امیدوارم مصححت انقد بی انصاف نباشهبه نقل از seer_night :درصد اینکه بگردن و پیدا کنن بیشتره تا اینکه بخوان بدن (اوِ ی وقت عیب ب دانش آموز نمره داد)
 غصه ی 0.25 میخوری؟بیخیال همین الان بچه ها توصیه کردن به نمره فک نکنین.ببین من چه قد ریلکسم
 غصه ی 0.25 میخوری؟بیخیال همین الان بچه ها توصیه کردن به نمره فک نکنین.ببین من چه قد ریلکسم 

به نقل از Developer :این سوال 32 رو تو قسمت دومش بنویسیم because he sees a lion in the jungle نمره میدن
واقعا؟!؟!؟! معلمتون گفته؟!؟!به نقل از el@heh :فقط تو سوال اول برا املا نمره کم میکنن توبقیه سوالا غلط املایی مهم نیس! :)

این جا یافت میشه ، مثن من همین look after رُ دیشب فهمیدم وگرنه همون take care of  مینوشتم بدون شک. البته منظورم این نیس که اون اشتباهه.
  این جا یافت میشه ، مثن من همین look after رُ دیشب فهمیدم وگرنه همون take care of  مینوشتم بدون شک. البته منظورم این نیس که اون اشتباهه.  ما علاف نیستیم واقعن؟!
 ما علاف نیستیم واقعن؟! 

کنکورم ب همین زودی میگذره اونم گند میزنیم تن تنبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :4 تا امتحان دیگه مونده. ؛) چه تند تموم شد. ؛) چه تند تند گند زدیم. ؛) چه زود داریم کنکوری میشیم. ؛)

مطمئنمبه نقل از (: TABASOM :) :الهه اگه این جوری باشه یه شوکولات جایزت !

ن باو!به نقل از bitabs :کنکورم ب همین زودی میگذره اونم گند میزنیم تن تن
وای خدا اجر و عوضت بدهبه نقل از el@heh :مطمئنم
کلی تحقیق کردم
از همه پرسیدم
خودم غلط املایی دارم کلی!!! ب خاطر همین پرس و جو کردم!
ولی شکلات کمه هاااا!
عب نداره بعد امتحان فیزیک منتظر میشم شوکولاتمو بیاری!

ایشالله سال بعد یا تو تابستونبه نقل از el@heh :مطمئنم
کلی تحقیق کردم
از همه پرسیدم
خودم غلط املایی دارم کلی!!! ب خاطر همین پرس و جو کردم!
ولی شکلات کمه هاااا!
عب نداره بعد امتحان فیزیک منتظر میشم شوکولاتمو بیاری!

نبابا باز یادمون میره مگه کم گند زدیم...به نقل از el@heh :ن باو!
از این گند ها عبرت میگیریم،کنکورو خوب میخونیم! :)

باشه!به نقل از (: TABASOM :) :ایشالله سال بعد یا تو تابستون
بزار کارناممو بگیرم !

( ولی بیخیالم انگار )
 ( ولی بیخیالم انگار )