والا خيلى زيادن. :دىبه نقل از ROzhiN :هیچ وقت جواباش قانع کننده نیست.
کدوم سوال رو میگی؟
نه درست نمیکنن.به نقل از آنـــا :والا خيلى زيادن. :دى
١٦٤، ١٦٥، ١٦٩، ١٧٩، ١٩٧، ١٩٨، ٢٠٤
١٦٩ با جواب مشكل ندارم ولى كليد مشكل داره. درستش ميكنن ديگه ايشالا؟
٢٠٤ هم كه گويا طرف اصلا تعريف دستگاه غشايى درونى رو نميدونسته!
تو بقيه ى اينا هم يا به نظرم همه ى گزينه ها غلطن يا بيشتر از يه جواب درست دارن. :د
منم با اون مشکل دارم . اونا اصن جهته یا اشتباه تایپی ؟!به نقل از ارغوان :+ اون سواله که جهت نیروی وارد بر الکترونو می خواست چرا جهتاش اونشکلی بود؟!
در اين حد مغز و شعور ندارن كه نميفهمن با اعصاب يه بچه كنكورى نبايد بازى كرد الان؟!به نقل از فاطمه.چ :نه درست نمیکنن.#جدی
سنجش همیشه غلط داره؛ اعصابتونو واسه ش خرد نکنین!
ما هم خیلی اعصابمونو خرد کردیم؛ ولی بعدش فهمیدیم که سنجش هیچ معیاری از هیچ چیزی نیست.به نقل از آنـــا :در اين حد مغز و شعور ندارن كه نميفهمن با اعصاب يه بچه كنكورى نبايد بازى كرد الان؟!![]()
به نقل از Lily Delicated :درصدها رو تو سایت زدن سوالهای غلط هم حذف نکردن
سوال فیزیکش به یاد ماندنی بودپرسیده نیرو در کدام جهت است اونوقت گزینه داده:z و e و ]
]جهت جدیده که سنجش کشفش کرده!
به نقل از Fitz William . Darcy :درصدا ویرایش میشه!! مث دفعه قبل .. باید منتظر بود کمی!
پ.ن: هرچند دفعه قبل هم ایرادای زیادی داشت! 2 تا غلط مثلا برای من اضافه گرفته بودن ؛ با اینکه تو پاسخنامه م توی خود سایت مشخص بود دگ تعداد غلط هام !!
_ _
سوال 73 دینی هم خعلی خوب بود !! ترکیبی بود فک کنم ..
معیار خانواده رو با علم آموزی ترکیب (بخونید قاطی!) کرده بود!!!
مگه خانواده کانون رشد انسان های با فضیلت نیس ؟؟ من که اصلا سوال رو نزدم![]()
.
مگه خانواده کانون رشد انسان های با فضیلت نیس ؟؟ من که اصلا سوال رو نزدم
اصلا نمیشد تشخیص داد که بخواد سخت باشه...به نقل از Fitz William . Darcy :باز اینو میشد حدس زد .. اما اون سوال فیزیک واقع بین z و ] تشخیص جهت سخت بود !!![]()
.
جدی سوالا رو باید قاب بگیرن یزنن به دیواربه نقل از Fitz William . Darcy :چرا دگ !!
من دیدم سوال ربطی به گزینه ها نداره ؛ دیدم فقط گزینه 3 بعنوان یکی از معیارها درست اومده و زدمش و خب پاسخنامه هم بروی خودش نیاورده و همونو گفته درسته !![]()
...
باز اینو میشد حدس زد .. اما اون سوال فیزیک واقع بین z و ] تشخیص جهت سخت بود !!![]()
.
صد و چهار رو نزدم،هنو هم نیگا نکردم ببینم چجوری بود،به نقل از The Merovingian :بچه های رشته ریاضی، سوال 104 درس ریاضیتون مشکل نداره؟ پاسخش کلا اشتباهه ما صد دفعه داریم حل میکنیم جوابی که به دست میاد کاملا فرق میکنه و اصلا از نظر مقدار عددی هم متفاوت به دست میاد. سینوس 75 رو غلط محاسبه کرد به نظرم. بعد دوم این که سوال 103 راه حلش چرا نوشت ایکس سه مساوی سه ایکس علاوه دورادیکال دو در صورتی که اصلا تو ساده سازی ایکس وجود نداشت قبلش!! ولی جالب اینه جواب این سوال سه دوم درسته ما ماشین حساب زدیم درست دراومد!!