• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتشار هفتمین پادکست رادیو سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s!na
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتشار هفتمین پادکست رادیو سمپادیا

من نتونستم همشُ گوش بدم، هی از وسطاش زدم بره.شرمنده.

از مدل حرف زدن "scarecrow" بسیار خوشم اومد. :دی
درمورد "ریحانه، اون قدیمی ـه که چرخ دنده‌هاش زیاده" هم باید بگم که من حتی لحظه‌ای شک نکردم که اون ریحانه‌ی خودمونه ولی خب هرچی گشتم صداشُ پیدا نکردم. :-"

دیگه چون بقیه‌شُ دست و پا شکسته گوش دادم، نظر خاصی ندارم.

پ.ن: پست ریحانه واقعاً یه سری جاهاش سوال منم هست. :))

همشو گوش دادم :) مرسی :لایک واقعا خوب بود مخصوصا آهنگ آخرش خیلی از خوانندش خوشم اومد =D> کلی طرفدارش شدم
مرسی از همه صداهای خوب... :x :لایک

به نقل از ریـحـانـه :
آقای پوریا، میشه توضیح بدی که چطور صاحب این صدا، میتونه همون کسی باشه که :ایکس میذاره و این صحبتا؟ با تشکر. :‌-"
:| گایز ، عزیزان ، دوستان ، من اون :ایکس که میذارم ، اصلا منظورم :x نیستش ! وگرنه همین شکلک رو مثل آدم میذاشتم :د اون " :ایکس" که بنده میذارم ، خیلی سنگین و رنگین تر از " :x " هستش ! برا من به شخصه اصلا اون معنی و مفهوم لاو و این حرفا رو نداره ! صرفا برای احترام و تشکر و قدردانی و اینا مینویسم :ایکس ! وگرنه تاکید میکنم ، میتونستم خود شکلک رو بذارم ! :)) این شکلک " :x " کلا به نظرم شکلک جلفیه برای مکان های عمومی ، درست هم نیست استفادش کنم برای صحبت ها و اینا مگر اینه بخوام به سینا حرفی بزنم مثلا ! :-" ولی "ایکس " کلا فرق میکنه برام معنی و مفهومش! :د
* همونطور که میتونم بجای :د بذارم ;D ولی وقتی نمیذارم ، یعنی منظورم شکلک مورد نظر به شادی و خوشحالیه ;D نیستش ! یکم سنگین تر و جدی تر هست این " :د " که میذارم !

**صرفا برداشت هایی هستش که خودم از شکلک ها داشتم ، همین ! :د

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
:| گایز ، عزیزان ، دوستان ، من اون :ایکس که میذارم ، اصلا منظورم :x نیستش ! وگرنه همین شکلک رو مثل آدم میذاشتم :د اون " :ایکس" که بنده میذارم ، خیلی سنگین و رنگین تر از " :x " هستش ! برا من به شخصه اصلا اون معنی و مفهوم لاو و این حرفا رو نداره ! صرفا برای احترام و تشکر و قدردانی و اینا مینویسم :ایکس ! وگرنه تاکید میکنم ، میتونستم خود شکلک رو بذارم ! :)) این شکلک " :x " کلا به نظرم شکلک جلفیه برای مکان های عمومی ، درست هم نیست استفادش کنم برای صحبت ها و اینا مگر اینه بخوام به سینا حرفی بزنم مثلا ! :-" ولی "ایکس " کلا فرق میکنه برام معنی و مفهومش! :د
* همونطور که میتونم بجای :د بذارم ;D ولی وقتی نمیذارم ، یعنی منظورم شکلک مورد نظر به شادی و خوشحالیه ;D نیستش ! یکم سنگین تر و جدی تر هست این " :د " که میذارم !

**صرفا برداشت هایی هستش که خودم از شکلک ها داشتم ، همین ! :د

بذارید روشن گری کنم :‌

این شکلک " :x " کلا به نظرم شکلک جلفیه برای مکان های عمومی

چشم روشن

راستشو بگو تو کدوم مکانا ازش استفاده می کنی :)) ( خصوصی هارو میگما :-" )

به نقل از مازیمون :
بذارید روشن گری کنم :‌

چشم روشن

راستشو بگو تو کدوم مکانا ازش استفاده می کنی :)) ( خصوصی هارو میگما :-" )
:))
نه من تو اکثر پ.خ هام ، از این " :ایکس " آخر جمله هام استفاده میکنم (کلا جملات بدون شکلک من ، 1/10 جملات با شکلک من هستش ، حالا شده الکی ، ولی یه " :-" " میذارم ته جملم که خشک نباشه ! :-" )
ولی گفتم و تاکید کردم ، این :ایکس ، به معنای شکلکش نیست ! اینو اشتباه فکر کنم برداشت شده ! :| خصوصی هم مثن سینایی کسی باشه که از این شکلکش استفاده کنم :)) ما آبرو داریم تو این فروم ، نکنین از این کارا ! #:-S

به نقل از elle :
صداشووووون نه چیکارِ صداها دارم حرفا رو گفتم :-"
حالا هرچی :-" (الان بات موافقم البته :-"" در هر حال امیدوار شدم فک میکردم وویسه من چرت ترین وویس باشه :-" :-اعتماد ب نفس )

خب همشو (تاکید میکنم، همشو) گوش دادم :-"

اون مجریه (ک اصنم رضا گائوچو نبود :)) ) چ ژسته زشتی مجری گری کرد :-" :))

بعد اون دوستانه خوشالم (فاطمه ـو کهکشانو فولان) ک ما فقط خندیدنشونو فمیدیم :-" خوب بود :))

عرفانم (عرفان بود دیگ؟ :-" همون ک صداهای عجیب غریب درمیاورد تو وویسش؟ :-" ) عالی بود :)))

احسان میگم اگ جایی از حرفتو میخوای عوض کنی یا پس بگیری بگو من بگم "چ خوب گفتی اون تیکرو" :)) صرفا جهته ایجاده انگیزه :-"

بعد فاطمه رحمتی بود فک کنم ک تو کتابخونه ضبط کرده بود وویسو؟ هدفت چی بود دقیقا؟ :))

بعد اینک اون مجریه ک گف "کوچولوـای سایت"... من ک جزوشون نبودم؟ :-"

به نقل از عڔفان :
نه، منظورم قبليات بود، تو و هميد دقيقه نودى بودين.
کم آن من همون هفته ی اول وویس داده بودم!

اولا با تشکر از سینا و دست اندرکارانه گرامیش :دی

دوما اون چ وعضه مجری اول بود؟
چرا اینقد مث خارجیا فارسی حرف میزد؟ تشدیدش گیر کرده بود :-"
چ عامدانه و چ غیر عامدانه خیلی مسخره بود :دی
میشناسمش ولی فکر نمی کردم صداش تا این حد

سوما اگه ی کم صدای ناهنجاری که قشنگ روی محمد و مجیده و لهشون میکنه کمتر می بود
میفهمیدیم چی میگن... کی کیو سانسور میکنه :))

چهارما بعد از 305 روز فعالیت در سمپادیا زامبی میشین... شنیدم که میگم :|
پ.ن: GCD

پنجما: آهای تو شماره 36.. میمردی نگی قرار بود دوتایی وویس بدیم؟ :-شایعه پراکن

×بازم تشکر

سینا؟چی شد این ورژن 2 پادکست :-"

وااااااااای ی ی ی ی! تو رو خدا این آهنگ آخریه رو جدا برای دانلود بذارین خیلی قشنگه! >:D<

Back
بالا