پاسخ : اعلام امادگی برای پشتیبانی از کنکوریهای 94
بنده هستم.منتها نتایج بیاد اگه خوب بود ک هرچند نفر خواستن باشن من اصولا علافم اما اگه بد بود نتیجه دو سه نفر بیشتر نمیگیرم
اما اگه بد بود نتیجه دو سه نفر بیشتر نمیگیرم
تراز اینا فکر کنم ده هزار این حدود بود رتبه هم تا جایی ک یادمه اواخر شده بود پنجاه سهمیه اینا تو گزینه دو(سنجش فان است!)
تجربی هستم ضمنا.کمک درسی خیلی میتونم بکنم ب دوستان انگیزه اینا هم میتونم بدم منتها تو رو خدا از من نخواین برنامه بریزم چون واسه خودمم نه خودم ریختم نه گذاشتم کسی بریزه
تو زیست و شیمی و اینا میتونم کمک های اساسی کنم تو نحوه ی خوندن و برنامه ریزی کلی(الان چیو بخونه ماه بعد چیو و این لفظا!)..
خلاصه هستم

بنده هستم.منتها نتایج بیاد اگه خوب بود ک هرچند نفر خواستن باشن من اصولا علافم
 اما اگه بد بود نتیجه دو سه نفر بیشتر نمیگیرم
اما اگه بد بود نتیجه دو سه نفر بیشتر نمیگیرمتراز اینا فکر کنم ده هزار این حدود بود رتبه هم تا جایی ک یادمه اواخر شده بود پنجاه سهمیه اینا تو گزینه دو(سنجش فان است!)
تجربی هستم ضمنا.کمک درسی خیلی میتونم بکنم ب دوستان انگیزه اینا هم میتونم بدم منتها تو رو خدا از من نخواین برنامه بریزم چون واسه خودمم نه خودم ریختم نه گذاشتم کسی بریزه

تو زیست و شیمی و اینا میتونم کمک های اساسی کنم تو نحوه ی خوندن و برنامه ریزی کلی(الان چیو بخونه ماه بعد چیو و این لفظا!)..
خلاصه هستم

;
; 

>>
>>