- نام مرکز سمپاد
- ..
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- ---
پاسخ : جام جهانی 2014
مسی بازیکن نیست؟! جوک بگو فقط...
مسی بازیکن نیست؟! جوک بگو فقط...

برعکس خیلی نقص داشت ولی پوشش میدادن یه جوری. هوملز بی نقص بود و بواتنگ تا حدودی. بازی غنا-آلمان دفاع آلمان از ناحیه چپ اتوبان 8 بانده بود کاملا. درست شد در طول جام با برطرف شدن مصدومیت هوملز.
) 

مردونه جنگید 

چقدر این منچستر هم تیم ها رو سوزونده که این فصل کل دنیا به خاطر افت شدیدش سر از پا نمی شناختن!به نقل از پوریا عابدی :فکر نمیکنم اسم تاپیک نقد شیاطین سرخ باشه..البته این فصل بیشتر بچه کوچولوهای شیطون بودن
دی ماریا بیاد منچستر حله براتون.دی ماریا خداست..
میگن تاتا ممکنه جایگزین سابیا شه
شواینی رو کشتن رسما امشبمردونه جنگید
![]()

به نقل از مِهرانه :سوالی که ممکنه پیش بیاد و ممکنه اسپم هم باشه، ولی خب چیکار کنم تو مسابقه دیشب شدیدا تو مغزم بود؛ این هست که چرا اول بازی، خورشید زیبا نمایان بر زمین بازی میتابید و نورش همگان را بهرهمند میکرد، بعد تو نیمه دوم که نشان داد تمام شهر تاریک بود،چراغهای شهر روشن بودن و خورشیدی هم تو آسمون وجود نداشت!؟ :د
چرا؟

] 

اشتایگر نمیدونم چند سالشه ، ولی باید باشه اگه همینجوری خودشو حفظ کنه ، جایگزین مناسبی برا لام پیدا بشه ، مطمئنا آلمان دوره بعدی مثل همین دوره خطر ناک ظاهر میشه توی روسیه !
با اینکه یه طرفدار آرژانتین نوشته ش)
من موقعی که گوتزه این کار رو کرد حتی بغضم گرفت. دانکه گوتزه! 
خب یه کم با دقت بخونین گفتم که امروز و فردا هم باز میمونه یه جمع بندی بشه بعد بسته میشه.به نقل از Am.mA :چرا بسته نشده پس ؟![]()

شواینی داغون بود داشت بازی میکرد(کرامر الهامیه نباید از دستش بدیم
)

به نقل از مُشک :بعد سام سوال دارم
1-رویس تو ورزشگاه بود؟
2-کرامر چیش شد واقعا بچه بازی درآورد یا بهش الهام شد برو بیرون شورله بیاد پاس گل بدهشواینی داغون بود داشت بازی میکرد(کرامر الهامیه نباید از دستش بدیم
)
3-شواینی چیشد بعد بازی رفت بیمارستان؟
4-لو می مونه؟
5-اسم اون جوون ترین بازیکن آلمان چیه(ginter نوشته میشه)؟

چرا نبودش تو مراسم اهدای مدال و اینا؟ یا نیومد پایین؟!
مثل بازی کردن لام به عنوان هافبک دفاعی! ولی کلا لیاقتش رو داشت به خاطر زحمات 8 ساله ش و بازی دادن به جوونایی که 4 سال پیش کسی نمیشناختشون الان شدن "جواهر") من دوست دارم کلوپ بیاد جاش چون هم امتحانشو پس داده هم راه لوو در بازی دادن به جوونا رو ادامه میده هم کاشف استعداده خودش.افکارشم خیلی خوب و پویاست.ولی بعیده چون خودش گفته نمیخواد به این زودی سرمربی ملی شه.