2014/7/27 شروع کننده موضوع #1 Ehem_Ehem Saleh ارسالها 1,864 امتیاز 10,504 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشکده فنّی دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی معدن تلگرام اینستاگرام سلام. من یه آرشیو بزرگی از منابع bsd ها دارم که حیفم میآد نذارم برای بقیه. باشد که bsd گسترش یابد، به کوری چشم ویندوز و لینوکس. Absolute OpenBSD: UNIX for the Practical Paranoid by Michael W. Lucas link
سلام. من یه آرشیو بزرگی از منابع bsd ها دارم که حیفم میآد نذارم برای بقیه. باشد که bsd گسترش یابد، به کوری چشم ویندوز و لینوکس. Absolute OpenBSD: UNIX for the Practical Paranoid by Michael W. Lucas link
2014/7/27 شروع کننده موضوع #2 Ehem_Ehem Saleh ارسالها 1,864 امتیاز 10,504 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشکده فنّی دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی معدن تلگرام اینستاگرام پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها Absolute freebsd , the complete guid to freebsd by Michael W. Lucas link
پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها Absolute freebsd , the complete guid to freebsd by Michael W. Lucas link
2014/7/27 شروع کننده موضوع #3 Ehem_Ehem Saleh ارسالها 1,864 امتیاز 10,504 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشکده فنّی دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی معدن تلگرام اینستاگرام پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها Advanced Programming in the UNIX® Environment: Second Edition By W. Richard Stevens, Stephen A. Rago link
پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها Advanced Programming in the UNIX® Environment: Second Edition By W. Richard Stevens, Stephen A. Rago link
2014/8/11 شروع کننده موضوع #4 Ehem_Ehem Saleh ارسالها 1,864 امتیاز 10,504 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشکده فنّی دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی معدن تلگرام اینستاگرام پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها the book of pf Peter N.M. Hansteen link
2014/8/27 #5 merzat کاربر فوقفعال ارسالها 154 امتیاز 201 نام مرکز سمپاد کرج شهر کرج سال فارغ التحصیلی 1387 مدال المپیاد المپیاد ریاضی و کامپیوتر رشته دانشگاه هوافضا پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها ازین سایتها میتونید هر PDF که درمورد کامپیوتر هست دانلود کنید... لینک 1 لینک 2
پاسخ : آرشیو ebook های مربوط به BSD ها ازین سایتها میتونید هر PDF که درمورد کامپیوتر هست دانلود کنید... لینک 1 لینک 2