• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد المپیاد دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ehem_Ehem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قابل توجه دانشجویان : المپیاد دانشجویی

میشه یکی یه توضیح کوتاه به من بده که چند مرحلس چجوریه ؟
همش با ازمونه یا یه دوره دااره مثلا ؟
و از این قبیل توضیحات
سپاس گذار

به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :
میشه یکی یه توضیح کوتاه به من بده که چند مرحلس چجوریه ؟
همش با ازمونه یا یه دوره دااره مثلا ؟
و از این قبیل توضیحات
سپاس گذار
فقط کافی هست پست‌های قبلی رو مطالعه کنید تا جواب سوالتون رو بگیرید! بعد اگر سوال جزئی‌تر و موردی‌تری داشتید بپرسید.

به نقل از مهســـــــــــــا :
شما باید برید قسمت ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد تو سایت سازمان سنجش و ثبت‌نام کنید. از این لینک می‌تونید اقدام کنید. یه گزینه هست توی فرم که نوشته: منحصرا متقاضی شرکت در المپیاد می‌باشم. باید اون رو تیک بزنید.

دو جور هست. یه سری رو دانشگاه خودش معرفی می‌کنه که بین اون‌ها یه مرحله آزمون قطبی(من اسمشو می‌ذارم قطب!نمی‌دونم چی بهش می‌گن. هرچند تا شهر با هم!) برگزار می‌شه و یه سریشون به مرحله‌ی اصلی می‌رسن. یه مدل دیگه هم از طریق کنکور کارشناسی ارشد هست که دقیقا نمی‌دونم با چه رتبه‌ای یا چه تعدادی این مدلی می‌رن بالا. و نهایتا همه‌شون با هم در مرحله‌ی اصلی رقابت می‌کنند.

پارسال یکی از بچه‌های ما رتبه‌ی ۵شد تو کنکور (سال سوم بود) و برای المپیاد معرفی شد و در نهایت هم رتبه‌ی سوم المپیاد شد.
۲نفر دیگه‌ای هم از بین ۵نفری که از طریق دانشگاه معرفی شده بودن مسقیم، نفر اول و دوم شدن.

به نقل از مهســـــــــــــا :
فقط کافی هست پست‌های قبلی رو مطالعه کنید تا جواب سوالتون رو بگیرید! بعد اگر سوال جزئی‌تر و موردی‌تری داشتید بپرسید.
خب خواهر من طولانی بودن دیگه ایام امتحاناس خسته ایم :-[ :(
البته اون قسمتی که نقل قول کردید جواب نمیداد من میگم چجوریه ینی مثلا جند تا امتحان باید بدیم یا نه مثلا میریم تو یه تعداد بعد از اون تعدااد باز امتحان گرفته میشه ینی مرحله هاش اینجوریه یا نه یه چیز تو مایه های دانش اموزیه که یه تعداد انتخاب میشن و خوب از اون تعداد مدال داده میشه ؟
بعد مدال ها مثل دانش آموزیه که یه تعداد طلا یه تعداد نقره و .... داره یا نه کلا مقام داده میشه به یه عده و بر اساس اون مقامشون مدال میگیرن و یا ........

به نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :
خب خواهر من طولانی بودن دیگه ایام امتحاناس خسته ایم :-[ :(
البته اون قسمتی که نقل قول کردید جواب نمیداد من میگم چجوریه ینی مثلا جند تا امتحان باید بدیم یا نه مثلا میریم تو یه تعداد بعد از اون تعدااد باز امتحان گرفته میشه ینی مرحله هاش اینجوریه یا نه یه چیز تو مایه های دانش اموزیه که یه تعداد انتخاب میشن و خوب از اون تعداد مدال داده میشه ؟
بعد مدال ها مثل دانش آموزیه که یه تعداد طلا یه تعداد نقره و .... داره یا نه کلا مقام داده میشه به یه عده و بر اساس اون مقامشون مدال میگیرن و یا ........
یه سری درس هست از اوناست سوال. برای ما اینجوریه که ۲ روزه المپیاد اون مدل قطبیش. و مرحله‌ی نهاییش. از بین ۵تا درس مثلا(مثال می‌زنما!) باید ۴تا رو انتخاب می‌کردن جواب می‌دادن بچه‌ها. و جمع نمره‌شون تو اون امتحانا نمره‌ی نهاییشون رو می‌ساخت.
مدال هم نیست. مقامیه. همونطور که قبلا گفته شده تو همین تاپیک برای نفرات اول تا سوم یه سری تسهیلات خاص هست و برای نفرات تا پانزدهم هم یه سری تسهیلات کمتر وجود داره.

یعنی مرحله‌ی اول قطبی یه سری قبول می‌شن. اینا به اضافه‌ی یه سری رتبه‌های برتر کنکور اون سال، می‌رن مرحله‌ی دوم. بعد از بین اونا یه سری رتبه‌بندی انجام می‌شه. ولی تسهیلات فقط برای رتبه‌های ۱تا۱۵ هست.

اگه از طریق کنکور ارشده پس چرا همه رشته ها ندارن؟؟ :( چرا مهندسی مواد بینشون نیست؟ :( :(( :(

به نقل از sh-sh :
اگه از طریق کنکور ارشده پس چرا همه رشته ها ندارن؟؟ :( چرا مهندسی مواد بینشون نیست؟ :( :(( :(
میتونی نزدیک ترین المپیاد به رشتت رو انتخاب کنی. کدومشون نزدیکه به مواد؟

بستگی به سال تحصیلی داره یعنی اگه پایه سومی هستی نیاز به منابع کمتر وپیچیده تری داری :-?

من پستای قبلی رو نخوندم دوستان لطف کنید جواب بدید..
شرکت تو المپیاد شرط معدل داره؟؟

آقا کسی داریم تجربه داشته باشه تو این زمینه؟
از راه قطب بهتره یا از راه کنکور ارشد؟؟

Back
بالا