پاسخ : هفدهمین دوره المپیاد زیست [مرحله اول]
به نقل از alimoola :
بنظرتون این دوره کف چنده؟
lمن که نمی دونم. اصولا هم در حدس مقدار کف اصلا تبحری ندارم

.
ب جا فکر کردن ب این جور چیزها، دانش آموزان سومی در این بازه برید سراغ ادامه کتاب سوم و پیش و موضوعات مرتبط با اون ها که در هر حال مورد نیازتان خواهد بود. طوری هم بخونید که انگار برای بار آخر می خوانیدشان. باقی دانش آموزان هم به برنامه خودشان ادامه بدن.
ودر ادامه
خوب به نظر میاد تعدادی هستن ک کوله بارشون رو برای مرحله 2 بستند!!! تا مرحله 2 پیشنهاد می کنم این کارها رو انجام بدید.(جدا از آزمایشگاه که روش قبلا تاکید کردم.)
فصول آب تا آخر آنزیم کتاب لنینجر رو بخونید
ی نگاهی به شیمی پیش فصل 1و2 بندازید. تو این سوالا خیلی با غلظت بازی می کنند این قسمت رو هم تمرین کنید.
بافت شناسی گیاهی رو از یه منبع مناسب بخونید با این هدف که اگر شکلی بهتون دادند بتونید راحت نام گذاری کنید. کتاب آناتومی گیاهی از انتشارات جهاددانشگاهی مشهد رو من در این باره می شناسم اگر کتاب بهتری دیدید اون رو بخونید. یه 10 نمره سوال از این قسمت دارید.
قسمت رونویسی و ترجمه رو بفهمید یه سوال توالی یابی یا الکتروفورز یا سادرن دارید که نسبتا هوشیه اما دانستن اطلاعات پایه الزامیه. انواع اسیدآمینه و فرمول ساختاریشون را کاملا حفظ کنید لازمتون می شه! حداقل 10 نمره.
یه سوال ژنتیک دارید در حد تیم ملی که معمولا یه راز بزرگ! داره که اگر بفهمید سوال آسون حل می شه. احتیاطا احتمال شرطی رو هم برای این قسمت یاد بگیرید.
برای بقیه سوال ها من الگوی خاصی ندیدم هر چی دوست داشتید بخونید ببینید چقدر شانستون می گیره که مطلب انتخابیتون تو آزمون میاد یا نه.
سوال های دوره های اخیر رو هم بخونید با این هدف که فکر کردنتون تقویت بشه خیلی مهمه که بتونید نیم ساعت تا 1 ساعت روی یک موضوع خاص متمرکز بشید و روش فکر کنید تا بالاخره بتونید حلش کنید.