به نقل از L<>Y :نه اصن بحث کنکور نیست!
حتی حال ندارم یه نوشته علمی رو کامل بخونم
اصن از خودم توقع تدارم چیزی از درسای کنکور یادم مونده باشهظرفیت یادگرفتن چیز جدیدو ندارم کلا
کسی نیس ج بده؟به نقل از RezA19 :سلام بچه ها من سخت افزار رازی قبول شدم(حالا گذشته اتفاقایی که برام افتاد تو سال کنکور نتونستم بخونم و اینا) الان یکی می تونه شرایط تغییر رشته تو دانشگاه رو برام توضیح بده واقعا میخوام تغییر رشته بدم برم مکانیک باید چن ترم معدلت بالا باشه تا بتونی تغییر بدی ؟اگه شرط های دیگه ایی هم داره بگین پلیز
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برو تو سایت دانشگا رو یه نگا بندازبه نقل از RezA19 :کسی نیس ج بده؟![]()
![]()
به نقل از X R@y :ﺧﺪﻣﺖ ﻭﺭﻭﺩﻯ ﻫﺎﻯ 93 ﻋﺎﺭﺿﻢ ﻛﻪ :
ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﻣﯿﮕﻢ
2. ﺍﺳﺘﺎﺩُ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻳﺎ ﺁﻗﺎ ﺻﺪﺍ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﺩﺑﻴﺮﺳﺘﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ
خاطره ی این داستان رو اینجا گفتم
6. ﺟﺰﻭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮﺍﺱ ﺁﺧﺮ ﺗﺮﻡ ﻛﭙﻰ ﻛﻨﻴﺪ
مورد داریم ، پسر ، جزوه رو یه جوری مینویسه که حرفی نمی مونه برای گفتن . هاشور میخواد بزنه از خط کش استفاده میکنه
و خطوط رو به موازات هم میکشه
9.ﺍﮔﻪ ﺟﻠﺴﻪ ﻗﺒﻠﻰ ﺭﻭﻯ ﻳﻪ ﺻﻨﺪﻟﻰ ﻧﺸﺴﺘﻰ ﺩﻟﻴﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺟﻠﺴﻪ ﺑﻌﺪﻡ ﺍﻭﻥ
ﺻﻨﺪﻟﻰ ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ
ولی خب کلاسای دانشکده ای که خلوت باشه معمولا یه شکل خاصی پیدا میکنه
به نقل از X R@y :6. ﺟﺰﻭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮﺍﺱ ﺁﺧﺮ ﺗﺮﻡ ﻛﭙﻰ ﻛﻨﻴﺪ
به نقل از ali jahangiri :مورد داریم ، پسر ، جزوه رو یه جوری مینویسه که حرفی نمی مونه برای گفتن . هاشور میخواد بزنه از خط کش استفاده میکنه
و خطوط رو به موازات هم میکشه![]()
به نقل از SaranaZ :من هنوز نرفتم ولی خیلی احساس غریبی میکنم واقعا نمیخوام برم .... نمیخوام...میخوام خونه بمونم کاش همین جا قبول شده بدم و...
به نقل از SaranaZ :من هنوز نرفتم ولی خیلی احساس غریبی میکنم واقعا نمیخوام برم .... نمیخوام...میخوام خونه بمونم کاش همین جا قبول شده بدم و...
به نقل از امـیـرحـسـیـن :اتفاقا من جزوه نویسی دوستم که پسره رو نسبت به همه قبول دارم چون درس رو می فهمه و می نویسه هرجاش هم مشکل بود با هم اصلاحش می کنیم در نهایت یه جزوه بدون غلط داریم
درسته خانوم ها خیلی تمیز می نویسند و در مجموع جزوه نویس بهتری اند اما هیچ عیبی نداره یه پسر هم جزوه بنویسه
به نقل از سـهیل :اندیشه اسلامی همه جا تفکیک جنسیتی داره آیا ؟
طبق چیزایی که من شنیدم اکثرن تفکیکه!به نقل از سـهیل :اندیشه اسلامی همه جا تفکیک جنسیتی داره آیا ؟
به نقل از X R@y :نه [-(
نه! استادمون هم مذکر میباشند!به نقل از سـهیل :اندیشه اسلامی همه جا تفکیک جنسیتی داره آیا ؟