظ بشه کارگردانی گوادانینو در نشون دادن حس رهایی و شور زندگی شخصیت ها ظریف و هنرمندانه است

Only lovers left alive
ورود جیم جارموش به جهان خون‌آشام های فرهیخته

چند تا فیلم زامبی دار بامزه:
زامبی لند ۱ و ۲
Warm bodies
Shaun of the dead

Back
بالا