Potter Harry
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فـرزانگان قـزوین
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور خانوم آناهیتا نجفی
فقط من کوچولوم ولی کنجکاو شدم از یه المپی موفق سوالم رو بپرسم:
اگه برمیگشتین به عقب بازم المپ میخوندید؟ موقع خوندن المپ نگران کنکورتون نبودین؟ و هم چنین ساعت خواب و بیدارشدن و تایم و بینشون و زمان اومدن به نت و موندن توش...
پیشاپیش ممنون...
فقط من کوچولوم ولی کنجکاو شدم از یه المپی موفق سوالم رو بپرسم:
اگه برمیگشتین به عقب بازم المپ میخوندید؟ موقع خوندن المپ نگران کنکورتون نبودین؟ و هم چنین ساعت خواب و بیدارشدن و تایم و بینشون و زمان اومدن به نت و موندن توش...
پیشاپیش ممنون...

و ازتون خواهش مى كنم اگر شما از مشاوره آقاى تهرانى استفاده مى كرديد لطفا يه مقدار توضيح بديد كه چه جوريه ؟ چون تو سايتشون نوشتند كه شما شاگردشون بوديد و گفتند كه قلمچى مصاحبش با شما ( احتمال مى دم منظورش شما باشيد ) دروغ بوده ، اينارو پرسيدم چون خواهرم امسال كنكور داره و ما به سختى ( با نشون دادن كارنامه و ... ) تونستيم ازشون وقت بگيريم و قراره خواهرم بره پيششون ولى يه كوچولو نگرانم كه واقعا اونجورى كه همه ازشون تعريف مى كنند هستند يا نه ؟ چون خواهرم كه اصلا عاشقش شده و ميگه همه ى شاگرداشون هم همينجورين ولى من واقعا نگرانم چون خودم يه سال پشت كنكور موندم و سال بعدش با اون همه فشار قلمچى داروى بهشتى قبول شدم ولى نمى خوام خواهرم مثل خودم اين همه اذيت بشه و مى خوام با يه تلاش حساب شده يه نتيجه ى عالى بياره

والا ک مورد نداشتیم 
خوش به حالت !:/