من نوشتم looking after fromبه نقل از BiTtern :هی وای تو پاسخ نامش که زده looking after ؟!![]()
من هر دوتاش رو نوشتم!!به نقل از (: TABASOM :) :نظر مصحح محترم است !
مطمئن باش خیلی گیر نباشه مصحح ، نمرتو میده !
ترتیب هم مهمه. آخه منظورتون چی بوده با این جمله ؟ معنی نمیده تقریبن.به نقل از AliRz :قسمت 6 سوال 28 زیر هر جمله یه خط کشیده نمره داده یعنی بدون توجه به جای قرارگیری اونا فقط به اون قسمتی که تو بازه خطه نمره میده ؟
من نوشتم The goverment shoud be more mony by on edcation . خیلی غلطه آیا !؟
نصف گریه ها رُ نگه دار برای بعد دیدن 19.875 در کارنامهبه نقل از (: TABASOM :) :38.75
اعتماد به نفسم تو حلقم !
همش تقصیر این شقایق شد !![]()
![]()
![]()
![]()
من اول explanation نوشته بودمبه نقل از amin-a :اگه بنویسیم explaination غلطه؟
نه آخه زیر هر جمله جدا خط کشیده شک دارم الان !به نقل از inspiré :ترتیب هم مهمه. آخه منظورتون چی بوده با این جمله ؟ معنی نمیده تقریبن.![]()
میگردن یه 0.25 زوری ازت کم میکنن رند شهبه نقل از seer_night :ی سوال بپرسم از 40 نمره 25 صدم غلط داشته باشی چی میشه ؟؟؟
فقط تو سوال اول برا املا نمره کم میکنن توبقیه سوالا غلط املایی مهم نیس! :)به نقل از amin-a :اگه بنویسیم explaination غلطه؟
درصد اینکه بگردن و پیدا کنن بیشتره تا اینکه بخوان بدن (اوِ ی وقت عیب ب دانش آموز نمره داد)به نقل از سُها :میگردن یه 0.25 زوری ازت کم میکنن رند شه
باو میدن یقن.میدونی از 20 نمره چه قد ازت کم میشه؟0،125
منکه یه سوالو کلن ندیدم ننوشتمپوریا عاقا همینارو میگی بی دقتی دیگه؟
الهه اگه این جوری باشه یه شوکولات جایزت !به نقل از el@heh :فقط تو سوال اول برا املا نمره کم میکنن توبقیه سوالا غلط املایی مهم نیس! :)
ای وای . . . منم اینجوری نوشتمبه نقل از amin-a :اگه بنویسیم explaination غلطه؟