• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درد؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : درد؟

اقا من م امتحان كردم، بعد يه مقدار خيلى كمى دست چپ م ديرتر درد رو حس كرد، و تحمل درد تو دست چپ هم بيشتر بود. رو مامان م هم امتحان كردم "-: بعد مال اون آستانه دردش تقريبا يكسان بود، يعنى اخلاف در حد چند صدم ثانيه بود مثلا، ولى تحمل درد ش باز تو دست چپ بيشتر بود.

به نقل از فیـروزه :
× این که ما از قبل میدونیم قراره درد داشته باشیم باعث نمیشه کمتر این درد اذیتمون کنه؟
من به نظرم اينكه بدونيم، باعث ميشه درد بيشتر هم اذيت مون كنه، چون هى از قبل فكر ميكنيم به اينكه دردش چه قدره و سوالات امثالهم. :-؟

خب. این کرنومتر خیلی ایده‌ی خوبیه ها "-: من چرا اینو نگفتم؟ ((: [همه‌ی موبایل‌ها کرنومتر دارن.]
شما چه‌جوری زمان رو اندازه ‌می‌گیرید؟ باید مداد رو قرار بدید روی پوست بعد همزمان که فشار دادن رو شروع می‌کنید، Start رو بزنید. به فرد هم حالی کنید که «احساس فشار» یا «احساس لمس» فرق دارن با «احساس درد». من واسه مامانم که می‌کردم تا مداد رو می‌ذاشتم می‌گفت:«هوم» :/ [گفته بودم وقتی دردش اومد بگه «هوم» ((:]
بعد اینکه مداد رو باید برای هر دو طرف بدن به صورت عمود وارد کنید. چون فشار به زاویه‌ی مداد بستگی داره و چون گیرنده‌های درد پوست، توی این آزمایش، تابع شدّت فشارن، این قضیه خیلی روی زمانی که تا فشار برسه به حد درد اثر داره. و این هم به این معناست که گشادبازی در نیارید "-: و مثلاً اگه نشستید سمت راست فرد تا فشار سمت راست رو اندازه‌گیری کنید، بعد برای فشار سمت چپ پاشید و برید بشینید سمت چپ! یعنی از روی فرد خم نشید اون‌ورش "-: امیدوارم متوجّه حالت ترسیم شده بشید "-:

× دست‌راست یا دست‌چپ‌ بودنتون رو هم بگید.
× اگه آزمایش رو تکرار کردید و جواب فرق داشت، نیاید پستتون رو کلاً پاک کنید. اینو بعدش بنویسید. :د
× بیشتر تمرکزتون روی آستانه باشه. تحمّل فعلاً زیاد توی بحث ما کمک‌کننده نیست.
× در راستای گشادن بودن هم بگم، نتایج رو یادداشت کنید و مثلاً به داداشتون نگید:« خب یادت باشه راست 1:33 بود.» بعد ازش بپرسید:«خب راست چند بود؟» بعد بگه:«فک کنم 2:54» (((:
× برای چند قسمت بدن انجام بدید. ولی صورت نه. اعصاب صورت فرقای زیادی دارن با اعصاب بقیه جاهای «مرسوم» "-:

به نقل از صَواع. :
من به نظرم اينكه بدونيم، باعث ميشه درد بيشتر هم اذيت مون كنه، چون هى از قبل فكر ميكنيم به اينكه دردش چه قدره و سوالات امثالهم. :-؟
در این یک مورد با این که شدت جراحات وارده کم نبود و هنوز جاش کبوده ولی من همچنان نمیتونم اسم اون حس رو بذارم درد.شاید چون مطلع بودم که قراره درد بکشم. :-?
حالا مدیریت محترم پاسخگو خواهند بود در این زمینه. "-:
× یه سوال.خندیدن و درد کشیدن در یک زمان واحد منافاتی با هم دارن؟

به نقل از فیـروزه :
× یه سوال.خندیدن و درد کشیدن در یک زمان واحد منافاتی با هم دارن؟
راستش چرا. من داداشم داشت غش ميكرد از خنده ((: ولي بايد آرومشون كنيد و صبور باشيد و از اوّل جدّي رفتار كنيد.
بهشون بگيد كه اصلاً درد نداره و فقط ميخوايد حساسيت پذيري رو اندازه گيري كنيد.
ميتونيد حتّي اوّل بديد خودشون اين كار رو روي شما انجام بدن تا ترسشون بريزه و نتايج واقعي تر باشه و رواني نباشه.

به نقل از بـهراد :
راستش چرا. من داداشم داشت غش ميكرد از خنده ((: ولي بايد آرومشون كنيد و صبور باشيد و از اوّل جدّي رفتار كنيد.
نه از لحاظ جدیت من خیلی جدی بودم و حتی داداشم که گفت باید سطح مقطع این اتود رو حساب کنیم [خفن بازی] بهش هشدار دادم که در آزمایش من دخالت نکنه.
ولی بعد از این که شروع کردیم من همش میخندیدم.شاید این یه نکته ای داره.بعد ما باید بریم ببینیم خنده و درد چه ربطی میتونن به هم داشته باشن. :-?
×خب میتونیم آزمایش رو با شرایط قبلی تکرار کنیم با این تفاوت که در یک حالت فرد مورد آزار و اذیت بخنده و در حالت دیگه نخنده.بعد نتایج رو اعلام کنیم.

به نقل از فیـروزه :
×خب میتونیم آزمایش رو با شرایط قبلی تکرار کنیم با این تفاوت که در یک حالت فرد مورد آزار و اذیت بخنده و در حالت دیگه نخنده.بعد نتایج رو اعلام کنیم.
فكر مى‌كنم هدف بيشتر مقايسه چپّ و راست باشه. ( :-" )
لذا شايد اين كار فايده‌اى نداشته باشه.

به نقل از فیـروزه :
شاید این یه نکته ای داره.بعد ما باید بریم ببینیم خنده و درد چه ربطی میتونن به هم داشته باشن. :-?
بيايد اينقد متغيّر وارد قضيه نكنيم "-: اين مبحث رو بعداً مطالعه ميكنيم "-:

خب منم اینو روی بازو و پا و پهلو حتی امتحان کردم !
درد توی دست و پا و پهلو چپ دیرتر حس کردم و تحمل درد هم باز توی سمت چپ بیشتر بود.
روی برادرم هم که امتحان کردم باز در مورد تحمل درد همینجوری بود ،ولی آستانه ی درد توی پاهاش خیلی کم(3 صدم ثانیه )فرق داشت (پای راستش زودتر دردُ حس کرد ).
×راست دست هم هستیم هر جفتمون×

×سرعت فشار دادن مداد و حتی فشاری که به مداد میدین هم فرق میکنه !مثلاً اینکه دو طرف مدادُ گرفته باشیم و فشار بدیم تا مثلاً انگشت شست رو هم بذاریم ته مدادُ فشار بدیم.

به نقل از ایرسا :
(3 صدم ثانیه )فرق داشت.
سه صدم ثانیه؟ خب سه صدم ثانیه می‌تونه از خطای خودت بوده باشه.
بعداً نوشت : سیریسلی؟ سه صدم؟

به نقل از Ehem_Ehem :
سه صدم ثانیه؟ خب سه صدم ثانیه می‌تونه از خطای خودت بوده باشه.
ببین من اونی که خودم اندازه گرفتمُ گفتم.
مسلماً هم این آزمایش انقدر دقیق نیست :-"""
بعد هم اون میزان دردی که مثلاً توی دست راست داری تا به غلط کردم برسی دقیقاً همون اندازه ای نیست که توی دست چپ داری ؛ منظورم اینه که با اینکه زمانشون متفاوته ولی الزاماً میزان درد دقیقاً با هم برابر نیست×

Back
بالا