• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

به نقل از SalehM :
اینطوری فایده نداره پسر خوب. جزوه/کتاب/تست یا هرچیز دیگه ای رو فقط نسخه Hard ش رو استفاده کن. یعنی نسخه چاپی فقط. گوشی و کامپیوتر و اینا رو دور کن از خودت. تا حالا رتبه زیر صد دیدی با گوشی درس خونده باشه ؟
صحیح میفرمایین خودمم خسته شدم به خدا این شیوه ی فعلیم توی زیسته چون کتاب موردنطرم چاب نشده هنوز ،دارم از خلاصه های پی دی افش استفاده میکنم ایشالا هفته اینده به قول شما نسخه ی
هاردش میرسه دستم و راحت میشم

سلام

کتاب شیمی 3 مبتکران رو من رفتم بخرم تک جلدیشو داد تک جلدی با دو جلدی فرق داره؟ فروشنده گف دو جلدی دیگه نمیاد راس گفته؟؟

به نقل از : ) :
سلام

کتاب شیمی 3 مبتکران رو من رفتم بخرم تک جلدیشو داد تک جلدی با دو جلدی فرق داره؟ فروشنده گف دو جلدی دیگه نمیاد راس گفته؟؟
تک جلدی مشکی؟ درسنامه هاشون هیچ فرقی نمیکنه ولی مشکی مثالای حل شده داره و دوجلدی تست، من به شخصه معلم شیمی سومم خوب نبود تک جلدیشو تهیه کردم و خوب بود ولی اگه برای تست میخواید دوجلدیشو بگیرید، دست دوم هم باشه اشکالی نداره چون عوض نشده

به نقل از ℏℜÅ℣☡ :
تک جلدی مشکی؟ درسنامه هاشون هیچ فرقی نمیکنه ولی مشکی مثالای حل شده داره و دوجلدی تست، من به شخصه معلم شیمی سومم خوب نبود تک جلدیشو تهیه کردم و خوب بود ولی اگه برای تست میخواید دوجلدیشو بگیرید، دست دوم هم باشه اشکالی نداره چون عوض نشده

نه
تک جلدیه، سفیده ،روشم کاریکاتور دانشمند داره و پرسش های چهار گزینه ای هس
دوستم گف این سوالاش کمتره ولی کتاب فروشه گف دیگه دو جلدی نمیاد میخام بدونم اگه پیچونده برش گردونم

به نقل از : ) :
نه
تک جلدیه، سفیده ،روشم کاریکاتور دانشمند داره و پرسش های چهار گزینه ای هس
دوستم گف این سوالاش کمتره ولی کتاب فروشه گف دیگه دو جلدی نمیاد میخام بدونم اگه پیچونده برش گردونم
نه دو جلدی دیگه نمیاد.
ببینید شیمی 3 مبتکران 2 تا کتاب داره که دوتاشون تک جلدیه. یکی سفید که تسته. یکی مشکی که آموزشه و برای امتحان تشریحی خوبه.
البته درسنامه های 2 تا یکیه. فقط اسمشو عوض کرده مردم رو گول بزنه که برن دوتارو بخرن.
شما همون 1 جلدی سفید رو بگیرید

من دین و زندگی گاج نقره ای چاپ 92 رو دارم.این ویرایش جدیدش که سایتش زده چقد با این فرق داره؟تستای تالیفیش بیشتره؟

به نقل از Ali.N :
من دین و زندگی گاج نقره ای چاپ 92 رو دارم.این ویرایش جدیدش که سایتش زده چقد با این فرق داره؟تستای تالیفیش بیشتره؟
ببین اگه فیزیک بود میگفتم همونو بخون.
ولی دین و زندگی آپدیت باید باشه. الان هم نخر. صبر کن چاپ 93 ش رو طرفای آبان بخر.

خیالت تخت !
هیچ فرقی نمیکنه فقط سوالات کنکور 93 رو بش اضافه کردن و بس !!

به نقل از leylinekounam :
خیالت تخت !
شما آبان بخر ببین فرق میکنه یا نه.

به نقل از Ali.N :
نه لازم نیست. جاش نشر الگو یا خیلی سبز بخرید
به نقل از leylinekounam :
خیالت تخت !
حرف ایشون تقریبا درسته

Back
بالا