• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد فیلم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
Supernatural
Bridgerton
Teen wolf
The maze runner

در سایه سرو
انیمیشن کوتاه به کارگردانی مشترک شیرین سوهانی و حسین ملایمی محصول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
در نود و هفتمین دورهٔ جوایز اسکار در سال ۲۰۲۵ برندهٔ جایزهٔ اسکار بهترین انیمیشن کوتاه شد 🥹💙

نورنبرگ
نمیدونم به قدری که روش مانور دادن برای من جالب نبوو

The Whale - 2022
فیلم عجیبی بود، درام بود ولی با دیدنش جوری ترسیدم که تا حالا نترسیده بودم، جنس وحشتش متفاوت بود. ناشی از اون جنبه روان‌شناختی فیلم بود.
فیلم‌برداریش خیلی به چشم می‌اومد، مخصوصا با در نظر گرفتن اینکه فیلم تقریبا تو یه لوکیشن ثابته.
داستان و پایان قانع‌کننده + هماهنگی دوربین و نور...
در کل چیز منحصر‌به‌فردیه و دیدنش به نظرم ارزشمنده.
___
پ.ن: شاید هرکسی نپسنده.

A man called ove
2015
Imdb:7.7​
من خودم چند سال پیش کتابشو خونده بودم و به تازگی فیلمش رو دیدم. فیلم واقعا حس و وایب صحنه های داخل کتاب رو خوب منتقل میکنه. خیلی غم انگیز تر از کتاب هست چون اندوه ها به تصویر کشیده میشن. شاید بعضیا وسطای فیلم گریشون بگیره.
اگه دلتون نازکه مثل من نبینید

The Departed قدیمی ه ولی قشنگه سبکش هم پلیسی جنایی معمایی طور

مظنونین همیشگی هم قدیمی ه ولی ارزش وقت گذاشتن داره فلش بک های تمیزی داره هرچند نقد های جدی به نظرم به ساختار وارده ولی حالت معما گونه اش بی نظیره

اکثریت انجمن شاعران مرده رو دیدن ولی شاهکاری دقیقا در تقابل با این اثر هست که همون مفهوم رو به زبان متضادی میرسونه.
Detachment

فیلم پیشنهاد بدین دوستان🙏
ترجیحا ژانر معمایی جنایی و کلا چیزی که جذب کنه آدم رو توی این شرایط حوصلمون بکشه

پیشنهاد خودم:
احتمالا بیشتریا دیدن ولی inception رو اگه ندیدین شاهکاره واقعا

بچه ها میشه فیلم پیشنهاد میدین لینکی هم بذارید که بشه دانلودش کرد؟
قبلا یه ربات تلگرامی بود الماس مووی،بعد از اینکه لینک دانلود میداد دیگه نیاز به فیلترشکن نداشت
میشه از اونجا بذارین؟🥺

بچه ها میشه فیلم پیشنهاد میدین لینکی هم بذارید که بشه دانلودش کرد؟
قبلا یه ربات تلگرامی بود الماس مووی،بعد از اینکه لینک دانلود میداد دیگه نیاز به فیلترشکن نداشت
میشه از اونجا بذارین؟🥺

https://dls5.iran-gamecenter-host.com/DonyayeSerial/top_1000_series.html

این سریاله

https://dls5.iran-gamecenter-host.com/DonyayeSerial/top_5000_movies.html

این فیلمه

سانسور ندارن و اغلب هم دوبله شده داره هم زیرنویس

The Life of Chuck - 2024
من این فیلمو یه تایمی دیدم که ذهنم خیلی درگیر این مفاهیم فلسفی زندگی و اینا بود و چون اتفاقی به این فیلم برخوردم خیلی تجربه جالبی شد.
تا اواسط فیلم فکر می‌کردم که علمی-تخیلی باشه، اما در حقیقت پشت این پردۀ فانتزی و تخیلی‌ای که داشت اون مفهوم فلسفی اصلی فیلم بود، که خیلی خوب مرتبط شده بود به داستان و زندگی جناب چاک و اون شعری که مدام در طول فیلم تکرار می‌شد و در نهایت یه پایان کاملا قانع‌کننده و مناسب براساس همون هسته اصلی فیلم داشت.
داستان فیلم بر اساس رمان هست.
و خب اگه دنبال رئالیسم جادویی و یه چیز متفاوت هستین پیشنهاد می‌کنم.

the-life-of-chuck-film-68a079e6121d0ae8cadbf6a5

سریال love story
زندگی جان اف کندی جونیور و کارولین بست

دوتا فیلم پیشنهاد می‌کنم که متاسفانه کمتر کسی دیده ولی بی‌نظیرن. مخصوصا اگه انجمن شاعران مرده رو دوست داشتید.
School ties
Swing kids 1993​
دومیش رو دقت کنید به سال ساختش. کارگردانش توماس کارتره.

(2022) A Man Called OTTO
7.5:Imdb​
یه اقتباس دیگه از کتاب مردی به نام‌ اوه(تغییرات بیشتری داره نسبت به نسخه 2017)
به نویسندگی دیوید‌ مگی و با بازی تام هنکس در نقش اصلی

Back
بالا