كه ظرفيت قبولي مثله بارسال باشه اره قبول ميشي.ابه نقل از آلبرت :من شدم 26 درصد
ینی قبول میشم؟؟؟؟؟؟

سوال اپیدرم زده بود فولیکول مو :/ سوال تکامل رو گفته بود خارتنا بعدِ خرچنگان :///

فکرمیکنم باید قبول شین هابه نقل از °•°•M€H®NOOSH°•°•(مهرنوش.و) :من ٢٢٠%قبوووول نیستم
اما چ بهتر اینطوری تلاشمو واسه دو ساال ایندم بیشتر میکنم و اگخ اون بالاییه بخوااااد مدال میارم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مداااال =P~
زیییییست =P~

)
)

اگه اونارو میزدم که قبول بودم.الان درصدم36.8شد.قبولم؟اگه قبول شدم برای مرحله2 باید کمپبلا هم بخونم؟وزارتیا چی؟من کلا1فصل از کمپبل خوندم B-)اگه بیشتر میخوندم به جوابای درستم سر امتحان شک نمیکردم  

تو خودت از انجم برسيدي؟؟؟به نقل از z.ar.da :یکی از دبیرای ما میگفت (آقای انجم شعاع طلای امسال)احتمالا کف 15 باشه

واالله یکی از بچه های سایت 80 خورده ای زده مدال نقره پارسال!به نقل از هِم. :خب...گویا باید برم کم کم گاج و خیلی سبز بخرم برای کنکورم...آقا ما رفتیم کنکور بخونیم...
ولی دوستان انصافا صداقت هم چیز خوبیه...(تبریک ویژه به 60 به بالا های عزیییییز)
*من اصلا نمیگم 60 به بالا زدن کار سخت و شاقی هستش.اتفاقا واسه کسی که نسبتا خوب خونده کاملا معمولی و معقوله.
-قبل از شروع کنکور خوندن یکی منو درباره ی این سوال خارپوست و خرچنگ و... توجیه کنه لطفا.
دوستانی هم که دبیر المپیادشون جاهای زیادی تدریس میکنن(آقای شاه نظر-فور اگزمپل-) اگه دبیرشون تخمینی درباره ی کف داشتن بیان بگن لطفا.(دوباره تاکید می کنم صادقانه لطفا)
کلا گویا بلوف زدن در این گونه فروم ها خیلی مرسومه متاسفانه...![]()

شوخی میکنید دیه نه؟