.منجمله خودم من خودم وقتی عضو شدم فرار کردم تا وقتی که یه رفیق ناباب منو کشوند اینجا بعد اونموقع نمیدونم چرا دیگه فرار نکردمو نمک گیر شدم.هدفه ما اینه که کسی فرار نکنه

حالا کسایی که درخواست دادن بیان نظرشونو اعلام کنن در مورد اینی که من نقل قول کردم.بگید چه آیتمایی کم داره یا چیش اضافسموقع ثبت نام یه گزینه ای باشه (معرفی شدن به راهنمایان سایت)بعد یه توضیحی هم داشته باشه اون گزینه.اگه کاربر جدید اونو تیک زد به ما معرفی بشه ما اول یه خوش آمد گویی انجام میدیمو بعد یه سری چیزایی که بین خودمون تصویب شده رو هم بشوم میگیم در آخر هم میگیم سوالی داشتید به ما بگید.نظر من اینه که بیشتر روی اون قسمت دوم کار شه.که کاربر جذب بشه
حالا وقتی که چند نفر شدیم اون موقع معلوم میکنیم که دقیقا چه کنیم ولی قالبش همنه که گفتم

به نقل از ایلیا :خب به نظره من فقط بانگ کافی نیست.باید توی تاپیکایی مه ماربر جدید اول بشون بر میخوره معرفی بشیم.مثله تاپیک راهنمایی
یا یه مرحله بالاتر از این که من نمیدونم از نظر فنی قابل اخرا هست یا نه.موقع ثبت نام یه آیتمی باشه با عنوان راهنمایان سایت مه یه توضیخی در مورد با داده باشه و در نهایت از ماربر بپزسه غلاقع ای به مغرفی شدن به این گرئه دارید؟اگه اونو تیک زد به ما مرفی بشه چون شاید هیلی ها فقط با هدف دانلود یه فایل عضو شن و علاقه ای به فعالیت نداشت باشن
+
نیاز به زیر انحمن نیست.من دلیلی برای وحودش نمیبیتم اگه دلیلی داره ذکر کنید شاید منطقی بود
+
برای گزینش به نظرم باید ملاکی بهتر از درحه کاربری داشته باشه.در مورد این هم بخق کنیم