• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ممنون فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ امتیازش در حدی هست که بشه از مزایای استعدادهای درخشان استفاده کرد؟
من شنیده بودم مزایای مالی هم داره هر ترم یه چیزی مثل حقوق میدن درسته؟
حقوق داره چون کار دانشجویی حساب میشه نمیدونم از مزایای استعداد درخشان میتونه استفاده کنه یا نه چون باید امتیاز به حد نصابی برسه و فقط دبیر انجمن بودن کافی نیست ولی اگه مثل معدل باشه مزایای درون دانشگاهی استعداد درخشان احتمالا شاملش میشه.

دبیر انجمن؟ حقوق؟ مزایای استعدادهای درخشان؟! فکر نمی کنم ها. حالا شاید ضوابط دانشگاه به دانشگاه فرق بکنه.
ولی خب میدونم تو مصاحبه دکتری امتیاز داره.

دبیر انجمن؟ حقوق؟ مزایای استعدادهای درخشان؟! فکر نمی کنم ها. حالا شاید ضوابط دانشگاه به دانشگاه فرق بکنه.
ولی خب میدونم تو مصاحبه دکتری امتیاز داره.
خود آیین نامه استعداد درخشان براش امتیاز توانمندی اجتماعی-فردی در نظر گرفته

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: riant
به نظرتون شدنیه کلاً برای جزوه ها و کتابا و اینا با تبلت نوت برداری کنم و بیخیال نسخه کاغذیش بشم ؟ میشه مثلاً شب امتحان اون همه ساعت از تبلت درس بخونی و کور نشی ؟(((:
کسی تجربه اینجوری داشته؟

به نظرتون شدنیه کلاً برای جزوه ها و کتابا و اینا با تبلت نوت برداری کنم و بیخیال نسخه کاغذیش بشم ؟ میشه مثلاً شب امتحان اون همه ساعت از تبلت درس بخونی و کور نشی ؟(((:
کسی تجربه اینجوری داشته؟
من دارم و خیلی راضیم. من مشکل حمل و نقل کلی جزوه و کتاب داشتم که با این روش حل شد. و اینکه کلا نسخهٔ دیجیتال آزادی عمل بیشتری بهت میده. attachکردن جزوه و عکس و فایلای دیگه خیلی راحت‌تره. من خودم روشم اینه که اسکرین‌شات کل نمودارا و جدولای خلاصهٔ مهم رو + نت‌برداری‌هام از جزوه رو یه فایل/فولدر میکنم. یه مخزن خیلی خوب و شخصی‌سازی شده از درسا داری و بعدنا خیلی راحت‌تر میتونی برگردی بهشون.
یکیم من یه مدت study with me های یوتیوب رو دنبال می‌کردم. تقریباً همشون کاغذو تا حد زیادی گذاشتن کنار و با همچین چیزایی کار میکنن.

کسی تجربه اینجوری داشته؟
مگه کار کردن با تبلت و کامپیوتر و این چیزا باعث ضعیف شدن چشم میشه؟
من یک عالمه کامپیوتری میشناسم که از ۲۴ ساعت حداقل ۱۰-۱۲ ساعت با کامپیوتر و گوشی و اینا درگیرن و چون ژنتیکی نبوده چشماشونم ضعیف نشده.
حتی من خودم که عینکی ام و سالهاست با نسخه دیجیتال کار میکنم تغییری نکردم.

• لایک
امتیازات: nils
مگه کار کردن با تبلت و کامپیوتر و این چیزا باعث ضعیف شدن چشم میشه؟
من یک عالمه کامپیوتری میشناسم که از ۲۴ ساعت حداقل ۱۰-۱۲ ساعت با کامپیوتر و گوشی و اینا درگیرن و چون ژنتیکی نبوده چشماشونم ضعیف نشده.
حتی من خودم که عینکی ام و سالهاست با نسخه دیجیتال کار میکنم تغییری نکردم.
نه عین کلمه منظورم نبود که ! چون خودمم ۱۰ ساعت با کامپیوتر کار میکنم و حس میکنم خستگی برای چشم میاره گفتم این هم مشابه هست یا نه

بچه ها کسی ترجمه ای از آدامز خونده که راضی باشه ازش ؟((:

بچه ها کسی ترجمه ای از آدامز خونده که راضی باشه ازش ؟((:
کلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !

Back
بالا