- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه شیراز
- رشته دانشگاه
- سخت افزار
برای شناخت مباحث ترکیبیاتی و بحث در موردشون ...

ریاضیات گسسته شنیدی؟اصن مفهوم ترکیبیات چیه؟من نفهمیدم چیه دقیقا
موقت
الان یه شکل میکشم میفرستم
اره فاطمه ایده ی کلی رو گرفته بودی و درست بود جوابت یکم شاید اون استقرا از n به n+1 رو میشد بهتر بگیجواب من درست بود ستاره جان؟
سلام !![]()
این جواب سوال پست قبلیه. مبحثشم مرتبط با هندسه ی ترکبییاتیه اگر خواستید بیشتر در این زمینه بخونید. دست خط نا زیبام امیدوارم خوانا باشه
. باید یک مثال n میگرفتید میگفتید یک دایره ( حالا یا با خاصیت خاص یا بی خاصیت خاص) حذف میکنم به فرض ارجاع میدم و ...این راه حل کتابه! کامل نبودن اون بخش “به سادگی میتوان دید”ش برای اینه که خود دانش اموز یک تلاشی بکنه و اون قسمتشو نشون بده. وگرنه اینجا ما قرار نیست کلید سوال بذاریم 😁سلام !
در ابتدا صرف تجربه تصحیح آزمون های مختلف ترکیبیات عرض میکنم و شاید برای جایی جز آزمون نوشتن ایرادی نداشته باشه ولی پایه استقرا چیزی به اسم بدیهیه نداره . باید حتما بررسی شه
نکته دوم اینکه پایه ناقصه چون همپوشانی رو کلا در نظر نمیگیره ( در واقع باید پایه رو حداقل ۲ میگذاشتید چون جایی که استقرا بهش رجوع میکنه باید مطابق فرضتون بشه ۳ رنگ داشتن رو هندل کنه)
نکته سوم اینه که نمیتونید بگید با رسم دایره جدید . استقرا رو به جلو حرکت نمیکنه هیچوقت چون باید اثبات پوشایی انجام شه و اثبات پوشایی فضای حالت اصلا چیز راحتی نیست. باید یک مثال n میگرفتید میگفتید یک دایره ( حالا یا با خاصیت خاص یا بی خاصیت خاص) حذف میکنم به فرض ارجاع میدم و ...
مورد چهارمی که هندل نشده اینه که ممکنه وتری که رسم میکنید با وتری دیگر برخورد داشته باشه و وقتی شما دارید ناحیه II, I رو رنگ میکنید مشکل بخوره. برای حل باید چیزی مثل بالاترین دایره رو بررسی میکردید که بتونید از خاصیت اکسترمالی برای عدم وجود ناحیه مشترک استفاده کنید
مورد پنجم هم این هستش که اثبات گام در مرحله جمع بندی و نتیجه گیری ( که خود نتیجه گیری ها بر اساس فرض غلط بودند ) با جمله " به سادگی میتوان دید " جمع بندی شده که این هم اشتباه هست
ولی سوال خوب و راهی جالب داشتید . با یکم تغییر و بررسی دقیق تر میتونه به راه درستی تبدیل شه
موفق باشید !
خب اینم یه باگ دیگه . کتاب ها اثبات نمینویسن راهنمایی مینویسن!این راه حل کتابه! کامل نبودن اون بخش “به سادگی میتوان دید”ش برای اینه که خود دانش اموز یک تلاشی بکنه و اون قسمتشو نشون بده. وگرنه اینجا ما قرار نیست کلید سوال بذاریم 😁
اینکه پایه ی استقرا رو هم یک گرفته که مشکلی نداره. وقتی یک دایره داریم با یک وتر کلا دو ناحیه ایجاد میشه و واضحه که با سه رنگ میشه رنگش کرد. شما میتونید در حالت n=2 هم جوری دایره ها رو داشته باشید که دو رنگ کافی باشه و نیازی به سه رنگ نباشه این چیزی رو نقض نمیکنه.
و راستی اگر در پاسخنامه کتابی استقرا رو به جلو زده خیلی خوشحال میشم بگید :)این راه حل کتابه! کامل نبودن اون بخش “به سادگی میتوان دید”ش برای اینه که خود دانش اموز یک تلاشی بکنه و اون قسمتشو نشون بده. وگرنه اینجا ما قرار نیست کلید سوال بذاریم 😁
اینکه پایه ی استقرا رو هم یک گرفته که مشکلی نداره. وقتی یک دایره داریم با یک وتر کلا دو ناحیه ایجاد میشه و واضحه که با سه رنگ میشه رنگش کرد. شما میتونید در حالت n=2 هم جوری دایره ها رو داشته باشید که دو رنگ کافی باشه و نیازی به سه رنگ نباشه این چیزی رو نقض نمیکنه.
کتاب روشهای ترکیبیاته. این خیلی خسته است فقط توضیح نداده چرا با فرض استقرا اگه برای n درست باشه با این روش رنگ امیزی که توضیح داده برای n+1 هم به جواب میرسه🤔و راستی اگر در پاسخنامه کتابی استقرا رو به جلو زده خیلی خوشحال میشم بگید :)
بعد از ۶ سال ترکیبیات کار کردن اولین باره میبینم منبع معتبری اینکارو بکنه
پس بیا درستتر و کاملترشو بنویس دیگه اقا :)بله . روش های ۳ فصل هندسه ترکیبیاتی ۲ اگر اشتباه نکنم ( و حافظه مون هنوز یاری کنه :) )
و دقیقا حتی یادم هستش که استاد ترکیبیاتی که داشتیم مثال برای عدم پوشایی استقرا این سوال و یک سوال از روش های ۴ فصل آخر میاوردن
دقیقا اثباتی که گفتی رو به جای اینکه یک دایره اضافه کنی ( که پوشایی از بین بره ) بیا بالاترین دایره رو حذف کن اسقرا بزن دایره رو اضافه کن و حتی دقیقا تعویض هایی که باید انجام داد رو هم پاسخنامه ای که کتاب داشت و نوشتیش لازم نیست دست بزنیم . تنها دو تا مشکل داریم یکی اینکه پایه یک کل عملیات هارو پوشش نمیده که پایه رو میگذاریم ۲پس بیا درستتر و کاملترشو بنویس دیگه اقا :)