پاسخ : انتشار هفتمین پادکست رادیو سمپادیا
برادر من، «ریحانه، اون قدیمیه که خیلی چرخ دنده داره و اینا» مشخصاته آخه؟ :)) میگفتی close که اشتباه منو لینک نکنن. :د اینی که گفتی ترکیب مشخصاتمون بود در واقع. ریحانه از من قدیمیتره، اما از اونجایی که
هنرمنده و اینا، عاقلانه رفتار کرده، ۱۲۵ روز وقت نذاشته اینجا و در نتیجه چرخ دندههاش کمتره. گفتم رفع ابهام کنم به هرحال.

راجع به یه سری ویسها هم نظر بدم حالا که تا اینجا اومدم.
آقای پوریا، میشه توضیح بدی که چطور صاحب این صدا، میتونه همون کسی باشه که :ایکس میذاره و این صحبتا؟ با تشکر. :-"
محمد، احیانا سینا مجبورت نکرده بود ویس بدی؟ :د
عرفان، مطمئنی ۱۴،۱۵ سالته شما؟ :-"
در مورد ویس اسی اینا هم من یه سوالی واسم پیش اومد. شیرین واقعاً حرف مورد دار زد که ویس قطع شد یا چی؟ شیرین آخه؟ نفرمایید.
قاصدک، پتانسیلش رو داری که گویندهی رادیو بشی. یا اینکه داستان صوتی بخونی مثلاً.

یه جای ویس مجید و محمد هست که فکر کنم هم آهنگ سانسور میشه هم ویس. همچین وضعیتی ینی. :))
چرا انقدر بین معرفی amir sh و ایلیا فاصله هست؟

تو ویس سپیده و پگاه، سپیده یه «شاید خیلی ...» گفت که نصفه موند. البته اینجا که نمیاد هیچ، بعیدم هست یادش باشه با توجه به سنش و اینها که تأکید کرد روش. :-"
در مورد خیلی از ویسها مثل ویس exactly 90thing و حمید من به این شکل :) بودم فقط. حال لبخند طوری داشت کلاً.
آهنگ «خونهی ما» مرجان فرساد هم فقط یه تیتراژ کم داشت برای تشکر از عوامل مثلاً. خیلی بهجا و مناسب.
کلاً مرسی بابت این همه حس خوب. همینهاست که باعث میشه یادم بیاد اینجا هنوزم ارزش موندن داره ...
× توجه شما رو به این نکته جلب میکنم که سینا خودش هنوز ۱۸ سالهش نشده که هی فاز +۱۸ و اینا میاد. بـله.