• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتشار هفتمین پادکست رادیو سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s!na
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتشار هفتمین پادکست رادیو سمپادیا

من با سینا صحبتها خواهم داشت.

به نقل از بی هویت :
ضبط می‌شه و بعدا بر علیهت استفاده خواهد شد. :-"

به نقل از بی هویت :
ممد، Nigga، ببین، من چن‌تا توصیه داشتم بت.
یک. تو عکسای اینستات، جان پدرومادرسازندۀاینستاگرام، دهنتو ببند. :))
دو. ما الکی چیزی به کسی نمی‌گیم تو پادکست، اگه من به یه‌عنوانی معرفی‌ت کردم؛ یعنی حتماً سزاوار اون عنوان هستی. :-"

به نقل از سینا‌ :
ضبط می‌شه و بعدا بر علیهت استفاده خواهد شد. :-"
به نقل از همید :
ممد، Nigga، ببین، من چن‌تا توصیه داشتم بت.
یک. تو عکسای اینستات، جان پدرومادرسازندۀاینستاگرام، دهنتو ببند. :))
دو. ما الکی چیزی به کسی نمی‌گیم تو پادکست، اگه من به یه‌عنوانی معرفی‌ت کردم؛ یعنی حتماً سزاوار اون عنوان هستی. :-"

الان ملت فک میکنن شماها رو بردم پشت مشتا یا چیزی که اینطوری ب** دادید صدامونو.

به نقل از بی هویت :
الان ملت فک میکنن شماها رو بردم پشت مشتا یا چیزی که اینطوری ب** دادید صدامونو.
ملت، الان که هیچی، تا ده نسل بعد هم همچین فکری در مورد تو نخواهند کرد، خیالت تخت :-"

به نقل از سینا‌ :
ملت، الان که نه، تا ده نسل بعد هم همچین فکری در مورد تو نخواهند کرد، خیالت تخت :-"
حداقل میگفتی خودم بهت به آهنگ بدم،بز.

فرصت هس هنوز؟ :))

برادر من، «ریحانه، اون قدیمیه که خیلی چرخ دنده داره و اینا»‌ مشخصاته آخه؟ :‌)) میگفتی close که اشتباه منو لینک نکنن. :د اینی که گفتی ترکیب مشخصاتمون بود در واقع. ریحانه از من قدیمی‌تره، اما از اونجایی که هنرمنده و اینا، عاقلانه رفتار کرده، ۱۲۵ روز وقت نذاشته اینجا و در نتیجه چرخ دنده‌هاش کم‌تره. گفتم رفع ابهام کنم به هرحال. :-"
راجع به یه سری ویس‌ها هم نظر بدم حالا که تا اینجا اومدم.
آقای پوریا، میشه توضیح بدی که چطور صاحب این صدا، میتونه همون کسی باشه که :ایکس میذاره و این صحبتا؟ با تشکر. :‌-"
محمد، احیانا سینا مجبورت نکرده بود ویس بدی؟ :د
عرفان، مطمئنی ۱۴،۱۵ سالته شما؟ :‌-"
در مورد ویس اسی اینا هم من یه سوالی واسم پیش اومد. شیرین واقعاً حرف مورد دار زد که ویس قطع شد یا چی؟ شیرین آخه؟ نفرمایید.
قاصدک،‌ پتانسیل‌ش رو داری که گوینده‌ی رادیو بشی. یا اینکه داستان صوتی بخونی مثلاً. 8->
یه جای ویس مجید و محمد هست که فکر کنم هم آهنگ سانسور می‌شه هم ویس. همچین وضعیتی ینی. :‌))
چرا انقدر بین معرفی amir sh و ایلیا فاصله هست؟ :-؟
تو ویس سپیده و پگاه، سپیده یه «شاید خیلی ...» گفت که نصفه موند. البته اینجا که نمیاد هیچ، بعیدم هست یادش باشه با توجه به سن‌ش و اینها که تأکید کرد روش. :-‌"
در مورد خیلی از ویس‌ها مثل ویس exactly 90thing و حمید من به این شکل :‌) بودم فقط. حال لبخند طوری داشت کلاً.
آهنگ «خونه‌ی ما» مرجان فرساد هم فقط یه تیتراژ کم داشت برای تشکر از عوامل مثلاً. خیلی به‌جا و مناسب.
کلاً مرسی بابت این همه حس خوب. همین‌هاست که باعث میشه یادم بیاد اینجا هنوزم ارزش موندن داره ... 8->

× توجه شما رو به این نکته جلب می‌کنم که سینا خودش هنوز ۱۸ ساله‌ش نشده که هی فاز +۱۸ و اینا میاد. بـله. :-"

به نقل از ریـحـانـه :
در مورد ویس اسی اینا هم من یه سوالی واسم پیش اومد. شیرین واقعاً حرف مورد دار زد که ویس قطع شد یا چی؟ شیرین آخه؟ نفرمایید.

نه نه اصلاً. بچه‌م شیرین. حرف زشت نبود؛ حرفی بود که فقط ممکن بود برداشت اشتباه بشه ازش. :دی :-"

اقا این فاصله بین معرفی ارسلان و من تو ویسی ک فرستادیم نبود,سینا زحمتشو کشیده گویا :-"

Back
بالا