http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sex_ratio_total_population_2.png?uselang=fa
همونطور که میبینیم کشور ایران و عربستان و کلاً کشور هایی که زیر 100 ضریب هوشی دارن تعداد مرد ها بیشتر از تعداد زن هاست :د
حالا از این گذشته! :د آی کیو هم در استرالیا ،آمریکای شمالی و کل اروپا و ژاپن و کره ! :د که از همه بیشتر هست تعداد زنان از مردان بیشتره!!
حالا بحث من آی کیو نیست! :د دیگه بحث نکنیم
آقا اگه شوهرت چتین کاری کرد و تو هردوشونو کشتی اصن حلاله آتیشت بزنن
چون ی دقع اصن فک کن
آتیش میگیری حتی با دیدنش
پس این قانون نباید مختص مرد باشه! زن که به مراتب احساساتی تره! :)
شما برای توجیه صیغه این رو میگید :
به نظر من که خنده دار نیست برعکسش هم نباید خنده دار باشه
میشه بپرسم چرا خندیدید؟ :د
شما میدونید قانون یعنی چی؟ :د جداً میدونید؟ :د اگر نمیدونید میتونم تعریف کنم براتون
ما قانونی نداریم که زن در تاکسی فلان جور بشینه ، اما قانون داریم که زن اگر بخواد از خونه خارج شه باید اجازه از شوهر داشته باشه
و اگر بخواد شوهر کنه اجازه پدر نیازه و اگر بخواد از کشور خارج شه نیاز به اجازه پدر و یا جد پدری و اگر ازدواج کرده باشه شوهر شرطه!
این ها قانونه! اگر نمیدونستید بدونید :د
گذشت یک ویژگی انسانیه و خیلی هم ستوده هست اما گذشت نه سوء استفاده!
یک زن مرد رو دوست داره مرد هر غلطی دلش میخواد زیر سایه قانون بکنه بعد زن گذشت کنه چقدر عاشقانه واقعاً
خوب یک زن هم میتونه بره کلاس بدن سازی!

شما هر چقدرم انعطاف داشته باشی وقتی اسید بریزن روت میسوزی!!!!!
وقتی تیر بهت بزنن ناقص میشی و اگر چاقو بذارن رو گلوت چاقوعه مبره شما دارید خودتون رو گول میزنید
در همین دعوا اگر شما بزنید یک فرد دیگه ای رو ناقص کنید یا ناخواسته بکشید که اصلا هم دور از انتظار نیست شما باید در برابر قانون جوابگو باشید
بارها پیش اومده که همین دعواهای ناموسی مسخره یکی کشته شده یا یکی زخمی شده مثال هاش زیادن واقعاً :)
هیچ کس از زیاده خواهی قانونی بدش نمیاد!!!
همین که زن عملاً موجودی وابسته به مرد تعریف میشه کافیه فکر کنم
زن بدون اجازه شوهر حق بیرون رفتن از خونه رو نداره مگر موارد خیلی خیلی خاص× :)
این خودش یک ظلم بزرگ هست! :د
مشکل اینه که هر انسانی درک میکنه خوب نباید زن انقدر محدود باشه!
هر انسان بی طرفی البته! :د
اما مشکل اساسی همینه که زن رو به اسم ناموس دارن بیش از حد محدود میکنن و ناموس و غیرت دقیقاً پشت این واژه های قشنگ همین سود جویی های قانونی هم داره! :د
کلاً اگر منظور از غیرت و ناموس انسان دوستی باشه در این حالت جنسیت ، رنگ ، نژاد ، دین و ... نمیشناسه!!!
شما اگر ببینید فرد A توسط فرد B آزار داده میشه اگر انسان باشی و در توانت باشه که دفاع کنی حتماً این کار رو میکنی
برای شما مهم نیست که یک دختر داره یک پسر رو اذیت میکنه یک سفید پوست داره یک سیاه پوست رو اذیت میکنه یا یک ایرانی داره افغانی رو اذیت میکنه و...
:د
به قول مازیار اگر ببینی یک عده ریختن دارن داداشت رو میزنن با فکر میکنی که پسره ولش کن :د
نه این کارو نمیکنی!!!!
اما الان داداشت ناموست نیست :د
و این هم غیرت تو روی داداشت تعریف نمیشه حس انسان دوستیته! :د
حالا من دارم میگم چیزی به اسم غیرت و ناموس نباید باشه و اگر هست نباید خاص یک جنس باشه! :)