• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته

به نقل از Dr.Eniac :
بله میتونه . عمومیهات رو هم واست حساب میکنن حتا :د
ینی چی عمومی هارو حساب میکنن برام؟ :-/

ارغوان! شادی یک پست در مورد علوم کامپیوتر تهران تو یه تاپیکی نوشته بود. تاپیک در مورد توضیح رشته و دانشگاه بچه ها بود خودشون نوشته بودن. بگردی پیداش میکنی

رشته علوم مهندسی هم بچه ها راضی نبودن دو سال پیش.

باران! دوجا نمیشه بخونی. خلاف قانونه. مهران یه چیزی گفت. جدی نگیر !

به نقل از :: باران :: :
ینی چی عمومی هارو حساب میکنن برام؟ :-/
ینی لازم نیست تو هر دو تا رشته،عمومیا رو پاس کنی.یه بار پاس می کنی و بعد مطابقت میدی تو اون یکی رشتت.[nb]فکر کنم منظورشون همین بود. بگو مجبوری مگه جواب بدی :-"[/nb]

به نقل از Lily Delicated :
همایش دانشگاه فردوسی 1 و 2 مرداد بود، تموم شد!

اون یه همایش بود برای یک شرکت خصوصی متشکل از احتمالا عده ای از دانشجویان فردوسی .. و اولین دوره اش بود.

یک همایش جدید هم هست همون حوالیِ تاریخ همایش شریف ک دومین دوره اش هست و اینم در فردوسی برگزار میشه (کلا فردوسی نقش کرایه دهندهِ آمفی تئاترشو داره بیشتر ؛ ظاهرا !!)

_ _ _

رشته علوم مهندسی هم بچه ها راضی نبودن دو سال پیش

دو سال پیش تازه قبول شدن؟! کدوم دانشگاه؟! بعد کِی ابراز نارضایتی کردن و بایت چیاش مثلا؟! ممنون میشم ک بگی ..

.

به نقل از فهـــیمه :
نمی‌دونم کی‌ه ولی من اون پیکسله رو می‌خوام. :-< خودت برو برام بگیر. :-<

منم میخوام :|

به نقل از Fitz William . Darcy :
گرایشی بنام مکانیک یا مواد وجود نـداره درین رشته! چارتا گرایش اصلی داره «محاسبات» ، «زیست محیطی» و « ریاضی مهندسی » و « فیزیک مهندسی » .

مدرکش هم در بازار کار نسبت به مهندسی های رایج و مشهور پایین تر تلقی میشه و اکثرا حتا نـمی شناسن بطور عام متاسفانه.

رشته ش رو دانشگاه آزاد در ایران آورد، تنها دانشگاه معتبر دولتی ک ارائه ش میکنه هم همین تهرانه! (از ولیِ عصر(عج) رفسنجان و صنعتی قم ک بگذریم!)
منتها اطلاع خاصی از نحوهِ ارائه ش و کیفیتش نـدارم هرچن واحدهای گرایش هاش مشخصه. (چون تهران هم دو سه ساله آورده!)

و البته اینکه نمیدونم چرا نامِ یکی از گرایش هاش بطور جدا در دفترچه شماره 2 میاد این دو سه ساله ؟! :-?

پ.ن: دوستانِ خرخون! لطفا روی همون مهندسی هاتون کار کنید و وارد گزینه های ما فقیر فقرا نـشید با اینکارهاتون! :-"

(البته این حرفم به این معنا نـیس ک متن بالام دارای اطلاعات نـادرسته یا دروغه. )

.
به نظر من رشته ی سختیه! چون خیلی درسای سخت رشته های مختلف رو باید پاس کنین!
ولی در هر حال

معتقدم

که هر مهندسی ای توو دانشگاه تهران بخونید خوبه، و کلا در نهایت با یه ذره استعداد هم توو بازارکار هم مورد احترامین هم مورد نیاز...

به نقل از Lily Delicated :
همایش دانشگاه فردوسی 1 و 2 مرداد بود، تموم شد!مثلا اگه آدم بخواد شریف بخونه، البته اگه رتبه ام خوب شه!
این همایش انتخاب رشته اس تو سه روز برگزار میشه از 11 تا 13 که هر روز راجع به یه سری از رشته ها بحث می کنن و روز اخر هم راجع به نحوه انتخاب رشته حرف میزنن
هزینه هر جلسه 25 تومن میشه برای اطلاعات بیشتر به سایت www.ehya-m.com رجوع کنین

*اگه نظر شخصی منو میخواین برای انتخاب رشته بهتره اول یه شناختی از شخصیت خودتون برای تحصیل و اشتغال پیدا کنین البته اینو خودم بهش نرسیدم بلکه به کمک مشاورم
این طور خیلی میتونه تو انتخاب رشته کمکتون کنه
موفق باشید :)

به نقل از نسریــــن :
*اگه نظر شخصی منو میخواین برای انتخاب رشته بهتره اول یه شناختی از شخصیت خودتون برای تحصیل و اشتغال پیدا کنین البته اینو خودم بهش نرسیدم بلکه به کمک مشاورم
این ظور خیلی میتونه تو انتخاب رشته کمکتون کنه
موفق باشید :)

کاملا درسته... نقل قول میکنم که تاکید بشه روش... لطفا از علاقیات خودتون و شخصیتتون و استعداد هاتون شناخت پیدا کنید! لطفا!

سلام
من پشت کنکوری بودم تجربی
میانگین تراز 7000
بعد رفتم سر جلسه استرس گرفتم هیچی نتونستم بزنم
الان چیکار کنم؟ ;D
خیلی حالم بده جدا

بچه ها يه سوال خيلي اساسي! من اصن نمي دونم بايد موقع تحقيق در مورد رشته ها چه چيز هايي رو بپرسم كه تصوير درستي از اون "رشته" رو بهم بده!
من خيلي از تاپيك ها رو خوندم .. بيشتر سوالات حول امكانات خوابگاه و امكانات دانشكده هاي مرتبط و اينا بود ... يني طرف رشته ي مدنظرشو انتخاب كرده بود و بعد داشت در مورد ريزه كاري هاي ديگه پرس و جو مي كرد . اما من ب بسم الله گير كردم ..
توي نت هم پر از حرفاي تكراري و كليشه اي هست .. كه بازم تصوير درستي توي ذهن ادم ايجاد نمي كنه ..
اصلا نمي دونم بايد در مورد چي بپرسم ..

Back
بالا