sepehr_a
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- تهران
- شهر
- تهران
پاسخ : گپ دانشجویی
در دانشگاه تهران به علت حجم زیاد فعالیت های آموزشی و پژوهشی و تعداد بالای اعضای هیئت علمی و دانشجوها، بعضی دانشکده ها به پردیس تبدیل شدند. مثلا قبلا دانشکده علوم وجود داشت که شامل گروه شیمی، گروه فیزیک، گروه زمین شناسی و ... می شد. بعد از تبدیل دانشکده علوم به پردیس علوم، اون گروه ها تبدیل به دانشکده شدند: دانشکده شیمی، دانشکده فیزیک و...
همین طور دانشکده فنی، دانشکده هنرهای زیبا و دانشکده کشاورزی به پردیس تبدیل شدند و گروه های آموزشی اون ها به سطح دانشکده ارتقا پیدا کردند.
به نقل از مــارشال :دوستان کسی میدونه فرق بین دانشکده و پردیس چیه؟![]()
در دانشگاه تهران به علت حجم زیاد فعالیت های آموزشی و پژوهشی و تعداد بالای اعضای هیئت علمی و دانشجوها، بعضی دانشکده ها به پردیس تبدیل شدند. مثلا قبلا دانشکده علوم وجود داشت که شامل گروه شیمی، گروه فیزیک، گروه زمین شناسی و ... می شد. بعد از تبدیل دانشکده علوم به پردیس علوم، اون گروه ها تبدیل به دانشکده شدند: دانشکده شیمی، دانشکده فیزیک و...
همین طور دانشکده فنی، دانشکده هنرهای زیبا و دانشکده کشاورزی به پردیس تبدیل شدند و گروه های آموزشی اون ها به سطح دانشکده ارتقا پیدا کردند.

اعصابم ریخته بهم بچه ها.
یکم بهش اب میوه دادم، اونم خیلی بیچاره بود
و این پایان یک انسانه
گفتم من حساب کردم خودم، شما پول چیو از بیمه میخوای بگیری??? بعد این خانم که بیمه تکمیلی داشت اون داروها که براش ازاد خورده بود اگر از منم کمک نمیگرفت و خودش میداد، فرداش میرفت پولشو میگرفت واقعا پول ناچیزی میشد. ولی میخواست من حساب کنم، یه پولی ام از بیمه خودش بگیره..
خیلی شیک کارو تموم میکنه میره. ما یک بار کمک کنیم میشیم مسءول کل زندگی و خرج و مخارج خودش و کسایی که بهشون خبر میده ما اونجاییم!!!
اشکاااان(بغلیش) این با فلان رتبه اومده اینجا...