- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : گپ دانشجویی
ایرانمهر (تو فلکه اول صادقیه) ترمی 150-180 ایناست فک کنم.
ایرانمهر (تو فلکه اول صادقیه) ترمی 150-180 ایناست فک کنم.
به نقل از میم ح میم دال :ایرانمهر (تو فلکه اول صادقیه) ترمی 150-180 ایناست فک کنم.
به نقل از میم ح میم دال :تهران آره هزینه هاش واقعا بیشتره از جاهای دیگه.

کتابش چیه ؟به نقل از میم ح میم دال :ایرانمهر (تو فلکه اول صادقیه) ترمی 150-180 ایناست فک کنم.
به نقل از سـهیل :کتابش چیه ؟
تو هر ترم چقدر از کتاب رو درس میدن ؟
طول ترمش چقدره ؟
+سمت غرب و جنوب غرب کلا اگه جای دیگه هم میشناسید که خوبه بگید لطفا !
به نقل از میم ح میم دال :توصیه که زیاده! بستگی داره چه رشته ای باشی هدفت چی باشه و شرایطتت و ... یه تاپیک بود در مورد همین توصیه به دانشجوها. کسی یادش هست لینک بده.
اکثرش هم برمیگشت به مسائل خوابگاه که خدارو شکر با خوابگاه هیچ مشکلی نداریم در حال حاضر 

به نقل از غـــزالـــه :پارازیت :
یه بنده خدایی دانشگاه آزاد تهران شمال و غیر انتفاعی علم و فرهنگ نرم افزار قبول شده ؛ (کاردانی ب کارشناسی) به نظر شما کدومشو بره ؟ چرا؟

:لایک

گفتن میشه خواهشن برامون جبرانی بذارین ما عقب میفتیم
بعد اومدن این هماهنگیشون با استادِ بافتُ سر کلاس زبان به اطلاع بچه ها رسوندن استاد زبانم ورداشته گفته خوب پس منم باید جبرانی بذارم
و اینام هیچ مقاومتی نکردن و ما امروز از 11.5 تا 2 سر کلاس زبان بودیم به صورتِ یک سره
بعد حالا من گفتم بچه ها دیگه ادبیاتو بیخیال بیاین بریم دیگه جبرانی ادبیات واستادن واقعا مسخرس بعد میگن نه نه زشته
بعدشم باهامون لج میشه
و من یک ساعت درحالِ قانع کردنِ اینا که بیاین بریم و هیچ اتفاقی نمیفته
چیکار میشه کرد با اینا؟! :-&

همه دست میزدن و خل بازی اینا در میاوردن 

نه! تا فردا سر در دانشگاه نگهبانان عزيز وروديه دريافت كنن.به نقل از Fateme Rahmati :دیشب ساعت 9 ، دانشگاه به همه پیامک زده " از سه شنبه سرویسا رایگان نخواهد بود"
بعد امروز ما کلاسامون کلا تو فنی 2 بود . یهویی یکی از ترم بالاییا اومد گفت همتون بیاین تو محوطه و اینا![]()
ماهم همگی رفتیم، دیدیم بیرون و شلوغ کردن همه دارن میرن سمت اداره مرکزی اعتراض
دقیقا مثل این شورشا شده بودهمه دست میزدن و خل بازی اینا در میاوردن
جدا همچین موضوعاتی شورش میخواد ؟؟![]()